https://akademia.wytworniaslubow.pl/

akademia.wytworniaslubow.pl

https://akademia.wytworniaslubow.pl/ Opinie

Opinie Doskonały
5.0
5 opinii Zweryfikowany
https://akademia.wytworniaslubow.pl/
%title%

%offer%

Opinie ( 5 ) 5.0

Paulina
Paulina
2024.03.28
Kurs na Wedding Plannera w Akademi był spełnieniem moich marzeń. Szczęście i radość jakie mi towarzyszyło podczas tych 3 dni jest nie do opisania 🥹 Całe szkole było zorganizowane na bardzo wysokim poziomie. Każdy najmniejszy detal był dopracowany. Agnieszka to bardzo pozytywna i super osoba! Bardzo ciekawie opowiadała i przekazywała wiedze dzięki temu czas pędził jak szalony 🤩 Nie można pominąć pozostałych osób z Akademi jak Łukasza i Wojtka, którzy również służyli pomocą ❤️ Jak najbardziej polecam dla każdej osoby, która chce zostać Wedding Plannerem 🤍
Odpowiedz z https://akademia.wytworniaslubow.pl/ 2024.04.03
Droga Paulino, ogromnie cieszę się, że trzydniowe szkolenie stało się dla Ciebie nie tylko czasem intensywnej nauki, ale przede wszystkim spełnieniem marzeń. Dziękuję za docenienie dbałości o szczegóły – to właśnie one często tworzą magię i niezapomniane wrażenia. Twoje ciepłe słowa wobec mnie oraz Łukasza i Wojtka są dla nas bezcennym uznaniem i potwierdzeniem, że energia, którą wkładamy w nasze kursy, przekłada się na prawdziwą wartość i zadowolenie. Życzymy Ci powodzenia w rozwijaniu się jako wedding planner, a przede wszystkim osobistym i pamiętaj, że jesteśmy tu dla Ciebie, kiedy tylko będziesz potrzebować wsparcia czy porady. Do zobaczenia na kolejnych etapach Twojej przygody! Ściskam Agnieszka
Karolina Zajac
Karolina Zajac
2023.07.11
Udział w szkoleniu Akademi Wytwórni Ślubów to strzał w dziesiątkę! Przecudowni ludzie, przemiła atmosfera, a co najważniejsze ogromna dawka wiedzy oraz inspiracji. Jeśli stoisz przed wyborem szkolenia na Wedding Plannera, z całego serca polecam Agnieszkę Kudelę oraz cały jej zespół. Szkolenie przeprowadzone jest w bardzo ciekawej formie- nie ma miejsca na nudę. Agnieszka jest super mentorką zarówno podczas szkolenia, jak i po jego ukończeniu. Wspiera swoich absolwentów i pomaga w pierwszych krokach w branży ślubnej. Jeśli miałabym komuś polecić szkolenie, to tylko w Akademi Wytwórni Ślubów! 🤍
Odpowiedz z https://akademia.wytworniaslubow.pl/ 2024.04.03
Droga Karolino, bardzo dziękujemy za Twoje słowa! Tak się cieszymy, że szkolenie spełniło w Twoje oczekiwania i że czujesz, iż był to strzał w dziesiątkę. Każdy w zespole Akademii Wytwórni Ślubów wkłada całe serce w to, co robi i nic nie cieszy nas bardziej, niż gdy możemy usłyszeć, że nasza praca przynosi tak fajne efekty. Jesteśmy tu dla Ciebie, z dumą patrząc na to jak świetnie radzisz sobie w branży ślubnej, a Wasza agencja ślubna i dekoratorska POMALUCO jest tak widoczna i chwalona :-) Nie pozostaje mi więc nic innego jak dalej trzymać kciuki za Wasze kolejne sukcesy. Ściskam i do zobaczenia Agnieszka
G. Kan.
G. Kan.
2021.05.24
Pozytywny
Communication
Profesjonalizm
Odpowiedz z https://akademia.wytworniaslubow.pl/ 2024.04.03
Dziękuję
Paulina Kozak
Paulina Kozak
2021.05.03
Najwspanialsze 4 dni mojego życia, cudowne wspomnienia, wiele praktycznej wiedzy, która na pewno przyda się w prowadzeniu własnej działalności i profesjonalnej obsłudze nawet bardzo wymagających klientów
Odpowiedz z https://akademia.wytworniaslubow.pl/ 2024.04.03
Droga Paulino, fantastycznie słyszeć, że cztery dni spędzone z nami na kursie były dla Ciebie tak wspaniałe! Bardzo się cieszę, że czas ten przyniósł Ci nie tylko praktyczną wiedzę, ale i cudowne wspomnienia, które, mam nadzieję, zostaną z Tobą na długo. Dziękuję Ci za zaufanie, jakim nas obdarzyłaś, ściskam mocno i trzymam kciuki za Twoje życiowe sukcesy! Agnieszka
Katarzyna Sagowska
Katarzyna Sagowska
2019.07.01
Świetny kurs! Prowadzący to ludzie z dużym doświadczeniem, profesjonalni, przemili :) Stworzyli świetne warunki do zgłębiania tajników zawodu. Dostałam dużą dawkę pozytywnej energii, przydatnych wskazówek i rady w (niekoniecznie miłych i prostych) sprawach urzędowych. Polecam każdemu, kto chciałby się dowiedzieć, jak naprawdę wygląda i działa zawód wedding plannera.
Odpowiedz z https://akademia.wytworniaslubow.pl/ 2024.04.03
Droga Kasiu, bardzo mi miło czytać tak pozytywną opinię o naszym kursie – dziękuję Ci! Super, że atmosfera i przekazywana wiedza wpłynęły na Ciebie tak dobrze i dały Ci energię do działania. Cieszymy się, że nasze doświadczenie i wskazówki są dla Ciebie wartościowe, zwłaszcza te dotyczące bardziej wymagających aspektów zawodu. Twoje rekomendacje są dla nas niezwykle cenne i to właśnie takie feedbacki dają nam kopa do dalszego rozwijania i udoskonalania kursów. Pamiętaj, że jesteśmy tu dla Ciebie, gdybyś miała jakiekolwiek pytania czy potrzebowała wsparcia na dalszym etapie Twojej przygody z planowaniem ślubów. Życzę Ci mnóstwa sukcesów i ciepło pozdrawiam Agnieszka