Agrojeziorak Agrotourism in Kashubia

Agrojeziorak Agrotourism in Kashubia Reviews

Excellent rating
5.0
49 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (49)
Iwona Urbaniak
Iwona Urbaniak
2022.08.22
Pobyt cudowny za rok bysmy chcieli byc.
Advertisement
Иришка Мирошниченко
Иришка Мирошниченко
2022.08.20
Замечательное место для отдыха. Тишина,спокойствие,подальше от городской суеты. Хорошие номера, 2- разовое питание, замечательные,доброжелательные и гостеприимные хозяева!!!! Рекомендуем!!!
Iweta C
Iweta C
2022.08.18
Cudowne miejsce, prowadzone z sercem przez dwie niesamowite kobiety. Właśnie wróciliśmy i już tęsknimy. To był nasz drugi pobyt tutaj i już planujemy kolejny, w przyszłym roku. Przestrzeń, spokój, cisza, bezpośredni dostęp do jeziora. Pomost, rowery wodne, łódki. Czyściutkie przestronne i funkcjonalne pokoje, smaczna kuchnia. Dla nas wszystko na 6+! Iwona i Cezary
Ania Poczta
Ania Poczta
2022.08.14
Właśnie wróciliśmy z wakacji. Wspaniała lokalizacja, tuż przy jeziorze, wielkie pole gdzie dzieci puszczały latawce, strzelały z łuku, pływaliśmy rowerami wodnymi,a wieczorem ognisko. W pokojach czysto, jedzonko pyszne. Polecamy
Karol Kos
Karol Kos
2022.08.04
Miejsce rewelacyjne. Pokoje, jedzenie do tego dostęp do jeziora i rowery wodne w cenie. Warto!
Advertisement
Wiesława Kondziak
Wiesława Kondziak
2022.07.13
Pięknie położone dla osób które lubią wypoczynek z dala od zgiełku. Świetna baza wypadowa. Bardzo miłe i służące rada Panie właścicielki . Pyszne jedzonko. Polecam 😍
Grażyna Małacha
Grażyna Małacha
2022.07.03
Byliśmy w Łapalicach ze znajomymi już drugi raz. Jesteśmy zachwyceni tym miejscem. Pokoje w nowym budynku bardzo ładne, przestronne. Gospodynie to cudowne miłe kobiety, zawsze znajdowały dla nas czas. Posiłki bardzo smaczne. A otoczenie po prostu cudne. Dla osób szukających ciszy i spokoju godne polecenia. Poranki na pomoście nad jeziorem to po prostu bajka. Ptaki śpiewają, kaczki pływają, nie potrzeba nic więcej. Z przyjemnością tam znowu wrócimy.
Marta Chudobińska
Marta Chudobińska
2022.05.01
Cudowne miejsce z klimatem,właściciele od pierwszego dnia nas ugościli jak rodzina ,cichutko , czysto ,piękne widoki ,to będzie nasze ulubione miejsce na Kaszubach .😘😘😘😘
Beata G
Beata G
2022.01.19
Przepyszne jedzonko, czyściutko, nowiutko. Prawdziwy odpoczynek dla duszy i ciała.
Advertisement
Maciej Grzenkowicz
Maciej Grzenkowicz
2021.12.04
Marta Dudek
Marta Dudek
2021.08.26
Aga Cichon
Aga Cichon
2021.08.23
Urokliwe miejsce na odpoczynek z dziećmi. Atrakcji dla dorosłych i dzieci nie brakuje. Dziękujemy Gospodarzom za miło spędzony czas i pyszne jedzenie. Do zobaczenia niebawem
Mariusz Ptak
Mariusz Ptak
2021.08.21
Advertisement
Henryk Kołodziejczyk
Henryk Kołodziejczyk
2021.08.16
BARDZO DZIĘKUJEMY ZA WSPANIAŁE CHWILE SPĘDZONE WSPÓLNIE W WASZYM GOSPODARSTWIE .BARDZO MIŁA ATMOSFERA ,GOSPODARZE PRZEMILI ,JEDZENIE SUPER ,WSZYSTKO TAK JAK SOBIE WYMARZYLIŚMY .ŻYCZYMY WAM DUŻO WYTRWAŁOŚCI W TYM CO ROBICIE I ZDROWIA DLA WAS WSZYSTKICH NA PEWNO TU WRÓCIMY . POZDRAWIA 70 CIO LATEK WRAZ Z RODZINĄ
Ilona Balikowska
Ilona Balikowska
2021.08.15
Wspaniałe miejsce i świetni właściciele! ❤ Dla osób pragnących spokoju miejsce idealne. Same plusy - piękne widoki, komfortowe i nowe pokoje, masa możliwości "na miejscu" i świetne jedzenie. Lokalizacja również jest korzystna. Z całego serca polecam!
Grzegorz Dyrek
Grzegorz Dyrek
2021.08.09
Super miejsce. Cisza, spokój. Dobre domowe jedzenie.
Janusz Królak
Janusz Królak
2021.08.07
Advertisement
Marzena Traczykowska
Marzena Traczykowska
2021.07.18
Bardzo mili gospodarze i bardzo smaczne jedzenie jak również wiele atrakcji, np. prywatna plaża
Q mistery
Q mistery
2020.11.02
Piotr Wichert
Piotr Wichert
2020.10.11