Agent Finansowy Konstanty Dietrich

Agent Finansowy Konstanty Dietrich Reviews

Excellent rating
5.0
99 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (73)
Judyta Bach
Judyta Bach
2021.06.02
Chcielibyśmy wraz z Mężem i rodzicami serdecznie podziękować Panu Konstantemu za perfekcyjne przeprowadzenie nas przez cały etap pozyskiwania kredytu hipotecznego. Z całego serca POLECAMY współpracę z P. Konstantym - człowiek z ogromną wiedzą, zawsze gotowy do pomocy . Znał odpowiedź na każde zadane pytanie ( a uwierzcie trochę go nimi męczyłam ?) , zawsze rozwiewał wszelkie wątpliwości. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu ?? Polecamy!! Dziękujemy raz jeszcze:) Pozdrawiamy!
Advertisement
Sylwester Włodarczyk
Sylwester Włodarczyk
2021.06.01
Zdecydowanie polecamy.
Tomasz Bigus
Tomasz Bigus
2021.06.01
Polecam z czystego serca, szybko, sprawnie i w miłej atmosferze. Jakiekolwiek problemy i wątpliwości z miejsca eliminowane.
wojtek dab
wojtek dab
2021.05.18
Pan Konstanty świetnie poradził sobie i załatwił nam kredyt pomimo wielu trudności jakie spotkały nas po drodze. Bardzo dziękujemy i polecamy innym.
To Fi
To Fi
2021.05.06
Witam, polecam Pana Konstantego. Dobry opiekun, staranne podejście do klienta, duża bieżącą wiedza, dobre podpowiedzi, szybkość w działaniu. Kredyt załatwiony w pandemii korona wirusa. Pozdrawiam Tomasz
Advertisement
Luiza B
Luiza B
2021.04.19
Polecam
wtm83110
wtm83110
2021.04.14
Współpraca z Panem Konstantym przebiegła świetnie. Bardzo dobre podejście do klienta, wyjaśnienie każdej możliwej sprawy. Kontakt również bardzo dobry, nie było sytuacji w której nie dałoby się skontaktować. Całość współpracy na bardzo wysokim poziomie, polecam!
Patryk patryk
Patryk patryk
2021.04.14
Szybko i profesjonalnie jak najbardziej polecam Pana Konstantego. Kredyt na mieszkanie otrzymaliśmy szybciej niż się spodziewaliśmy.
Karolina Bradtke
Karolina Bradtke
2021.04.14
Polecam. Bardzo dobra współpraca
Advertisement
Marcopolo
Marcopolo
2021.04.12
Profesjonalista w każdym calu. Pan Konstanty w niezwykle przejrzysty sposób przedstawił nam aspekty związane z uzyskaniem kredytu, był niezwykle pomocny na każdym etapie składania wniosku. Serdecznie dziękujemy za fachową, szybką i niezwykle profesjonalną pomoc. Polecamy Pana Konstantego bez chwili namysłu. Iwona i Marek.
Aleksandra
Aleksandra
2021.03.22
Tobiasz Knitteralžzzws2
Tobiasz Knitteralžzzws2
2021.02.13
Agnieszka S.
Agnieszka S.
2021.02.12
Serdecznie polecamy współpracę z panem Konstantym. Jest on osoba godna zaufania służącą przede wszystkim fachowa i rzetelną pomocą. Pomógł nam przejść przez wszystkie etapy załatwiania kredytu hipotecznego - przygotował oferty, pomógł dobrać najkorzystniejszą, wszystko dokładnie wytłumaczył i rozwiał wszelkie wątpliwości. Pomógł wypełnić i złożyć wniosek oraz na bieżąco śledził postępy jego weryfikacji o których stałe nas informował. W razie pytań i wątpliwości był stałe dostępny i służył radą. Serdecznie dziękujemy i polecamy!
Advertisement
Maciej Neścior
Maciej Neścior
2021.02.10
Wszystko fachowo i solidnie. Mogliśmy liczyć na pomoc i informację na każdym etapie kredytowania.
Lucyna Waruszewska
Lucyna Waruszewska
2021.02.09
W pełni rekomenduję Pana Konstantego - to osoba godna zaufania. Zanim przedstawił oferty zrobił wszystko, aby były idealnie skrojone pod nasze potrzeby. Przed naszym spotkaniem miałam ofertę z banku, w którym mam rachunek od kilkunastu lat a okazało się, że Pan Konstanty znalazł sposób, aby była tańsza o czym mnie w banku nie poinformowano. Zdjął z nas wszystkie formalności. Temat załatwiony był ekspresowo. Rzetelnie przeprowadził transakcję nie obiecując gruszek na wierzbie.
Jack Granatowski
Jack Granatowski
2021.01.23
Pan Konstanty oferuje bardzo rzetelne i transparentne podejście do klienta. Do tego jest zawsze dostępny w razie pytań lub wątpliwości. Polecamy!
Magdalena Granatowska
Magdalena Granatowska
2021.01.23
Ogromnie cieszymy się, że trafiliśmy na Pana Konstantego. Pomógł nam przejść przez wszystkie formalności związane z kredytem, wszystko wytłumaczył, informował o każdym etapie, był dla nas zawsze dostępny. Dziękujemy! :)
Advertisement
Michu Zit
Michu Zit
2021.01.12
Bardzo profesjonalny, sprawny i zaangażowany doradca. Szybkość działania, ogromna wiedza i świetny kontakt. Szczerze polecam. MichałZ.
Angelika Widrowska
Angelika Widrowska
2021.01.04
Damian Ga
Damian Ga
2020.12.08
Pełen profesjonalizm w podejściu do sprawy. Bardzo dobry kontakt, wszystko wyjaśnione w zrozumiały sposób. Polecam!