AGdent Agnieszka Kozioł Suczka

AGdent Agnieszka Kozioł Suczka Reviews

Excellent rating
4.5
27 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (27)
Magdalena Kulig
Magdalena Kulig
2023.12.05
Najlepszy gabinet w Piotrkowie!! Polecam, pełen profesjonalizm!
Ksenia Żyła
Ksenia Żyła
2023.07.12
Pani Agnieszka dba o moje zęby już kilka lat, zawsze trafna diagnoza i szybka reakcja. Estetyka wykonania pracy na najwyższym poziomie. Zawsze pomoże dobrać odpowiednie rozwiązanie i sztucznie nie naciąga na niepotrzebne leczenie. Świetny gabinet, wizyta u dentysty może być przyjemna :)
Daisy Cieslak
Daisy Cieslak
2022.07.14
Absolutnie nie polecam.. Miałam wykonane korony i licówki na 8 zębach przez Panią Kusińską. Ilość błędów wykonanych jest przerażająca.. Zęby zostały założone krzywo (mimo prośby aby były proste) na co Pani odparła "że tak wyglądają bardziej naturalnie". Po roku odpadła jedna licówka ponieważ Pani krzywo założyła licówkę zostawiając szparkę między zębami - oczywiście brak gwarancji. Po dwóch latach odpadła mi dziś kolejna licówka również krzywo założona. Brak przyznania się do jakiegokolwiek błędu, lekceważenie pacjenta i jak widać brak kompetencji w tym obszarze... EDIT: Pani twierdzi, że utraciłam gwarancję. To bardzo ciekawe. Nie zapłaciłam za naprawę zęba, który po roku czasu się zepsuł i który powinien zostać naprawiony na gwarancji! Dodatkowo ząb został źle naprawiony, był za duży i zahaczał mi o dolną i boczną wargę - odpowiedź Pani doktor była taka, że mi się wydaje że mi przeszkadza i według niej jest wszystko ok :) Jak zwykle udawanie, że nie ma problemu. Więc o jakiej gwarancji jest tu mowa? O tej którą nie otrzymałam?
Reply from AGdent Agnieszka Kozioł Suczka 2022.07.04
Leczenie protetyczne wykonane było zgodnie z zasadami i sztuką lekarską. Praca Pani straciła gwarancję na skutek nie rozliczenia się za koszty techniczne podczas ostatniej wizyty w gabinecie
Lukas XXXX
Lukas XXXX
2022.07.12
Gabinet Stomatologiczny AGDENT Agnieszka Kozioł jest jedynym gabinetem stomatologicznym w Piotrkowie Trybunalskim do którego chodzę od lat bez obaw, że moje zęby mogłyby być zniszczone i zrobione nie tak jak chciałem. Panie Doktor Agnieszka i Eliza potrafią zdziałać cuda i doradzić co będzie najlepsze dla moich zębów 🙂 A sama atmosfera w gabinecie jest przyjazna, wszystkie Panie bardzo sympatyczne z humorem i kulturą osobistą. SZCZERZE POLECAM! 🙂
krzysiek _%
krzysiek _%
2022.06.09
Szczeze? Jestem mega zadowolony. Przedstawienie inwidualnego planu leczenia, profesionalne podejscie bez oceniania.polecam
MEL0NE
MEL0NE
2022.03.31
Pełen profesjonalizm i przemiła obsługa! Polecam! Najlepsza w mieście.
Magdalena Balon
Magdalena Balon
2022.02.19
Polecam dr Agnieszkę Kozioł- Nowak oraz cały zespół za profesjonalizm, ogromną wiedzę, empatyczne i wnikliwe podejście do pacjenta ❤
Piotr Olas
Piotr Olas
2022.02.07
Nie da się przechwalic. Ekstrakcją ósemek 100% profesjonalizm. Krótko, sprawnie, bez bólu pytania po zabiegu odbierają telefon i zapraszają na wizytę. Polecem. Co do leczenia zębów też polecam. Leczymy wszystkie zeby małych i duzych domonikow. Gorąco polecam. Odkąd chodze tu do stamatolog przestałem się bać 🙂🙂🙂
Adrianna Szczęsna
Adrianna Szczęsna
2021.12.10
Ogólnie najważniejsza sprawa zabieg ekstracji ósemek został wykonany prawidłowo. Zero problemów i powikłań. Pod tym względem polecam to miejsce. Ale dla osoby, która w jakimś stopniu stresuje się tym i przeżywa, polecam poszukać innego miejsca. Widać po mnie było, że odczuwałam niemal traumę, a tu wszystko w wielkim pośpiechu, zero rozmowy, żadnego uspokojenia, nerwowa atmosfera, myślę że klient/pacjent płacący 900zł za 20 minutowy zabieg ma prawo oczekiwać czegoś więcej. Dlatego daje 3 gwiazdki. Bo najważniejsza sprawa, czyli prawidłowe wykonanie zabiegu na plus, ale dla wielu osób ten drugi aspekt jest równie ważny. A dla twardzieli, którzy nie oczekują żadnego wsparcia psychicznego zasadniczo polecam.
Mateusz Zielak
Mateusz Zielak
2021.11.28
Nie polecam. Szczerze odradzam.Zwłaszcza Pani Elizy K. Totalny brak kompetencji. Pani Eliza K zaproponowała mi leczenie kanałowe które wykonała jednego dnia . wydawało mi się to bardzo dziwne jednak zapewniała, że wszystko będzie ok. Po trzech miesiącach poczułem bol zęba. Widoczne były szczeliny, co potwierdził inny dentysta. Zapłaciłem sporą sumę, a zab nadal jest wymaga kosztownego leczenia.
Julia Szymorek
Julia Szymorek
2021.07.17
Polecam gabinet, świetni specjaliści i pełen profesjonalizm.
Alicja Pabich
Alicja Pabich
2021.06.09
Nie polecam, po kontroli u innego stomatologa okazało się, że profesjonalizm pani doktor ogranicza się do znieczulenia i miłych słówek. Niestety ząb stracony.
Łukasz x
Łukasz x
2021.03.26
Mega Mega profesjonalizm.
19S97
19S97
2021.01.04
Angelika Stępnicka
Angelika Stępnicka
2020.12.15
Asfi
Asfi
2020.12.06
Karolina Gajda
Karolina Gajda
2020.07.15
Wczoraj pierwszy raz byłam na wizycie u Dr.Koziol..Bardzo dziękuję P.Dr za taka opiekę..zero bólu, miła atmosfera.Az chce się chodzić do dentysty .🙃🦷
Bartek Mirowski
Bartek Mirowski
2020.06.12
Angelika Wójcik
Angelika Wójcik
2020.04.06
Z czystym sumieniem mogę polecić Panią stomatolog. W chwili kryzysu zajęła się moją córeczką perfekcyjnie!!!! 😊
Mariusz Motylewski
Mariusz Motylewski
2020.02.18
Super stomatolog