Agapanthus Bed & Breakfast

Agapanthus Bed & Breakfast Reviews

Excellent rating
4.8
32 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (32)
Brenda Ross
Brenda Ross
2022.06.23
Very clean rooms - well equipped. Food wonderful - wanted for nothing. Highly recommend
Advertisement
S Blekkink
S Blekkink
2022.06.20
Rustige plek, zeer vriendelijke gastheer, mooie kamers, leuk ingericht en schoon. Zeer uitgebreidt ontbijt, goed verzorgd. Locatie is rustig gelegen, wel aan een doorgaande weg. In Hoogkarspel zelf is niet veel te beleven
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Michael Andreas
Michael Andreas
2022.05.16
Wir haben uns sehr willkommen gefühlt. Der Morgen begann mit einem wunderschönen und abwechslungsreichen Frühstück und das auch noch draußen. Der Stil der Unterkunft ist Südafrikanisch. Das fanden wir sehr schön. Parken konnte ich direkt auf dem Hof und die Fahrräder fanden Platz unter einem Dach. E-Bikes können zudem auch aufgeladen werden. Als E-Autofahrer konnte ich das Auto um die Ecke öffentlich laden. Top Vermieter! Er gab uns schöne Tipps für die Umgebung. Wir hatten nette Gespräche!
Herman Pereboom
Herman Pereboom
2022.05.07
Geen opmerkingen.
dennis van Engeland
dennis van Engeland
2021.10.02
Vriendelijke gastheer , mooie schone kamer en een zeer goed ontbijt
Trip type
Business
Location
Rooms
Service
Advertisement
Albert-Jan
Albert-Jan
2021.08.16
Mooie kamer, zacht bed. Heerlijk ontbijt. Sympathieke gastheer.
M. van Oostrum
M. van Oostrum
2021.08.06
Goede ontvangst. Leuk ingerichte kamer. Uitstekend ontbijt op een privé zitje buiten.
Trip type
Business
Michaela Wegner
Michaela Wegner
2021.07.22
Super nette Eigentümer , sehr saubere und stilvolle Zimmer, das Frühstück ist der Hammer
Trip type
Friends
Location
Rooms
Service
R. Stoop3
R. Stoop3
2021.07.02
Zoek je een Bed en Breakfast in de buurt van Enkhuizen of Medemblik? Niet verder zoeken en niet twijfelen, gewoon direct hier boeken. We hebben meer ervaring met B&B's maar dit was echt de beste ooit. We zaten in de studio, super smaakvol ingericht in Zuid Afrikaanse stijl. Tot in de puntjes verzorgd, geweldig ontbijt en zeer gastvrije ontvangst.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Advertisement
Harry Immeker
Harry Immeker
2021.05.31
voor de 2de keer weer een heerlijke tijd gehad. Gezellige kamer, lekker ontbijt en een geweldige gastheer.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Yvette Kosters
Yvette Kosters
2021.04.04
Wat een heerlijk plekje! Zeer vriendelijke gastheer die ook nog eens een perfect diner voor ons heeft gekookt. Dit is echt een aanrader en komen hier zeker vaker.
Michael Wichard
Michael Wichard
2021.02.14
Zeer comfortabel. Lekker ontbijtje. Goede bedden. Knus. Vlak bij Ijsselmeer. Prima ontvangen. Goede gastheer. Netflix. Koelkast met wat wijn, bier, en frisdrank. Aanrader!
Wessel Niessen
Wessel Niessen
2021.01.09
Waren erg tevreden over de kamer, het menu en de gastvrijheid, aanrader!
Advertisement
Corinne van der Linden
Corinne van der Linden
2020.12.15
Mantenas Dawid
Mantenas Dawid
2020.10.21
Marie-Antoinette van Asten
Marie-Antoinette van Asten
2020.10.02
Vriendelijke gastheer, keurige sfeervolle studio en een uitstekend ontbijt.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Dimphy Hazebroek
Dimphy Hazebroek
2020.07.24
Mooi,schoon, compleet, aardige gast heer. Echt alles is aanwezig!Heerlijk ontbijt met speciaal voor mijn dochter warme hartjes wafels. Zo attent!🙂
Advertisement
casper elzinga
casper elzinga
2019.09.06
Ingrid
Ingrid
2019.08.19
Wat een geweldige plek om te verblijven. Vriendelijke gastheer en gastvrouw en een geweldig ontbijt. Aanrader!
Johanna Boonstra
Johanna Boonstra
2019.07.23