https://adwokatdabrowska.pl/

https://adwokatdabrowska.pl/ Reviews

Excellent rating
4.8
35 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (35)
Agnieszka Bilska
Agnieszka Bilska
2024.01.18
Pani Mecenas pomogła mi odzyskać pieniądze. Pani Mecenas podeszła do mojej sprawy bardzo indywidualnie, wyjaśniła wszystkie niejasności. Dodatkowo podczas spotkania, Pani Mecenas przytaczala orzecznictwo sądowe, co spowodowało poczucie, że mam do czynienia z profesjonalistą. Korzystając z usług Pani Mecenas, mam poczucie dobrze zainwestowanych pieniędzy
andrzej andrew
andrzej andrew
2024.01.11
Mi nawet nie udało się spotkać Bo Pani zapomniała o umówionej godzinie. Słabo. Pozdrawiam
Reply from https://adwokatdabrowska.pl/ 2024.01.12
Szanowny Panie, nieprawdą jest, że zapomniałam o Panu tylko niestety czasami spotkania z innymi klientami trwają dłużej niż przewidywałam, za co Pana przeprosiłam. Każdemu Klientowi staram się poświęcić tyle czasu ile jest to niezbędne w celu dokładnej analizy stanu prawnego.
Alien Kowalski
Alien Kowalski
2023.09.05
Bardzo miła i sympatyczna osoba, ale niestety przy trudniejszej sprawie nie jest w stanie pomóc, a na konsultacji za 220PLN nie otrzymałem praktycznie żadnej pomocy i w dalszym ciągu nie wiem co mam robić ze swoją sytuacją…
Aleksandra Komorowska
Aleksandra Komorowska
2023.08.17
Pani Julia jest najbardziej kompetentną osobą z którą rozmawiałam od ostatnich 4 miesięcy na temat spraw spadkowych. Rozwiała wszystkie moje wątpliwości. Ma pojęcie o wszystkim o co zapytałam. A życzliwy głos Pani Julii tak mnie uspokoił, że wrócił nastrój na najbliższe miesiące. Daję 10 gwiazdek na 5!!!
Ewa Cwienczek
Ewa Cwienczek
2023.07.10
Positive
Professionalism
Quality
Kancelaria godna polecenia. Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza. Pani mecenas zaangażowana i bardzo pomocna. Sprawa załatwiona sprawnie i skutecznie. Polecam w 100 %
Marzena Wspaniała
Marzena Wspaniała
2023.05.26
Polecam Panią adwokat Julię Dąbrowską. Profesjonalna, rzeczowa, empatyczna. Jej zaangażowanie w sprawiło, że wygrała dla mnie sprawę z góry skazaną na porażkę. Pani Julio dziękuję za poświęcony czas.
Józef Zasada
Józef Zasada
2023.01.03
Polecam P. Mecenas Dąbrowska. Walczyła z pięcioma mecenasami kancelarii adwokackiej. Mimo uporu sędziego który był bardzo szczegółowy wygrała moja sprawę. Godna polecenia .
Aneta Jakubowska
Aneta Jakubowska
2022.07.08
Bardzo polecam korzystanie z usług kancelarii adwokat Julii Dąbrowskiej. Pani mecenas to osoba bardzo rzeczowa, kompetentna i jednocześnie bardzo sympatyczna i pełna empatii. Fachowo i profesjonalnie doradza oraz w pełni angażuje się w sprawę. Polecam Panią Julię w 100 % !!!
Jakub Marzec
Jakub Marzec
2022.04.05
Fachowe i rzetelne podejście do sprawy . Polecam w 100% Panią Mecenas
Magda
Magda
2022.03.31
Pani Julia posiada ogromna wiedzę. A przy tym jest bardzo empatyczna i pomocna. Polecam każdemu :)
Weronika Witkowska
Weronika Witkowska
2022.03.30
Fachowe i rzeczowe podejście do sprawy.Serdecznie polecam Panią Mecenas i usługi świadczone przez kancelarię.
Владислав Коломиец
Владислав Коломиец
2022.03.17
Joanna Skóra
Joanna Skóra
2021.11.22
Positive
Professionalism
Quality
Panią Mecenas polecam każdemu, pełen profesjonalizm i zaangażowanie w sprawę. Pani Julia jest również bardzo sympatyczną i wyrozumiałą osobą. Zawsze doradzi i odpowie na każde pytanie. Sprawa o podwyższenie alimentów oczywiście wygrana. Polecam z całego serca.
Elżbieta Bartosiewicz
Elżbieta Bartosiewicz
2021.11.11
Positive
Professionalism
Quality
Polecam Panią Julię w 100%, w pełni zaangażowana w prowadzenie powieżonej jej sprawy.
Ewelina Matusiak
Ewelina Matusiak
2021.11.09
Bardzo rzetelna Pani adwokat. Dzięki niej udało się wygrać sprawę.
LinesGoBrr⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻
LinesGoBrr⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻
2021.10.13
Positive
Quality
Profesjonalne podejście do klienta i doradzi dobrymi radami i w dodatku pani mecenas angażuje się w prowadzone sprawy.
Ania Fidrysiak
Ania Fidrysiak
2021.10.09
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Pani mecenas angażuje się w prowadzone sprawy.
Edyta Cierbikowska
Edyta Cierbikowska
2021.08.07
Positive
Professionalism
Pani Adwokat Julia Dąbrowska to osoba na właściwym miejscu. Zawsze służy radą i pomocą a do tego ma bardzo duży zakres wiedzy. Zawsze od początku do końca udzieli odpowiedniej porady,odpowie na wszystkie pytania. Bardzo serdecznie polecam Kancelarię i Panią Julię.
Katarzyna Junczyk
Katarzyna Junczyk
2021.08.06
Positive
Professionalism
Quality
Gorąco polecam kancelarię Pani Julii Dąbrowskiej. Profesjonalna, życzliwa i skuteczna Pani Adwokat.
Ola Szymczak
Ola Szymczak
2021.05.05
Positive
Professionalism
Jeśli miałabym określić panią Julię jednym słowem to prefesjonalistka (w każdym calu). Jako jedyna zgodziła się nam pomóc w sprawie z zakresu prawa administracyjnego.Dla nas to dopiero początek "walki" ale wiem, że z pomocą pani Juli uda się nam osiągnać oczekiwane rozstrzygnięcie sprawy.Z całego serca polecam panią Julię i dziękuję bardzo za pomoc.