Kancelaria Adwokacka Adwokat Kamil Piotrowski | Adwokat Warszawa

Kancelaria Adwokacka Adwokat Kamil Piotrowski | Adwokat Warszawa Reviews

Excellent rating
5.0
80 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (69)
Marcin Korcz Zleciłem panu Kamilowi poprowadzenie mojej sprawy o odszkodowanie, sprawa zakończona sukcesem za sprawą pana Kamila. Z czystym sumieniem mogę go polecić, pełen profesjonalizm i zaangażowanie w sprawę. Jeszcze raz pragnę podziękować panu Kamilowi za pozytywnie zakończone postępowanie.
Advertisement
zofia cieloszyk
zofia cieloszyk
2022.01.20
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Korzystam z konta mojej dobrej znajome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!j Bardzo serdecznie polecam Pana MECENASA Kamila PIOTROWSKIEGO !!!!!!!!! Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Profesjonalizm i fachowe podejście do sprawy, a przede wszystkim bardzo dobry kontakt. Moja sprawa wydawała się być przegraną, a warunki jakie wywalczył dla mnie Pan Mecenas są dla mnie aż niewiarygodne. Dlatego jeśli szukasz osoby, która niemożliwe zmieni w możliwe to proszę udać się na ul. Dobrowoja w Warszawie do kancelarii Mecenasa Kamila Piotrowskiego. Podstawowe cechy charakteryzujące osobowość Pana Mecenasa Kamila Piotrowskiego to decyzyjność, rzeczowość oraz ogrom zaangażowania, nie tylko do sprawy jak i do poszkodowanej osoby. Profesjonalne podejście na całym etapie procesu odszkodowania. Przez cały czas procesu gotowy do pomocy, Zawsze mogłam liczyć na kontakt-rozmowę, zrozumienie, profesjonalne zaangażowanie i wytłumaczenie nurtujących mnie wątpliwości dotyczących każdej kolejnej rozprawy w jednym procesie. Wszystkie istotne sprawy były monitorowane na bieżąco przez stały kontakt emaliowy czy telefoniczny. Jestem w pełni usatysfakcjonowana Pana ogromną determinacją i doprowadzeniem tak długiego procesu z tak wielkim sukcesem .Serdecznie polecam usługi kancelarii. Mecenasa Kamila Piotrowskiego profesjonalista w każdym calu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sprawa oczywiście wygrana. Polecam w stu procentach. Dziękuję bardzo. W razie potrzeby będę polecać innym którzy potrzebują adwokata który angażuje się całkowicie w temat sprawy. Pozdrawiam Danuta Ostrowska
Reply from Kancelaria Adwokacka Adwokat Kamil Piotrowski | Adwokat Warszawa 2022.01.21
Dziękuję i polecam się w przyszłości.
Piotr Masny
Piotr Masny
2021.11.21
Positive
Professionalism
Quality
Polecam kancelarie mecenasa K. Piotrowskiego prezentuje pełen profesjonalizm i najwyższą jakość świadczonych usług. Polecam usługi kancelarii
Anita Witkowska
Anita Witkowska
2021.11.16
Szczerze polecam usługi mecenasa. Kompetentny, rzeczowy i zaangażowany w prowadzoną sprawę. W mojej ocenie pełen profesjonalizm.
Reply from Kancelaria Adwokacka Adwokat Kamil Piotrowski | Adwokat Warszawa 2021.11.16
Dziękuję i polecam się na przyszłość.
Т T
Т T
2021.11.10
Advertisement
Saber
Saber
2021.10.30
Positive
Professionalism
Quality
Polecam!
Andrzej Klimowicz
Andrzej Klimowicz
2021.09.30
Positive
Professionalism
Witam, jestem bardzo zadowolony z usług kancelarii, a szczególnie przeprowadzeniem mojej sprawy przez Adwokata Kamila Piotrowskiego. Pełny profesjonalizm, za co bardzo dziękuję i polecam.
Reply from Kancelaria Adwokacka Adwokat Kamil Piotrowski | Adwokat Warszawa 2021.01.22
Dziękuję za opinię. Polecam pomoc prawną Kancelarii w przyszłości.
Hubert Xsdasda
Hubert Xsdasda
2021.09.16
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Pełen profesjonalizm. Pochodzi do spraw rzetelnie, zawsze jest gotowy pomóc, wyjaśnia wszystko i informuje na bieżąco o sytuacji sprawy. Polecam!
Adrian Kalwa
Adrian Kalwa
2021.09.14
Positive
Professionalism
Quality
Gorąco polecam. Kancelaria Mecenasa K.Piotrowskiego prezentuje pełen profesjonalizm i najwyższą jakość świadczonych usług.
Reply from Kancelaria Adwokacka Adwokat Kamil Piotrowski | Adwokat Warszawa 2021.09.14
Dziękuję. Polecam usługi Kancelarii w przyszłości.
Advertisement
Justa R
Justa R
2021.06.14
Positive
Professionalism
Quality
Mec. Kamil Piotrowski polecam odpowiedzialność, zaangażowanie i wysoki profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt ? Polecam ??
Helena Skowrońska
Helena Skowrońska
2021.06.01
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Pan Kamil Piotrowski błyskawicznie przygotował wysokiej jakości dokument w delikatnej sprawie związanej z prawem pracy. Dokument zrobił na mnie duże wrażenie, ponieważ zawierał wszystkie możliwe wyjaśnienia, wykładnie, wyliczenia itd., a przy tym jest niezwykle klarowny. Ponadto szybko i wyczerpująco uzyskałam odpowiedzi na wszelkie pytania. Zdecydowanie polecam.
Paulina Maśluch
Paulina Maśluch
2021.05.26
W oparciu o moją dotychczasową współpracę z Panem Kamilem Piotrowskim , mogę z pełną odpowiedzialnością stwierdzić, że jest gwarantem pełnego profesjonalizmu i kompetentnego podejścia do kompleksowej obsługi prawnej. Zawsze mogłam liczyć na pomoc, wyjaśnienie oraz rzetelne informacje dotyczące sprawy . Polecam i dziękuję za pomoc.
Maciej Składziński
Maciej Składziński
2021.05.24
Jestem zadowolony z jakości obsługi prawnej Pana Mecenasa, sprawa załatwiona szybko i bezproblemowo. Kontakt sprawny i bezpośredni, wynagrodzenie ustalone na początku "naszej wspólnej drogi" Z czystym sumieniem polecam każdemu.
Advertisement
Maria Składzińska
Maria Składzińska
2021.05.24
Positive
Professionalism
Pan adwokat Kamil Piotrowski to profesjonalista z prawdziwego zdarzenia. Sprawa o odszkodowanie została przeprowadzona sprawnie, skutecznie i co najważniejsze, tanio. Pan Mecenas to nie tylko świetny specjalista, ale też bardzo empatyczny człowiek. Szkoda, że wcześniej nie miałam do czynienia z takimi prawnikami. Polecam każdemu kto szuka adwokata w Warszawie!
Даша Прохорук
Даша Прохорук
2021.05.19
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Mogę każdemu polecić kancelarię! Pan Kamil szybko rozwiązał moją sprawę. Jestem zadowolona z wysokiego profesjonalizmu i idealnego podejścia do klienta. Dziękuję bardzo. W razie potrzeby będę nadal zwracać się za pomocą.
Paul 3Bulls
Paul 3Bulls
2021.05.18
Positive
Professionalism
Responsiveness
Profesjonalne podejście na całym etapie procesu odszkodowania. Podstawowe cechy charakteryzujące osobowość Pana adwokata Kamila to decyzyjność, rzeczowość oraz ogrom zaangażowania, czyli to wszystko czego mi zabrakło w incydencie, przez który zmuszony byłem zwrócić się do kancelarii po pomoc i poprowadzenie mojego przypadku. Wszystkie istotne sprawy są monitorowane na bieżąco przez stały kontakt emaliowy czy telefoniczny. Jestem w pełni usatysfakcjonowany, iż udało się pozytywnie sfinalizować sprawę w tak krótkim czasie ( ok 3 miesiące !!!) za sprawą wypracowanej ugody. Polecam z czystym sumieniem
Stanisław Celegrat
Stanisław Celegrat
2021.05.04
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Serdecznie polecam usługi kancelarii. Mec. Kamil Piotrowski wszystko bardzo dobrze mi wytłumaczył, poświecił czas i uwagę. Profesjonalista w każdym calu. W razie potrzeby na pewno wrócę.
Advertisement
Marzena Trejnis
Marzena Trejnis
2021.04.12
Super profesjonalna i szybka pomoc prawna, sprawa zakończona w ekspresowym terminie i z oczekiwanym przeze mnie rozwiązaniem. Bardzo dziękuje za bezstresową opiekę i poprowadzenie przez zawiłości, które wydawały się nie do przejścia. Polecam współpracę z Panem Kamilem i życzę samych sukcesów w następnych sprawach!
karolina s
karolina s
2021.03.19
Positive
Professionalism
Agnieszka Mat
Agnieszka Mat
2021.02.18
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Polecam współpracę z p. Kamilem Piotrowskim. Zawsze mogłam liczyć na dobry kontakt, zaangażowanie oraz pełen profesjonalizm. Pan mecenas jest osobą rzetelną i empatyczną.