Admseo.pl - tworzenie stron internetowych Wrocław

Admseo.pl - tworzenie stron internetowych Wrocław Reviews

Good rating
4.3
7 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (7)
JZ
JZ
2024.02.17
Strony internetowe to jakaś parodia, przestarzałe, koło responsywności nawet nie leżały, o UX/UI nawet nie ma co wspominać. Współczuję ludziom, którzy wydali chociaż złotówkę na takie "strony".
Advertisement
JZ
JZ
2024.02.17
Strony internetowe to jakaś parodia, przestarzałe, koło responsywności nawet nie leżały, o UX/UI nawet nie ma co wspominać. Współczuję ludziom, którzy wydali chociaż złotówkę na takie "strony".
Natural Net
Natural Net
2023.12.21
Jesteśmy bardzo zadowoleni współpracą z tą firmą. Profesjonalne podejście, szybkość realizacji i dobra cena. Strona zrobiona tak, jak tego chcieliśmy. Pomogli nam w zakupie serwera i domeny. Z pozycjonowania też jesteśmy zadowoleni. Polecamy :)
Reply from Admseo.pl - tworzenie stron internetowych Wrocław 2024.01.11
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszych usług.
erg231
erg231
2023.11.27
Doskonała współpraca, strona zrobiona dokładnie tak jak chciałem. Kontakt z firma bardzo dobry, poprawki wprowadzane na bieżąco. Naprawdę znają się na robocie, gorąco polecam. Napewno skorzystam ponownie! Pozdrawiam
Reply from Admseo.pl - tworzenie stron internetowych Wrocław 2023.11.28
Dziękujemy za opinię. Jest nam niezmiernie miło, że kolejny klient jest zadowolony z naszych usług. Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Andrzej Ciach
Andrzej Ciach
2023.11.14
Zamówiłem w admseo.pl przeniesienie strony WWW z jakiegoś archaicznego "no-name" CMS na Wordpressa. Usługa została zrealizowana w krótkim czasie, w trakcie realizacji nie było właściwie żadnych problemów a jakieś drobnostki zostały błyskawicznie poprawione. Jestem bardzo zadowolony i już przygotowuję kolejne zamówienie.
Reply from Admseo.pl - tworzenie stron internetowych Wrocław 2023.11.15
Bardzo dziękujemy za zaufanie. Najważniejsza w tym wszystkim jest radość, którą na końcu daje zadowolony klient. Dziękujemy i liczymy na owocną współpracę.
Advertisement
Bartłomiej Walczak
Bartłomiej Walczak
2023.11.03
Bardzo konkretna firma, godna polecenia. Świetny i kompleksowy kontakt. Polecam każdemu, kto chce rozwinąć swój lokalny biznes. Pełen profesjonalizm. Zawsze można liczyć na pomoc i świetną obsługę, a wyniki pozycjonowania są naprawdę imponujące😊
Reply from Admseo.pl - tworzenie stron internetowych Wrocław 2023.11.03
Dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii. Docenienie naszych usług naprawdę oznacza dla nas wiele. Praca w dziedzinie marketingu internetowego jest naszą pasją, i dążymy do tego, by nasi klienci osiągali najlepsze wyniki. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna i motywuje nas do ciągłego doskonalenia naszych usług. Raz jeszcze dziękujemy i mamy nadzieję, że będziemy mogli nadal dostarczać skuteczne rozwiązania marketingowe.
BaRo
BaRo
2023.08.30
Świetna firma, która każdego klienta traktuje indywidualnie. Cieszę się, że na nich trafiłem, rozwiali moje wątpliwości i pokazali nowe możliwości. Współprace będe traktować długofalowo, ponieważ warto. Doskonały kontakt z klientem, pełen profesjonalizm, polecam!
Reply from Admseo.pl - tworzenie stron internetowych Wrocław 2023.08.31
Bardzo dziękujemy za opinie. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Zapraszamy po więcej.