AdChamps - #1 Online Advertising Bureau Utrecht

AdChamps - #1 Online Advertising Bureau Utrecht Reviews

Excellent rating
5.0
13 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (13)
Marco Gyed
Marco Gyed
2023.09.21
AdChamps is dé partner wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partij om je advertenties volledig uit handen te nemen. Niet alleen verzorgen ze alles tot in de puntjes, maar hun heldere overzichten zorgen ervoor dat je altijd het overzicht behoudt. De communicatie met het team is eenvoudig, snel en direct. Wat ik vooral waardeer, is dat ze proactief meedenken en suggesties aandragen voor verbeteringen. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die stressvrij en effectief wil adverteren!
Advertisement
Superdogs Rotterdam
Superdogs Rotterdam
2023.09.05
Ik ben heel tevreden over Adchamps. Ze helpen mij goed bij mijn Google advertenties en ik haal er veel meer conversies uit dan toen ik het zelf probeerde. Ik zou Adchamps aanbevelen als je je online marketing met een gerust hart uit handen wilt geven.
Van Son installaties Bv
Van Son installaties Bv
2023.08.21
Goed meedekend bedrijf , zeker een aanrader
Sem Tielemans
Sem Tielemans
2023.07.07
AdChamps is een hele fijne partner voor je online campagnes met een duidelijke visie gericht op resultaat! Ik vind het heel fijn om samen te werken met Michiel Verweij.
Philip van Buuren
Philip van Buuren
2023.07.06
Super blij met Adchamps: ze denken met je mee, altijd heel snel antwoord op vragen en veel inzicht in resultaten die ook heel goed zijn!
Advertisement
Mitchell van Plateringen
Mitchell van Plateringen
2023.06.27
Wij werken al een aantal jaren prettig samen met AdChamps. Professioneel marketingbureau met direct en informeel contact. Er is een prettige sfeer gecreëerd dat voelt als 'samenwerken' i.p.v. voor elkaar werken.
R W
R W
2023.06.22
Eindelijk een Google ads organisatie die doet wat ze beloven. Wij zijn sinds een paar maanden klant en tot nu toe ontzettend tevreden over zowel de persoonlijke samenwerking als de resultaten.
CaseMarketing Suzan van Heck
CaseMarketing Suzan van Heck
2022.10.10
AdChamps helpt ons bij het fixen van ingewikkelde metingen. Remko is echt een expert en heeft veel technische kennis op dit gebied. Prettig bedrijf om mee samen te werken!
Nutri Dynamics
Nutri Dynamics
2022.01.10
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Jonge professionals met vakkennis die flexibel zijn en graag met je meedenken. Klantvriendelijk, laagdrempelig en prettig in de communicatie.
Advertisement
Annelieke van Halen
Annelieke van Halen
2021.10.19
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Michiel van AdChamps hielp me met het managen van een Google Grant. Erg behulpzaam en goed bereikbaar. Ik ontving maandelijks heldere rapportages. Ik zou AdChamps zeker aanraden aan anderen.
Peter Peek
Peter Peek
2021.05.14
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Prettige contact en denken goed mee voor een effectieve online marketing.
H. Ezendam
H. Ezendam
2021.04.14
Per toeval ben ik Michiel tegen gekomen op Linkedin. Hij had zojuist gepost een nieuwe bedrijf te zijn begonnen. Als een van de eerste opdrachtgevers hebben wij AdChamps de kans gegeven om te laten zien wat zij kunnen. Tot dusver zijn wij meer dan tevreden. Van klantcontact tot maandelijkse rapportages zijn netjes, duidelijk en overzichtelijk. Ik zou AdChamps ook zeker aanraden.
Peter Houtman
Peter Houtman
2021.04.06
Tot dusver heel blij met AdChamps! Michiel is betrokken, weet veel en de resultaten zien er veelbelovend uit. Op naar een mooie samenwerking! :-)
Advertisement