Adaptoo.nl

Adaptoo.nl Reviews

Excellent rating
5.0
20 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (20)
Team Moving
Team Moving
2023.07.06
Great team of innovative geniuses. Thanks to Adaptoo we are generating qualified leads for our network of movers. We will keep recommending Adaptoo to everyone!
Timmy Likes This Too
Timmy Likes This Too
2022.02.13
Dylan Bernabela
Dylan Bernabela
2022.02.11
I'm very happy with the service and support I received. My expectations were not just met but exceeded!
Yannick van bolhuis
Yannick van bolhuis
2022.02.11
Alex
Alex
2022.02.11
Aanrader voor websites. Super vriendelijk geholpen en ben enorm blij met de website. Was al een tijdje opzoek naar iemand die mij kon helpen met een website, ik heb er zelf geen verstand van. Dit was een top ervaring!
melvin bracelly
melvin bracelly
2022.01.31
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
fijn om mee samen te werken. ze zorgen voor een fijne sfeer en zijn ruimdenkend.
The Perfect Marker
The Perfect Marker
2022.01.31
Positive
Professionalism
Verstaan hun vak erg goed. Ik ben vanaf het begin goed begeleid door Adaptoo. Ze zijn scherp, vriendelijk en betaalbaar!
Jasmijn van de Ven
Jasmijn van de Ven
2022.01.29
Ik wil Adaptoo bedanken voor het maken van mijn website. Erg tevreden!
Kevin Thijssen
Kevin Thijssen
2022.01.29
Goed advies en een fijne samenwerking gehad. Zeker een aanrader!
Nigel Badloe
Nigel Badloe
2022.01.29
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Bedankt voor de snelle service ben er blij mee! Zeker een aanrader ­č嬭čĆŻ
Rabi Adli
Rabi Adli
2022.01.29
Positive
Professionalism
Quality
Value
Adaptoo is niet enkel een webdesign bureau, maar ze denken ook met je mee. Zo hebben ze bij ons gekeken hoe we de omzet kunnen vergroten, hoger op googlen kunnen komen en handige tools geïmplementeerd zodat we onze klanten beter kunnen dienen. Ik raad dit bureau voor iedereen aan die alles uit zijn website wil halen.
pino
pino
2022.01.29
Zeer professioneel staan altijd klaar voor je top!
julian vanhelden
julian vanhelden
2022.01.29
Open Minded
Open Minded
2022.01.29
Positive
Professionalism
Quality
Voor iedereen die een webshop wilt beginnen en geen ervaring heeft is adaptoo de oplossing. In het begin is het ook allemaa wat wat er van je gevraagd wordt bij Adaptoo lijdt je de weg op waardoor het overzichtelijk blijft.
Berry Jaspers
Berry Jaspers
2022.01.29
Positive
Professionalism
Value
Ik wil Alex en Arjan bedanken voor hun prachtige werkzaamheden voor mijn website. Fijne mensen om mee samen te werken. Bedankt mannen
Channa Engelen - van Straalen
Channa Engelen - van Straalen
2022.01.29
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Dikke 5 sterren waard. Professioneel, meedenkend, behulpzaam. Alles wat ik zocht!
JimBeatz
JimBeatz
2022.01.29
heel tevreden met het resultaat en super professioneel!
dylan ockeloen
dylan ockeloen
2022.01.29
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Mona Taslim
Mona Taslim
2021.06.28
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Wist niet waar ik moest beginnen met mijn webshop, maar Alex had gelijk een idee qua content. Dit is mij goed bevallen en ben er blij mee!!
Arzu Alkan
Arzu Alkan
2021.06.28
Positive
Professionalism
Quality
Super!! Heel professioneel