AC Lubin- Montaż, serwis klimatyzacji Reviews

AC Lubin- Montaż, serwis klimatyzacji Reviews

5.0

Excellent - based on 24 reviews

acklubin.pl/wp
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (24)
łukasz skwarczyński
łukasz skwarczyński
2023-10-10
Positive
Professionalism
Quality
Najlepsi fachowcy
Advertisement
Monika Kuciejczyk
Monika Kuciejczyk
2023-08-13
Kamil Wendzonka
Kamil Wendzonka
2023-07-15
Lukasz Avensis
Lukasz Avensis
2023-06-14
Positive
Quality
Wszytko dograne ,czysto sprawnie polecam
Dante-BHP Daniel Sibera
Dante-BHP Daniel Sibera
2022-05-20
Positive
Professionalism
Gorąco polecam usługi tej firmy, miły kontakt, usługi na najwyższym poziomie i bardzo konkurencyjne ceny
Advertisement
skorupski
skorupski
2021-07-29
Profesjonalna obsługa jak i montaż:) Polecam 5/5
Justyna Jędrusiak
Justyna Jędrusiak
2021-06-28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Polecam, obsługa na najwyższym poziomie, naprawa w eksperowym tempie ! Dziękujemy
Bartosz Nowaczek
Bartosz Nowaczek
2021-06-28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Polecam w stu procentach! Montaż klimatyzacji na najwyższym poziomie, przede wszystkim czysto tanio oraz punktualnie! Jeszcze nie raz się zobaczymy!
Piotrek xxx
Piotrek xxx
2021-06-23
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Pełen profesjonalizm. Z czystym sumieniem polecam tą firmę. Pełna kultura, punktualność, super kontakt, profesjonalny sprzęt. Podejście do tematu fenomenalne. Więcej takich firm a życie stanie się przyjemniejsze. Pozdrowienia z Orlej :)
Advertisement
DjLys
DjLys
2021-06-16
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Michaela Kunda
Michaela Kunda
2021-06-16
Pełen profesjonalizm, przemili panowie. Polecam 👌👌
Piotr Bekacz
Piotr Bekacz
2021-06-16
ADRIANNA LIS
ADRIANNA LIS
2021-06-16
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Advertisement
WZL
WZL
2021-06-14
Profesjonalna obsługa i przegląd klimatyzacji w rozsądnej cenie. Polecam.
Adam Listwan
Adam Listwan
2020-10-05
Szybka i sprawna obsługa profesjonalne podejście - polecam
Anita
Anita
2020-09-10
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Pełen profesjonalizm, świetny kontakt, usługa wykonana szybko i bez żadnych problemów!!! Bardzo polecam!!!!!!!
Marek Widziak
Marek Widziak
2020-09-08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Profesjonalny monter i serwisant z wszelkimi uprawnieniami potrzebnymi do zachowania gwarancji.Sumienny i odpowiedzialny . Polecam.
Advertisement
Kamil Stefański
Kamil Stefański
2020-09-08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Fachowo dobrane urządzenia i czysty, profesjonalny montaż klimatyzacji w całym domu. Sezon wakacyjny spędzony w przyjemnym chłodzie.
Beata Widziak
Beata Widziak
2020-09-08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Świetny fachowiec ,potrafi doradzić z wszelkimi uprawnieniami Serdecznie polecam!!!
Jarek Urbaniak
Jarek Urbaniak
2020-09-08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value