ACEG

aceg.be

ACEG Reviews

Good rating
3.8
343 reviews Verified
ACEG
%title%

%offer%

Reviews ( 343 ) 3.8

Walter Lommaert
Walter Lommaert
2024.05.16
vinden altijd wel 'iets' om nogis terug te kunnen komen ... met bijhorende factuur
ludo plessers
ludo plessers
2024.05.14
Top communicatie, we zijn zéér tevreden over de afspraak en de keuring die is uitgevoerd door inspecteur Toon Ossé. Hij is ook zéér klantvriendelijk. Nog véél succes. Mvg Ludo Plessers Ludomotiv
Liza-Marcial Perez
2024.05.03 2024.05.03 | Belgium
Controle de terre Je suis super content du professionalisme du controleur Stijn Cok agreable et super social et tres sympathique.
Emmanuelle Verlinde
Emmanuelle Verlinde
2024.05.02
Afspraak perfect nageleefd, de inspecteur was super vriendelijk en efficiënt, nam ook de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Nog geen uur later had ik het verslag ook in mijn mailbox. Absoluut een aanrader!
Izver Celiker
Izver Celiker
2024.04.30
A EVITERRRRRRRRRRRRRRRR !!!!! TECHNICIEN DÉSAGRÉABLE LORS DU RDV. LE RESPONSABLE QUI J'AI EU AU TELEPHONE QUI JUGE SANS PREUVE LES MODIFICATIONS APPORTÉES. DES DIZAINES DE MAILS ET APPELS SANS RÉPONSE ! AUCUNE GENTILLESSE NI AIDE APPORTÉ ! LE TRAVAIL N'EST PAS EFFECTUÉ AVEC ENVIE ! A FUIIIIIIIIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Martin Simon
Martin Simon
2024.04.30
Y'a le téléphon qui son mais y'a jamais personne qui répond
Team Rocket
2024.04.29 2024.04.29 | Belgium
Brandgevaar Er is vastgesteld dat de verbindingsrail welke jullie hebben aangepast na plaatsen van de automaten voor de zonnepanelen niet voldoende waren aangedraaid, waardoor de verbindingsrail is doorgebrand en er kortsluiting is opgetreden. Er is ook vastgesteld dat de voedingskabel van de remautomaat 40A monofazig naar de schakelkast enkel 6mm is? Op het keuringsverslag staat 10mm vermeld? alsook naar de omvormer staat 4mm vermeld, ondanks dat dit maar 3x2,5mm is? Ik heb de verbindingsrails vervangen en de betreffende automaten welke waren ingebrand, alsook de rem van 40A. Aangezien dit een werk van jullie was, vraag ik of jullie de installatie gaan aanpassen naar bedrading 10mm en alles nog eens nameten van omvormer of hier nog iets anders gebeurt is. Ik maak me ook zorgen over het geldig keuringsverslag want dit klopt niet met de realiteit zijnde tekening/werkelijkheid. Ik vind het ook raar dat jullie de remautomaat en de automaat naar de omvormer een brugje maken van 6mm in dezelfde klem ipv een kamrail?
Team Rocket
Team Rocket
2024.04.29
Er is vastgesteld dat de verbindingsrail welke jullie hebben aangepast na plaatsen van de automaten voor de zonnepanelen niet voldoende waren aangedraaid, waardoor de verbindingsrail is doorgebrand en er kortsluiting is opgetreden. Er is ook vastgesteld dat de voedingskabel van de remautomaat 40A monofazig naar de schakelkast enkel 6mm is? Op het keuringsverslag staat 10mm vermeld? alsook naar de omvormer staat 4mm vermeld, ondanks dat dit maar 3x2,5mm is? Ik heb de verbindingsrails vervangen en de betreffende automaten welke waren ingebrand, alsook de rem van 40A. Aangezien dit een werk van jullie was, vraag ik of jullie de installatie gaan aanpassen naar bedrading 10mm en alles nog eens nameten van omvormer of hier nog iets anders gebeurt is. Ik maak me ook zorgen over het geldig keuringsverslag want dit klopt niet met de realiteit zijnde tekening/werkelijkheid. Ik vind het ook raar dat jullie de remautomaat en de automaat naar de omvormer een brugje maken van 6mm in dezelfde klem ipv een kamrail?
Francis
Francis
2024.04.29
Snel. Efficiënt. Correct. Heel vlotte communicatie per mail en SMS. ACEG zorgde voor oplossingen waar ik niet voor moest kijken. Hoewel mijn elektrische installatie niet werd blanco gekeurd geef ik ACEG vijf sterren voor hun professionalisme en oplossingsgericht werken. Bravo!
Jannick De Ryck
2024.04.27 2024.04.27 | Belgium


Date of experience: 24 April, 2024
Eki
Eki
2024.04.25 2024.04.25 | Belgium
Joeri Ruymbeke
2024.04.25 2024.04.25 | Belgium
Top Team!
yaaron van cronenburg
2024.04.25 2024.04.25 | Belgium
Huishoudelijke installatie Hele vlotte service! Keurder had ruime vak kennis.
Tars Raeymaekers
Tars Raeymaekers
2024.04.25