Abc Car Cleaning

Abc Car Cleaning Reviews

Excellent rating
5.0
53 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (53)
Petra Baddouri
Petra Baddouri
2024.04.17
Service was uitstekend en mijn auto weer schoon en fris van binnen. Tot de volgende keer!
Advertisement
Menno van Hout
Menno van Hout
2024.03.28
Snelle en goede service. Binnen no time een afspraak gemaakt. Auto gebracht, en kreeg hem weer zo goed als nieuw terug. Zeker aan te raden!
Sophia Anita
Sophia Anita
2024.03.26
Ben ik super blij🍀🚗jullie heb heel netjes en schoon gemaakt mij auto😊ik komm zeker terug!Bedankt🙏Groetjes Anita
Sofia Van den berg
Sofia Van den berg
2024.03.18
Top service.
Klaas van Dam
Klaas van Dam
2024.03.16
Bij het polijsten van mijn koplampen hebben ze snel en goed werk geleverd!
Advertisement
Zohier Hallaci
Zohier Hallaci
2024.03.08
Zeer tevreden!! Mijn auto van 12 jaar oud laten reinigen en poetsen voor de verkoop. Hij ziet en ruikt weer als nieuw!! (En geloof me de auto was echt niet schoon meer van binnen, 3 jonge kinderen die gewoon mochten eten en drinken op de achterbank).Verder zat er al jaren een grote vlek van speelgoed-slijm in de achterbank. Ook hier zie je niets meer van. Snelle service, klantvriendelijk! Zeker een aanrader!
Remko Groenwold
Remko Groenwold
2024.03.05
Vandaag de auto van binnen laten cleanen door Abc, echt super fijn! De stoelen en achterbank zijn weer als nieuw! Erg blij mee want durfde niet eens meer passagiers mee te nemen 😊 Toen ik de auto kwam halen nam Ramon ook oprecht even de tijd voor me en heeft me ook nog wat tips gegeven om de buitenkant van de auto weer wat mooier te kunnen krijgen. Mijn auto kom zeker weer een keer bij Ramon voor een poetsbeurt!
Merchendize
Merchendize
2024.02.27
Vandaag langs geweest om de bedrijfsstickers eraf te halen en de auto schoon te maken. Eindresultaat was top en zeker een aanrader!
Ilona de Groot
Ilona de Groot
2024.02.03
Uitstekende service! Auto super schoon en netjes. Prijs kwaliteit verhouding 👌🏼
Advertisement
Maruan El brirhli
Maruan El brirhli
2024.02.03
Abc ze hoeven niet eens het alfabet af te maken en je auto is al klaar top service top snelheid.
BJ van der Werf
BJ van der Werf
2024.02.03
Mooi resultaat
tjb grunn
tjb grunn
2024.01.21
Vriendelijk en top werk wat ze doen Bedankt mannen
rick tolner
rick tolner
2024.01.21
Goede service en geen verborgen kosten. Auto was weer in nieuw staat!
Advertisement
Ron Nieboer
Ron Nieboer
2024.01.19
Mijn auto was door het kinderfeestje van mijn dochter helemaal vies geworden met modder, chips, ijsjes gelekt, chocolade in de bekleding en als toppunt mijn vriendin doos eieren laten vallen, ik op aanraden van een vriend naar ABC CARCLEANING gegaan en mijn auto achtergelaten. Toen ik mijn weer ging ophalen zag die eruit alsof zo uit showroom gereden was! Niks meer te zien van al die viezigheid van kinderfeestje! Mannen wat een ongelooflijke prestatie! Super bedankt en ik zal jullie bij iedereen aanbevelen!
Joel Joel
Joel Joel
2024.01.18
Charief Zaazouh
Charief Zaazouh
2024.01.18
Zeer tevreden over hoe zij hier te werk gaan. Ik kom zeker nog een keer langs!!
Z M
Z M
2024.01.18
Ze hebben me auto snel en goed schoongemaakt. Hele vriendelijke mensen en top service!
Advertisement
Ibo Alan
Ibo Alan
2024.01.18
Even kort samengevat kwaliteit en goede service! Tot de volgende keer.
Enzo Mendoza
Enzo Mendoza
2024.01.17
Auto weer spik & span. Aanrader
AlembaVEVO AlembaVEVO
AlembaVEVO AlembaVEVO
2024.01.17
Ik kwam langs zonder afspraak en kon gelijk terecht top service en zeer professioneel kom zeker weer terug top gozers !