"Aasesminde"

aasesminde.dk

"Aasesminde" Reviews

Excellent rating
4.6
255 reviews Verified
"Aasesminde"
%title%

%offer%

Reviews ( 256 ) 4.6

Flemming
Flemming
2024.05.20
8.0 Verified
Very Good
Elektriker
Elektriker
2024.05.19
8.0 Verified
fint og dejligt. På vej til Vadehavet ved Møgeltønder. ☺vi havde selv morgenmad med. ☹ved det ikke.
Kathe
Kathe
2024.05.15
10 Verified
Exceptional
Jette
Jette
2024.05.09
8.0 Verified
Very Good
Berit
Berit
2024.04.29
9.0 Verified
Wonderful
Robert
Robert
2024.04.28
10 Verified
Zeker boeken en met ontbijt ☺Vriendelijk, ligging, inrichting
Hanne
Hanne
2024.04.23
8.0 Verified
Herligt sted. ☺Dejlig sted med fin natur rundt boligen. Rent og pent. Torben var veldig hyggelig og imøtekommende. ☹Det var dessverre litt lukt av tør vannlås. Så det er let at gøre noget ved. Fik bare ikke informert Torben innen vi kjørte.
Bodil
Bodil
2024.04.21
9.0 Verified
Wonderful
Jörg
Jörg
2024.04.05
8.0 Verified
Very Good
Peter
Peter
2024.04.01
8.0 Verified
Very Good
Bo
Bo
2024.03.28
9.0 Verified
Sydfyn er dejlig og undervurderet. Vi kom for at cykle MTB på Skovhuggeren og Svanninge bakker. Aasesminde ligger midt m ☺Vi havde booket begge værelser og og der var en dejlig hjemlig atmosfære, hvor vi kunne være os selv samtidigt med at værterne bar yderst gæstfrie og imødekommende.
Reply from "Aasesminde"
Hej Tak for jeres fine anmeldelse af vores sted. Vi håber at få mulighed for at byde jer velkommen her en anden gang.
Steffen
Steffen
2024.03.26
10 Verified
Exceptional
Laier
Laier
2024.03.25
9.0 Verified
Wonderful
Bo
Bo
2024.03.11
8.0 Verified
Very Good
Søren
Søren
2024.03.04
9.0 Verified
Wonderful
Kara
Kara
2024.02.10
9.0 Verified
Wonderful
Karin
Karin
2024.01.30
9.0 Verified
Dejligt sted og super søde værter ☺Hyggeligt fælles køkken/opholdsrum med god spiseplads, super rent overalt, dejlig morgenmad og virkelig søde værter.
Hans-erik
Hans-erik
2024.01.28
10 Verified
Exceptional
Elena
Elena
2024.01.16
10 Verified
Exceptional ☺ My warmest and biggest respect for this experience. I had a learning course, and it was important to me to have a good rest after and before. So that place by Kamilla and Torben is absolutely phantastic! They are a very talented and warm couple who created there the beauty atmosphere and care in every detail. Late meeting from the flight due the delayed was absolutely no problem for them, amazing breakfests, quet light rooms, garden, everything was just like so welkomed, that I really relaxed all 4 days. I would like to come back some days occasionally with so huge pleasure. ☹ That I had only 4 days to stay there.
Eva
Eva
2023.11.13
8.0 Verified
Very Good