6Nylon Spawanie plastiku / tworzyw

6Nylon Spawanie plastiku / tworzyw Reviews

Excellent rating
5.0
185 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (185)
Tomasz Grochowski
Tomasz Grochowski
2023.09.23
Polecam w 100 % -takiego fachowca ciezko znalesc -moze tanio nie jest ale za jakosc sie placi. Uchwyty do lampy dorobione jak w oryginale co widac na zdjeciach
Advertisement
Kamil Foryt
Kamil Foryt
2023.09.21
Trafiłem z polecenia znajomego, a teraz sam polecam dalej. To najlepiej świadczy o jakości świadczonych usług :) Pan Adam musiał dorobić do zderzaka drukiem 3D urwany zaczep, dodatkowo wzmocnione zostały pozostałe uchwyty. Wspawane zostały również zestawy naprawcze do lamp. Zdecydowanie polecam współpracę!
Mateusz Michrowski
Mateusz Michrowski
2023.09.21
Polecam, pełen profesjonalizm i terminowość 😉. Przystępne ceny 👍
Mateusz N&M GUN
Mateusz N&M GUN
2023.09.21
Polecam, mega profesjonalny bardzo miły i zaangażowany człowiek😉 (Nie ma że się nie da.)😉 100% zadowolenia.
Marek Ruta
Marek Ruta
2023.09.19
Zdecydowanie polecam :) Trafiłem do Pana z połamanym uchwytem od obudowy reflektorów motocyklowych. Mały upierdliwy temat.. a zrobiony perfekcyjnie :) Wszystkie linie się zgadzają, prosto, solidnie i co najważniejsze w przypadku reflektorów szczelnie! Kontakt bardzo dobry, super podejście do Klientów i ekspresowa realizacja. Z czystym sumieniem 5 gwiazdek, pozdrawiam!
Advertisement
Piotr Wojcieski
Piotr Wojcieski
2023.09.16
W 100% polecam. Perfekcyjna robota .
Andrzej S
Andrzej S
2023.09.14
Wszystko w jak najlepszym porządku.Wszysto dobrze dorobione
luc 75
luc 75
2023.09.06
Robota zrobiona na medal 😁😉. Ale jeszcze nie zdążyłem założyć zderzaka 😋.
Robert Kopaniak
Robert Kopaniak
2023.09.05
Przedni spliter po spawaniu i polakierowaniu wygląda jak nowy .Super.Polecam w 100% Usługa wykonana fachowo i ekspresowo.!!!
Advertisement
Rafał Gajewski
Rafał Gajewski
2023.09.02
Super wykonana robota ! ...elementy dobrze zespawane i wykończone. Jeden nawet w taki sposób ze nie wymaga lakierowania. Polecam
Tomasz Machnio
Tomasz Machnio
2023.09.01
Zdecydowanie polecam korzystanie z usług w/w firmy. Natychmiastowa obsługa, Pan wykazał się dużą chęcią pomocy. Od ręki odtworzone połamane zaczepy mocujące w obudowie lampy i pomoc w zamontowaniu.
Maciej Maleszyk
Maciej Maleszyk
2023.08.25
Naprawa plastików wykonana z dnia na dzień. Całość razem z ceną omówiona przed usługą. Cieszę się, że trafiłem do zakładu Pana Adama. W razie potrzeby na pewno wrócę, serdecznie polecam ;)
Adam Gortat
Adam Gortat
2023.08.22
Polecam, pełen profesjonalizm. Dziękuję
Advertisement
Jack Avallash
Jack Avallash
2023.08.18
Pękła mi półka w lodówce (plastik). 6nylon w progesjonalny sposób zespawał część. Nie musiałem kupować nowej a co wważniejsze, wyrzucać pękniętej części, która po naprawie posłuży kolejne lata. Dobry kontakt, szybko wykonana naprawa za rozsądne pieniądze. Bardzo polecam!!!
Anna Podraza
Anna Podraza
2023.08.18
Naprawa została wykonana profesjonalnie i w ekspresowym tempie w bardzo dobrej cenie. Polecam
Łukasz Luki
Łukasz Luki
2023.08.01
Polecam
Sergii Olefirenko
Sergii Olefirenko
2023.07.31
My helmet cracked, and I needed a repair for it. The guys did it perfectly — not only it was strong, but it was also very neat and perfectly looking. Very thorough and stylish work!
Advertisement
luc 75
luc 75
2023.07.31
Robota zrobiona na medal 😁😉. Ale jeszcze nie zdążyłem założyć zderzaka 😋.
siemi
siemi
2023.07.31
Z usług korzystałem pierwszy raz ale na pewno nie ostatni ! Wrzystko naprawione. Polecam serdecznie
Paweł G
Paweł G
2023.07.31
Niestety, ale jestem zmuszony wystawić tu opinię zdecydowanie negatywną. Po pierwsze - warsztat zmienia sobie lokalizację co jakiś czas bez informacji o tym w google czy na Facebooku. A ma to znaczenie bo raz są na Bemowie a raz na Targówku. Nie są w stanie określić gdzie będą za tydzień nawet. Druga sprawa - totalna olewka wielu prób kontaktu. Właściciel tłumaczy się rozładowanym telefonem. Z tym, że gdy dzwoniłem, był sygnał, a później dostałem informację, że numer jest dostępny (po tym jak nie odbierał najpierw). Brak odzewu na liczne próby kontaktu i smsy. Po trzecie - sprawa najgorsza - próba oszukania mnie i zasłanianie się właśnie rozładowanym telefonem, innym kolegą, urlopem itd.
Reply from 6Nylon Spawanie plastiku / tworzyw 2023.07.31
Kiedyś niestety musiał się trafić ten pierwszy klient który napisze trochę krzywdzącą opinię... nawet bez skorzystania z naszych usług :) Bo niestety nie doszło nawet do bezpośredniego kontaktu i przedstawienia przedmiotu naprawy w naszym warsztacie. Na wstępie naszej rozmowy z klientem (smsowej - czyli jednak jakiś kontakt był :)), został on poinformowany że w danym tygodniu pracy pracujemy z innego miejsca niż to gdzie mamy siedzibę. Także już tutaj mija się on niestety z prawdą w swojej wypowiedzi. Zdecydowanie nasza winą był brak odpowiedzi na kolejne smsy a potem telefon klienta... ponieważ tak jak mówiliśmy telefon się rozładował na samym początku następnego dnia od kiedy się kontaktowaliśmy. Następnie klient już się obraził i postanowił napisać negatywną opinię :) Pomimo prób rozmowy na Messengerze, załagodzenia "problemu" i próby dogadania aby jednak doszło w ogóle do usługi... Informacja o tym że numer jest dostępny przychodzi wtedy kiedy abonent jest już w sieci.. czyli po tym jak już włączyliśmy telefon po jego naładowaniu :) Czy to jest właśnie to oszustwo? Ale oczywiście przepraszamy za finalny brak kontaktu. Pozdrawiam!