4 Star Windows

4starwindows.nl

4 Star Windows Reviews

Excellent rating
4.7
100 reviews Verified
4 Star Windows
%title%

%offer%

Reviews ( 100 ) 4.7

Thea de wit
Thea de wit
2024.05.10
Critical
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Let op ! let op bij dit bedrijf 4 star windows kerketuinenweg 10 uit Den Haag. Wij hadden kozijnen besteld bij dit bedrijf en kregen verkeerd ingemeten kozijnen en heel veel schade aan de kozijnen en woning. Zij sturen een bouwkundige vertegenwoordiger die werkt vanuit BBK Kozijntechniek. Deze meneer werkt voor hun op provisiebasis. En maakt Offertes voor 4 star windows. Uiteindelijk krijg je zomaar iets in je maag gesplitst omdat ze de oude kozijnen er eerst uit slopen. En vervolgens dreigen om je met een open pui te laten zitten. Dus als u zaken wilt doen met dit bedrijf wat wij u ten zeerste afraden let u dan wel op dat u krijgt wat u besteld heeft, wij hebben hun uiteindelijk weggestuurd vanwege zeer onprofessionele en onveilige werkwijze. Wij hebben nu kozijnen die eruitzien als een vogel volière. We hebben alles er uit moeten laten halen omdat het zo belabberd geplaatst was. zie foto's Er kwam een rechtszaak en die hebben ze vanwege een getuigenis van de mede eigenaar/broer gewonnen. We hebben heel veel geld betaald voor troep van een niet gecertificeerd bedrijf. Ik voel me dan ook zwaar opgelicht en teleurgesteld. Dus wees allert bij de aankoop van een knip en plak website en allemaal mooie reviews dit is vaak niet wat het lijkt. In ons geval was het excuus dat ze net verhuisd waren. Plaatjes en praatjes waren allemaal nep en ze hebben weer een nieuwe website gebouwd. Laat u vooral goed voorlichten en vraag altijd naar het keurmerk volgens onderzoek zijn ze nergens geregistreerd bij de VKG of aangesloten, vraag vervolgens altijd naar algemene voor waarden. In ons geval was er geen SKG slot zoals vermeld in de offerte en waren de raamkrukken niet afsluitbaar en volgens politiekeurmerk. En moeten wij de algemene voorwaarden nog steeds krijgen. De garantie is tot aan de voordeur als deze tenminste sluit deze moeten wij nog vernieuwen omdat hij totaal krom is. Dus wanneer u kiest voor dit bedrijf doe eerst goed uw huiswerk en kijk goed uit wij hebben hun ervaren als slechte vakmensen en stel ze onmiddelijk schriftelijk in gebreke wanneer het niet goed is, tevens is het handig om een goede rechtsbijstand te hebben . Wij zijn van mening dat het mensen zijn die snel geld willen verdienen met mooie praatjes zonder kwaliteit. Eenmaal betaald kun je fluiten naar de garantie.Zie onze foto's wat een geknutsel en grote teleurstelling. Zie foto's Zie foto's
Advertisement
Sandy Durand
Sandy Durand
2024.05.01
Super blij met onze nieuwe kozijn plus raam decoratie! 😁 Installateurs zijn vriendelijk en netjes. 👍🏽
B Toose
B Toose
2024.04.09
Een aantal jaar geleden hebben we een schuifpui, deur en raam laten plaatsen die nog steeds goed bevallen. Vandaag een voordeur laten plaatsen, uitstekend werk geleverd en mooi afgewerkt. Echt een aanrader, vooral ook omdat ze goede service bieden en een eerlijke prijs vragen.
E Solingen
E Solingen
2024.03.22
De werkzaamheden zijn zo goed als afgerond. Alleen nog wat branden en afdichten op het dakje. Ik wil de mannen van 4star enorm bedanken voor hun harde en nette werk. Top!!! Elke avond weer alles netjes achter laten en zelfs al mijn 3 trappen netjes stofzuigen voor vertrek. Dit waardeer ik enorm. Kan je niet vertellen hoe blij ik ben met het resultaat. Zal jullie echt overal aan bevelen.
Greet Jonkers
Greet Jonkers
2024.03.19
Het bestaat nog: Een bedrijf dat werkt volgens afspraak! Personeel werkt hard en netjes. Alles wordt opgeruimd achtergelaten. Er is een goed prijs kwaliteit verhouding. Contact met het bedrijf gaat prima, je wordt meteen gehoord per mail, app of telefoon. Zonodig wordt de situatie naar jouw wensen veranderd. Ook na de klus zijn ze bereid om nog iets na te lopen, zoals het bijstellen van een deur. Wij hebben zeer positieve ervaringen
Advertisement
huseyın akkanoglu
huseyın akkanoglu
2024.03.17
Stefan Hazebroek
Stefan Hazebroek
2024.03.14
Goede service en een mooi eindproduct
Gale Van oijen
Gale Van oijen
2024.03.07
4 Star Windows heeft bij ons nieuwe kozijnen en een voordeur geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. De monteurs waren heel vriendelijk en hebben heel netjes gewerkt. Alles is binnen en buiten opgeruimd. Alles wat van te voren besproken is is ook daadwerkelijk uitgevoerd. De samenwerking met het hele team ook op kantoor hebben wij als zeer prettig ervaren. Echte vak mannen. 4 Star Windows bedankt !!!!
Kenan Arnavut
Kenan Arnavut
2024.03.07
Advertisement
Bart Peeters
Bart Peeters
2024.03.04
Wij hebben nieuwe draai-kiepramen laten plaatsen in onze dakkapel. Goed contact en vriendelijke service. De monteurs waren vriendelijk, hebben netjes gewerkt en bovendien alles keurig opgeruimd. Wij zijn erg blij met het resultaat.
Patricia De Groot
Patricia De Groot
2024.03.04
Super werk geleverd. Ook sneller dan verwacht. Vriendelijke mensen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Top bedrijf!
metalux1971
metalux1971
2024.02.26
Wij hebben 2 jaar geleden nieuwe kozijnen laten plaatsen in de woonkamer en de keuken op aanraden van een kennis van ons. Vriendelijke mensen en een warm welkom met een kopje koffie er bij om alles te bespreken. vorig jaar hadden we een kleine lekkage bij 1 van de kozijnen , maar dat werd snel en kosteloos verholpen. Wij zijn na 2jaar nog dik tevreden met onze kozijnen.
Marijke keuters
Marijke keuters
2024.02.09
Ik ben erg tevreden over 4 Star Windows! Alles verliep heel vlot, ik werd goed en vriendelijk op de hoogte gehouden van alles en de kozijnen zien er supermooi uit!
Advertisement
Lenka Znamenackova
Lenka Znamenackova
2024.02.06
Very happy with the collaboration with 4Star windows. Since the first moment the communication has been very clear with very short response time. There was no long waiting time, since the first contact to getting our windows installed it all took about 2 months. The installation itself was done by 2 guys within 1 day. They were very friendly, quiet (I was working from home) and really clean. After they left there was not much to clean afterwards. Really happy with the quality of the windows and the finishes.
Christa Jonkers
Christa Jonkers
2024.02.02
Mooie kozijnen en goede afwerking. De heren die kwamen monteren waren vriendelijk en werkte hard.
Reply from 4 Star Windows 2024.02.05
Hoi Christa , Bedankt voor uw review , geniet van uw kozijnen en graag tot ziens . Met vriendelijke groet Team 4 star windows
Patrick van der Veld
Patrick van der Veld
2024.01.29
Drie projecten gedaan en zeer tevreden. Goede prijs kwaliteit en korte lijntjes!
Reply from 4 Star Windows 2024.02.05
Hey Patrick , Bedankt voor je review ,super leuk dat je weer gekozen heeft voor ons en het vertouwen in ons . We zien je graag weer terug bij je volgende project . Met vriendelijke groet Team 4 star windows
Leo Kraus
Leo Kraus
2024.01.17
4 star Windows heeft in december 2023 de ramen in onze slaapkamer, die nog enkel glas hadden, vervangen door kunststof ramen met HR++ glas . De offerte was vlot in huis en de prijs was redelijk. De levertijd was vlotter dan verwacht. Het werk werd keurig uitgevoerd . De trap en de vloer in de slaapkamer werden keurig afgedekt en de plaatsing van de vensters verliep soepel en in goed overleg ten aanzien van de vensterbank. wij kunnen $ star Windows zeker aan raden.
Reply from 4 Star Windows 2024.01.24
Beste Leo , Hartelijk dan voor de genomen moeite om een review achter te laten en het aanbevelen van ons bedrijf . Ik zou zeggen geniet van uw kozijnen en we zien u graag terug . Met vriendelijke groet Team 4 star windows
Advertisement
Willem van Breukelen
Willem van Breukelen
2024.01.14
Ik heb door 4 Star Windows een nieuwe balkondeur en kunststofkozijnen met ramen met dubbelglas HR++ en een luchtrooster laten plaatsen. Ik ben er erg tevreden mee, alles is van goede kwaliteit en is geplaatst zoals afgesproken. De vriendelijke installateurs verstaan hun vak, ze werken zeer nauwkeurig en netjes en ruimen de gemaakte rommel keurig op. Zelfs buiten werd de stoep aangeveegd en de oude deuren en kozijnen werden ook door hun meegenomen. Het was binnen 1 dag klaar. Kortom: Van harte aanbevolen.
Reply from 4 Star Windows 2024.01.16
Hartelijk bedankt Willem voor je leuke review , wij zijn blij dat u tevreden zijn . Wij zeggen klant blij wij blij . Veel plezier met uw nieuwe kozijn en deur . Met vriendelijke groet Team 4 star windows
Piet Entius
Piet Entius
2024.01.12
Contacten met 4star windows was boven verwachting.We zijn met raad en daad terzijde gestaan.Bij monteren is vuil afval direct afgevoerd.Schone werkwijze.Een 100% betrokken bedrijf scherpe prijs, goede kwaliteit, snelle levering ,Jullie zijn Gigantisch. Meer dan tevreden Bedankt Fam.Entius Den Haag
Reply from 4 Star Windows 2024.01.16
Hoi Piet erg bedankt voor je positieve review , en staan nog altijd klaar voor u . Geniet van uw kozijnen. Met vriendelijke groeten van team 4 star windows
Fercan Gul
Fercan Gul
2023.12.27
Reply from 4 Star Windows 2024.01.16
Bedankt Fercan voor je 5 sterren geniet van uw nieuwe kozijnenen . Met vriendelijke groet Team 4 star windows