3xwilhelmsen.dk transport

3xwilhelmsen.dk

3xwilhelmsen.dk transport Anmeldelser

Fremragende bedømmelse
4.8
29 anmeldelser Verificeret
3xwilhelmsen.dk transport
%title%

%offer%

Anmeldelser ( 29 ) 4.8

Leif Rasmussen
Leif Rasmussen
2024.02.09
Aldrig har jeg mødt en fragtmand så flink og rar, Samtidig meget nænsom behandling af fragten. 5 stjerner herfra !
Svar fra 3xwilhelmsen.dk transport 2024.02.12
Kære Leif . Tusind tak for din rigtige fine anmeldelse. Jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig med din fragt. Din anmeldelse betyder meget for mig og resten af holdet. Mvh Christian 3xwilhelmsen
Bjarne Graack
Bjarne Graack
2024.01.11
super tilfreds, dejligt der nogen der overholder leveringstiden, tak
Bent Bracke
Bent Bracke
2023.12.29
Svar fra 3xwilhelmsen.dk transport 2023.12.29
hej Bent, tusind tak for det fine anmeldelse, det betyder meget for vores lille firma :-) jeg håber du får et dejligt nytår . mvh christian
John Kristensen
John Kristensen
2023.08.13
Svar fra 3xwilhelmsen.dk transport 2023.11.21
hej john, tusind tak for din feedback , den værdsætter vi , hav en god dag :-) mvh 3x wilhelmsen
Jimmy Poulsen
Jimmy Poulsen
2023.07.07
Svar fra 3xwilhelmsen.dk transport 2023.11.21
Hej Jimmy , tusind tak for din fine feedback, hav en dejlig dag, mvh christian 3xwilhelmsen transport
jens thomsen
jens thomsen
2022.09.23
Fik flyttet en del småting fra Horsens til Århus. Kommunikationen over telefonen var effektiv og præcis. Jeg fik en aftale, som var afstemt efter mine behov, grundet arbejdstid. Vognen ankom stort set på minuttet som aftalt (og glimrende at man kan følge med over en app). Venlig chauffør, som hjalp med at sætte tingene endelig på plads i kælderen. Pris i alt = 1.000 kr. Kan kun anbefale dette firma.
Svar fra 3xwilhelmsen.dk transport 2023.11.21
hej Jens. Tusind Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du var tilfreds med vores service og at vi er glade for at vi kunne løse din opgave. Din anmeldelse værdsættes meget, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden. mvh Christian
Martin Kierstein
Martin Kierstein
2022.03.27
Altid professionelle, og dejlig personlig service.
Svar fra 3xwilhelmsen.dk transport 2022.03.27
Hej Martin , mange tak for det, det betyder meget med sådan en god anmeldelse :-) hav en god søndag
Pernille Marcell
Pernille Marcell
2022.03.14
ikke anbefaler
Vi havde bestilt en børneseng i Jylland og blev anbefalet dette fragtfirma her. Efter en fin dialog med Christian i sidste uge, blev vi informeret om at de ville kunne levere sengen i dag, mandag 14.03 mellem kl. 12.00 og 15.00 og vi ville modtage en sms en time før når chaufføren var på vej. Både min kæreste og jeg har taget fri fra arbejde for at kunne være hjemme i det tidsrum. Vi modtager dog ingen sms’er på dagen. Derimod er vi nødt til at ringe til Christian hele 5 gange for at få en status. Først kl.14.35, dernæst 15.21, 17.01, 18.00 og senest 18.00. Dette er dokumenteret. Hver gang får vi at vide at chaufføren er på vej. Vi betaler 1025 kr for at få leveret en vare som først bliver leveret kl.18.15. Hele 3 timer senere end den lovede deadline. Så mangel på respekt. Simpelhen ikke iorden. Hvis vi havde fået beskeden i første omgang om at der kan forekomme en del forsinkelse (over 3 timer), så havde vi måske været mere tilbøjelige til at se gennem fingrene med det. Men vi bliver spist af med undskyldninger og bortforklaringer hver gang. Og vi skal selv tage kontakten for at få en status. Det er meget kritisabelt. Ét er at vi har været nødt til at tage fri fra arbejde for at være hjemme i det lovede tidsrum. Noget andet er den manglende forståelse for os som kunde som skal betale over 1000 kr for levering. At man hverken tilbyder afslag i pris eller i det mindste beklager forsinkelsen og simpelthen for ringe. Første og sidste gang vi benytter dette fragtfirma som ikke har fokus på kunders behov. Hold jer væk.
Susanne Kjærsgaard Petersen
Susanne Kjærsgaard Petersen
2022.02.19
Svar fra 3xwilhelmsen.dk transport 2023.11.21
Kære susanne, tusind tak for anmeldelse, det betyder meget for vores lille firma at vores kunder er glade og tilfredse
Line Hedegaard Laursen
Line Hedegaard Laursen
2022.02.19
Jeg kan kun varmt anbefale at benytte sig af dette fragtfirma. Jeg talte med den sødeste mand i telefonen, da jeg ringede og havde et par spørgsmål. De er faktiske over for deres kunder og har et meget højt serviceniveau og er bare så søde, professionelle og hurtige til levering. Jeg vil til enhver tid bruge jer igen, hvis jeg skulle have fragtet noget igen.🥇
Svar fra 3xwilhelmsen.dk transport 2022.02.19
Hej Line . Tusind tak for den fine anmeldelse . Vi er et lille familie firma så det betyder utroligt meget for os at du tager tid til at anmelde din oplevelse . Tak igen og hav en god weekend Mvh Christian og familien Wilhelmsen
Claudia Becker
Claudia Becker
2022.01.25
anbefaler
5 stjernet flytning! Tak til 3xwilhelmsen for super assistance med meget professionel flytning af arvegods fra Holland til København. Mega dygtige, meget kompetente og omhyggelige. Kan klart anbefales, 5 stjerner herfra!
Louise Sonne-Schmidt
Louise Sonne-Schmidt
2021.11.04
Positiv
Faglighed
Kvalitet
Lydhørhed
Værdi
Akut opstået behov for transport fra Sønderjylland til Kbh. De var hurtige, venlige, hjælpsomme og prisen absolut rimelig. Kam absolut anbefales.
Svar fra 3xwilhelmsen.dk transport 2022.02.19
Hej Louise . Tak for den fine anmeldelse. Det varmer :-) hav en god weekend Mvh Christian og familien Wilhelmsen
Afam Nzulumike
Afam Nzulumike
2021.05.06
Positiv
Faglighed
Kvalitet
Værdi
Rigtig god service. Tingene blev hentet og afleveret som aftalt. Rigtig sød chauffør, som hjalp med at bære op. Absolut en rigtig god pris på det hele (flytning af kælderrums indhold fra Aarhus til Aalborg..) Jeg er meget tilfreds. Kan kun anbefale 3xwilhelmsen og vil selv bruge dem igen, hvis jeg skal ha flyttet. Afam
Svar fra 3xwilhelmsen.dk transport 2022.02.19
Hej Afam. Tak for din gode anmeldelse . Den er vi utroligt glade for og vi er glade for at vi kunne hjælpe med din transport Hav en god weekend Mvh Christian
Mike Corbin
Mike Corbin
2021.04.28
anbefaler
Kan klart anbefale 3xwilhelmsen. Super service og top professionelt. Ikke nok med man får en super service, så er I super hurtige til at besvare ens henvendelse. Tusind tak for en god oplevelse 👍🏼
Sonja Weiss
Sonja Weiss
2021.02.10
Mail Boxes Etc have been using 3xWilhelmsen now for 2 years and we are then happy with the service. They pick up from any auction house and also private addresses from all over Denmark. We had never one damage item, on time and fair priced. We can only recommend them for their reliability to delivery, safe and on time.
Svar fra 3xwilhelmsen.dk transport 2021.02.10
hi Sonja. thank you for the the great review. we are exited to keep our good Corporation for many years to come . best regards Christian
Niels Clausen
Niels Clausen
2020.12.21
Kritisk
Faglighed
Svar fra 3xwilhelmsen.dk transport 2021.02.10
hej Niels. vi er meget uforstående over din meget ringe anmeldelse. vi løste dit problem 100 procent og jeg har bedt dig fjerne denne igen ? men det har du så ikke gjort . tak for at ødelægge vores fine anmeldelser
Mai Munk
Mai Munk
2020.08.01
Svar fra 3xwilhelmsen.dk transport 2020.03.10
tusind tak for den fine anmeldelse :-)
Marianne Nielsen
Marianne Nielsen
2020.05.15
Positiv
Faglighed
Lydhørhed
Værdi
Svar fra 3xwilhelmsen.dk transport 2020.05.15
Hej Marianne . Tusind tak for den fine anmeldelse. Rigtigt god weekend . Mvh Christian og team Wilhelmsen
Benedikte Møller
Benedikte Møller
2020.05.02
God service i enhver henseende! Hurtige svar, venlig tone, særdeles fornuftige priser. Behagelig chauffør, der hjalp med at bære ind og op. Hentede og leverede som aftalt. Intet at klage over - kun ros og en varm anbefaling herfra 😊
Svar fra 3xwilhelmsen.dk transport 2020.05.15
Hej Benedikte . Tusind tak for den fine anmeldelse :-) hav en fantastisk weekend . Mvh Christian og resten af 3xwilhelmsen
Malene Nørregaard
Malene Nørregaard
2020.04.03
kommer ik til tiden, chauføren lugter fælt de andre andmelselr er falske den ene er hans kone den anden er en ansat
Svar fra 3xwilhelmsen.dk transport 2020.05.15
Hej Malene Jeg tror du har ramt helt ved siden af med din eneste anmeldelse og med profil uden billede . Vi er et transport firma med 9 medarbejdere og ikke en som du så flinkt skriver . Og jeg er ret sikker på at samtlige af vores medarbejdere er velsoigneret og kommer ud til kunden som vi selv ville gøre . Jeg tænker du er en konkurrent der har ondt over at det går så godt for os . Så jeg kan på ingen måde tage din anmeldelse seriøst Det eneste du har ret i er at jeg har en dejlig kone :-) Tak for at ødelægge vores fine anmeldelser . Jeg håber du har dårlig smag i munden Mvh Christian 3xwilhelmsen