3MMC.online, DokterKamagra.com & ERECTIE.NU Reviews

3MMC.online, DokterKamagra.com & ERECTIE.NU reviews

4.5

Excellent - based on 110 reviews

3mmc.online
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (38)
Bert
2022-03-20
Vieze vuile oplichter Casper is een vieze vuile oplichter. Een waanabee dealertje die totaal mislukt is. Bestellen en betalen dan ben je verzekerd dat je je geld kwijt bent. Die gast heeft nu het zwaard van damocles boven zijn hoofd hangen... Verzendadres is zogenaamdAarninck Trading, Nijverheidsweg 8 te Nunspeet. Ook dit is fake.
Reply from 3MMC.online, DokterKamagra.com & ERECTIE.NU 2022-04-22
Beste Bert, Iets zegt mij dat je wat dwars zit? Ik kan ook met persoons gegevens gaan gooien maar daar verlaag ik mij niet toe. Even wat dingen op een rijtje; 1.Ja ik was te laat met leveren, heb je ook uitgelegd hoe of wat, toen ik deze deadline niet haalde en jij als een klein kind begon te schreeuwen dat je jouw betaling terug wou is dat dezelfde dag nog gebeurt. Wij hebben toen samen afgesproken dat je de bestelde goederen zou betalen als je ze had ontvangen; Dit klopt toch? 2.Een paar dagen later heb je jouw bestelde goederen ontvangen. Ik kan op aanvraag de trackinglink wel posten geen probleem. 3. Ik heb je een aantal berichtjes gestuurd middels WhatsApp of alles in orde was. Helaas heb je mij geblokkeerd. Ik heb het nog geprobeerd met mijn privenummer, hier nog steeds geen reactie op. 4.Gelukkig neem je wel de moeite voor deze review ipv de confrontatie aan te gaan. Je weet namelijk zelf dat je 0,0 redenen hebt. Daarom probeer je het zo in de hoop dat ik eronder lijdt. Nou Bert you go girl! Bert uit de grond van mijn hart ben ik blij dat je geen klant meer bent. Wat kots ik op volk zoals jou. Grote bek achter een toetsenbord en in bed niks klaarspelen, sorry dat laatste is een aanname; kijk Bert zo hoort het je fouten toegeven. #zelfreflectie. De betaling, artikelen mag je allemaal houden! Je bent het harder nodig. Groetjes
Andy
2022-01-22
top service per toeval op deze site terecht gekomen, en ik was in begin een beetje wantrouwend, Maar ik moet je zeggen,alle lof voor deze site, ze reageren super snel en wat ook belangrijk is,ze doen wat ze zeggen, eergisteren besteld ,vandaag in huis. helemaal top. chapau voor jullie. grt Andy
This review was marked as SPAM.
Jeffrey
2021-12-20
SPAM
Kanker oplichter Scam scam scam en die gast is een kanker snits!!!! Pas op en beter bestel je ergens anders
Reply from 3MMC.online, DokterKamagra.com & ERECTIE.NU 2021-12-21
THIS IS ALSO JEFFREY Beste Jeffrey! Punt 1: Ik verkoop geen versneden troep. Punt 2: Ik laat mij niet intimideren cq afpersen. Punt 3: Ik (we) hebben er alles aan gedaan om jouw tevreden te stellen, helaas is dit niet gelukt. Jouw frustatie uiten op mijn trustindex is prima hier dreigde je ook al mee. Punt 4: ✅Je hebt het product ontvangen --- dit was niet naar jou wensen --- ✅betaling terug geboekt EN je mag het product houden. Als jezelf elke 15 minuten wisselt van mening wat je wil betekent niet dat dat ook gelijk gebeurt. Punt 5: Mochten er nog meerdere dreigementen van jou of 1 van jou meerdere persoonlijkheden dan betaal ik graag de taxi naar de GGD om je te laten checken. Mocht je nog vragen hebben of dat er toch nog ergens wat dwars zit, please 0031-638735562 oh wacht hier heb je mij op geblokkeerd. Groetjes
GoFast
2021-12-18
Kanker oplichter 3 weken heeft het geduurd voor dat binnen kwam, wat heeft die vuile rat gedaan 30g versneden troep opgestuurd!!Geloof deze tering rat niet want hij komt geen 1 afspraak na en gaat er met je geld van door
Reply from 3MMC.online, DokterKamagra.com & ERECTIE.NU 2021-12-21
Beste Jeffrey! Punt 1: Ik verkoop geen versneden troep. Punt 2: Ik laat mij niet intimideren cq afpersen. Punt 3: Ik (we) hebben er alles aan gedaan om jouw tevreden te stellen, helaas is dit niet gelukt. Jouw frustatie uiten op mijn trustindex is prima hier dreigde je ook al mee. Punt 4: ✅Je hebt het product ontvangen --- dit was niet naar jou wensen --- ✅betaling terug geboekt EN je mag het product houden. Als jezelf elke 15 minuten wisselt van mening wat je wil betekent niet dat dat ook gelijk gebeurt. Punt 5: Mochten er nog meerdere dreigementen van jou of 1 van jou meerdere persoonlijkheden dan betaal ik graag de taxi naar de GGD om je te laten checken. Mocht je nog vragen hebben of dat er toch nog ergens wat dwars zit, please 0031-638735562 oh wacht hier heb je mij op geblokkeerd. Groetjes
Jeffrey Van der Kolk
Jeffrey Van der Kolk
2021-12-15
recommends Verified
Top en goeie kwaliteit en snel geleverd
John
2021-12-12
Scam This company is a scam, they have taken my money and have not sent anything and they haven't responded to my email.
Reply from 3MMC.online, DokterKamagra.com & ERECTIE.NU 2021-12-13
Hi John, Please wich email are you talking about? Could you please send a message to +31 6 84462972
Jj
Jj
2021-12-08
Bestelling 25 niv 25 nov bestelling gedaan nu nog niks binnen word aan het lijntje gehouden
Reply from 3MMC.online, DokterKamagra.com & ERECTIE.NU 2021-12-21
Beste, Nogmaals geen idee wie je bent maar ik raad je aan zo door te gaan! Dan zit dat lijntje misschien wel ergens anders omheen.. //EDIT THIS IS ALSO JEFFREY! Beste Jeffrey! Punt 1: Ik verkoop geen versneden troep. Punt 2: Ik laat mij niet intimideren cq afpersen. Punt 3: Ik (we) hebben er alles aan gedaan om jouw tevreden te stellen, helaas is dit niet gelukt. Jouw frustatie uiten op mijn trustindex is prima hier dreigde je ook al mee. Punt 4: ✅Je hebt het product ontvangen --- dit was niet naar jou wensen --- ✅betaling terug geboekt EN je mag het product houden. Als jezelf elke 15 minuten wisselt van mening wat je wil betekent niet dat dat ook gelijk gebeurt. Punt 5: Mochten er nog meerdere dreigementen van jou of 1 van jou meerdere persoonlijkheden dan betaal ik graag de taxi naar de GGD om je te laten checken. Mocht je nog vragen hebben of dat er toch nog ergens wat dwars zit, please 0031-638735562 oh wacht hier heb je mij op geblokkeerd. Groetjes
Paulo
2021-11-24
This guy is a big scammer This guy is a fucking scammer when you make a big order he don’t send shit don’t trust in him
Reply from 3MMC.online, DokterKamagra.com & ERECTIE.NU 2021-12-21
Beste Jeffrey! Punt 1: Ik verkoop geen versneden troep. Punt 2: Ik laat mij niet intimideren cq afpersen. Punt 3: Ik (we) hebben er alles aan gedaan om jouw tevreden te stellen, helaas is dit niet gelukt. Jouw frustatie uiten op mijn trustindex is prima hier dreigde je ook al mee. Punt 4: ✅Je hebt het product ontvangen --- dit was niet naar jou wensen --- ✅betaling terug geboekt EN je mag het product houden. Als jezelf elke 15 minuten wisselt van mening wat je wil betekent niet dat dat ook gelijk gebeurt. Punt 5: Mochten er nog meerdere dreigementen van jou of 1 van jou meerdere persoonlijkheden dan betaal ik graag de taxi naar de GGD om je te laten checken. Mocht je nog vragen hebben of dat er toch nog ergens wat dwars zit, please 0031-638735562 oh wacht hier heb je mij op geblokkeerd. Groetjes
Martin Ehrenberg
2021-11-10
Sehr gut zeer goede service ik bestelde op 29 oktober en deze keer duurde het iets langer. Omdat het zo lang duurde was ik verzekerd dat het bedrag verdubbeld zou worden. Dat bedoel ik met goede klantenservice. Ik ben zeer tevreden
WiIgSu
2021-10-28
Beachtung!!!! Lügen, Täuschung, Betrüger!!!!! Beachtung!!!! Lügen, Täuschung, Betrüger! die Ware wird nicht versendet. Geld stiehlt
Reply from 3MMC.online, DokterKamagra.com & ERECTIE.NU 2021-10-29
Hi! How r u? Whats wrong with sending a message when u are not happy? You can send it here or in private. Looking forward to it. Kind regards Henk
sam
sam
2021-10-26
LOVE THIS,<3 !!! Laatst 1 afgeleverd gekregen, super goed spul en ontzettend veel energie! het was een leuke ervaring en wat een snelle bezorging. ook vriendelijke personeel. ik zou absoluut weer 1 bestellen! zeker ook aan te raden!!! Love this x sam.................
Dias
2021-10-24
Réponse au voleur Pour faire suite au commentaire laissé après mon avis , je tiens à signaler que j'ai laissé à la poubelle sa marchandise de coupe , et contrairement à son commentaire AUCUN RENVOIS DE MARCHANDISE... un voleur et menteur....faites attention ⚠️ à vous avec cette personne...
Noraje
2021-10-24
Little late but a Stayed at the Queen hotel in Eindhoven for a few days. Put the order in and 2 days later got the package delivered. Nice package, fast delivery, great quality.
Space
2021-10-18
Leerzame order Excellente en snelle service met uitstekende kwaliteit van het product, aanrader!
David
2021-10-14
Great experience!! I really appreciated not only the quality of the product, but also the Service and the help they offered. There are so many scams in the nets and I have lost a lot of money until I found this vendor. Firstly I was a bit skeptical about this website, until I received my order! Would recommend this website and this vendor!
Anoniem
2021-10-14
3-MMC Top gozer, lekker transparant en goed bereikbaar. Ging wat mis met de bestelling maar alles is meer dan netjes opgelost! Bedankt mannen.
Jean
2021-10-12
SCAM EXIT SCAM SCAM
Reply from 3MMC.online, DokterKamagra.com & ERECTIE.NU 2021-10-12
Dear "Jean" You have the same IP adres as "Dias" the other post.
666
666
2021-09-15
3mmc Al een paar keer besteld. Snel geregeld vriendelijk. Komt ze afspraken na en is op tijd. Ook altijd netjes en leuk verpakt. Goed spul.
Gvg
Gvg
2021-09-07
Top levering Goede ervaring mee niks mis mee
Reply from 3MMC.online, DokterKamagra.com & ERECTIE.NU 2021-10-11
Bedankt GvG Bedankt voor je review. Groetjes Henk De stagair.
Nicodemus
2021-09-05
3 mmc Ik had eindelijk een keer 3 mmc gebruikt en afgelopen vrijdag via het web hier terecht gekomen. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten , maar wat een goed spul. Hij was op tijd en het spul was goed. Moest naar hem toe rijden omdat ik het zelfde avond wou hebben en dat was geen probleem. Ik zal zeker hier nog vaker bestellen