2advise Bouwadvies Reviews

2advise Bouwadvies Reviews

5.0

Excellent - based on 14 reviews

2advisebouwadvies.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (14)
Teun Dekker
Teun Dekker
2024-01-29
Ronald is een deskundige adviseur als het gaat om de juiste ventilatie. Toen wij met ons kindcentrum in noodlokalen zitten heeft hij op een prettige en deskundige manier ons team laten weten hoe we in deze situatie konden zorgen voor een zo optimaal en gezond mogelijk binnenklimaat.
Advertisement
Ad Huige
Ad Huige
2023-12-01
Deskundig maatwerk advies, erg fijn gesprek gehad incl. goede rapportage.
W H
W H
2023-11-07
Ronald heeft me vriendelijk en punctueel van isolatieadvies voorzien. Hij was goed bereikbaar en heeft me snel en vakkundig geholpen!
Hans Kamp
Hans Kamp
2023-03-12
Wij zijn zeer tevreden over de advisering door de heer Stolk over het aanbrengen van isolatie in onze spouwmuur.
Menno Olsthoorn
Menno Olsthoorn
2023-02-16
Voor ons nieuwe maar oude huis ben ik druk bezig met de isolatie en ventilatie. Met veel onderzoek ben ik eind gekomen. Ronald heeft met een aantal uren sparren en uitleg alle puzzelstukjes voor mij helder gemaakt. Zeer waardevol en daardoor kan ik goede keuzes maken wat wel en wat niet te doen en op welke manier. De investering in het goede advies is het meer dan waard.
Advertisement
Koos Gadellaa
Koos Gadellaa
2023-01-27
Had an in depth talk of all the possibilities to make our house sustainable. Made a lot of recommendations and what not to do, expected return on investment and indication of cost. Very worthwhile information
henk en angela Kool
henk en angela Kool
2022-11-29
Ronald levert deskundig advies met een vlotte service. Direct, doelgericht zonder onnodige franje.
Joop van Waas
Joop van Waas
2022-09-19
Ronald geeft concrete en duidelijke adviezen die bruikbaar zijn in het overleg met de aannemer en de installateur. Door zijn inbreng heb ik afgewogen besluiten kunnen nemen over het verduurzamen van mijn woning. Daarnaast heb ik inzicht gekregen over wat wel en niet kan op basis van feiten en berekeningen. Dus goed te gebruiken in de praktijk. Bedankt daarvoor.
johan sweep
johan sweep
2022-09-08
Spouwmuur isolatie kwam hoog op de prioriteit met de stijgende gasprijzen. Maar er zijn zoveel keuzes. Ronald kon snel een onafhankelijk advies geven over het beste na-isolatie materiaal. De volgende stap; het resultaat van alle al uitgevoerde isolatie maatregelen doorrekenen of mijn huis uit 1972 geschikt is geworden om te verwarmen met een warmtepomp. Ook daar zal ik Ronald om advies vragen. Een voorspelbaar resultaat is absoluut een must voor mij bij dit soort investeringen.
Advertisement
Marjan van den Biggelaar
Marjan van den Biggelaar
2022-08-17
Prettige samenwerking
Robert Breedveld
Robert Breedveld
2022-07-27
Met Eetboetiek Festina Lente in Roosendaal hebben we zeer goede ervaringen met 2adviseBouwadvies en Ronald Stolk. Een zeer kundig bureau die ons van adviezen heeft voorzien rondom ventilatie en het besparen van energie op diverse vlakken.
Alfons Oostvogels
Alfons Oostvogels
2022-07-26
Het is altijd prettig samenwerken met Ronald. zeer deskundig op zijn vakgebied!
Arjan Eland
Arjan Eland
2022-07-26
Ronald is de beste adviseur die je je kan wensen. Goed, deskundig en betrouwbaar! Dank voor onze lange en prettige samenwerking! Op naar mooie nieuwe projecten!
Advertisement
Jeanet Oostdijck
Jeanet Oostdijck
2017-09-28