ABAK Biuro Rachunkowe Łukasz Wandas

ABAK Biuro Rachunkowe Łukasz Wandas Reviews

Excellent rating
5.0
24 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (24)
Pióro Architekci
Pióro Architekci
2023.01.11
Współpracujemy z biurek Abak już od wielu lat. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo życzliwe i profesjonalne podejście do klienta. Zawsze chętnie służą radą i można liczyć na ich doradę w każdej chwili. Gorąco polecamy!;)
Advertisement
Pawel Czepczyk
Pawel Czepczyk
2023.01.09
Czytając to już wygrałeś :) bo masz możliwość wybrania tego biura i zrobienia właściwego kroku w kierunku rzetelnie Cię prowadzenia w tym jakże … świecie Księgowości :)
Paulina Baranowska
Paulina Baranowska
2022.10.07
Rewelacyjna obsługa, rzeczowo i konkretnie! Pan Łukasz potrafi wyjaśnić wszystko a co najważniejsze doradzić najlepszą opcję by nie robić sobie niepotrzebnych kosztów. Nie raz miałam jakiś problem i zawsze otrzymywałam poradę, niezależnie czy dzwoniłam, czy byłam osobiście. Zawsze miło i w sympatycznej atmosferze. Cała ekipa biura ABAK to sympatyczni ludzie zawszę chętni do pomocy. Każdemu kto szuka biura rachunkowego z czystym sumieniem polecam.
Beata Łakota
Beata Łakota
2022.05.11
Bardzo profesjonalne biuro, pomocne. Polecam.
Iwona Grzegórzko
Iwona Grzegórzko
2022.01.26
Positive
Professionalism
Polecam, pełen profesjonalizm i fachowe doradztwo :)
Advertisement
gin_ger look
gin_ger look
2022.01.19
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Najlepsze biuro rachunkowe w jakim byliśmy! Pan Łukasz pomógł nam, wyjaśnił wszystko i doradził co robić. Polecam z czystym sumieniem! :)
Katarzyna Słabosz
Katarzyna Słabosz
2021.12.16
Anna Bugajska-Włodarczyk
Anna Bugajska-Włodarczyk
2021.08.31
Współpracuję z biurem Abak już 8 lat!Doceniam profesjonalizm świadczonych usług i miłą atmosferę.Polecam.
Przemysław Drożniak
Przemysław Drożniak
2021.07.23
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Moją księgowość prowadzi firma Abak już od dwóch lat - jestem zadowolony pod każdym względem. Bardzo cenię sobie szybki, stały kontakt i chęć odpowiadania na sprawy związane z podatkami. Łukasz wykazuję się niesamowitą wiedzą na temat podatków i rachunkowości, odpowiada wyczerpująco na każde z moich pytań. Doceniam to, że nie muszę długo czekać na odpowiedź oraz to, że nie musze się zupełnie przejmować księgowością bo wiem, że wszystko jest dopilnowane. Polecam firmę Abak każdemu przedsiębiorcy!
Advertisement
Krzysztof Wadowski
Krzysztof Wadowski
2021.02.19
Staszek Korcala
Staszek Korcala
2020.12.09
Osoby pracujące w tym miejscu naprawdę znają się na prowadzeniu dokumentacji firmowych. Rozliczenia są zawsze na czas.. miła i fachowa obsługa.. Zawsze można liczyć na ich pomóc. Pełne doradztwo w zakresie podatkowym jak i ZUS.. Polecam👌
Aneta Kwatera
Aneta Kwatera
2020.12.02
Polecam bardzo miła i fachowa obsługa.
Dorota Brykalska
Dorota Brykalska
2020.11.18
Biuro rachunkowe ABAK to pełen profesjonalizm. Od 4 lat zajmuje się rozliczaniem naszej firmy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy!
Advertisement
Michal Wilczynski
Michal Wilczynski
2020.11.17
Współpracuję z Panem Łukaszem od początku tego roku. Nasza współpraca zawsze przebiega bardzo sprawnie. Kiedy tylko mam jakieś pytania Pan Łukasz cierpliwie udziela na nie odpowiedzi i jest przy tym bardzo pomocny. Bez dwóch zdań mogę polecić usługi tego biura rachunkowego.
Andrzej Lupa
Andrzej Lupa
2020.11.16
Positive
Professionalism
Współpracuję z Panem Łukaszem już od paru lat i mogę szczerze polecić jego usługi. Podchodzi do klienta indywidualnie i bardzo profesjonalnie.
Dominik Zimnicki
Dominik Zimnicki
2020.11.16
Polecam. Super współpraca. Pełen profesjonalizm.
Dawid Domagala
Dawid Domagala
2020.11.16
Positive
Professionalism
Advertisement
Mateusz Doniec
Mateusz Doniec
2020.11.16
Śmiało mogę polecić . Obsługa miła i na najwyższym poziomie :)
Michał W
Michał W
2020.03.26
Z czystym sumieniem polecam. Świetna współpraca, miła przyjemna atmosfera, profesjonalizm i tanie usługi!
krzysztof kloson
krzysztof kloson
2020.03.15
Szybka bardzo miła obsługa