NEWBODY

NEWBODY Reviews

Excellent rating
5.0
48 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (48)
Kamila Godula
Kamila Godula
2020.07.01
recommends
pierwszy trening za mną, miła atmosfera i doświadczona kadra treningowa :) polecam
Advertisement
Marcin Lichota
Marcin Lichota
2020.06.19
recommends
Świetne miejsce treningowe! Bardzo kameralnie 1 na 1 Idealne miejsce na trening Personalny Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony
Katarzyna Sokół
Katarzyna Sokół
2020.03.06
recommends
Zdecydowanie polecam ?Dwa treningi za mną -niebawem trzeci i następne.Trenerzy?miejsce?atmosfera?PETARDA!!!!Aż się chce?Efekty-będą napewno ?
Łukasz Kozar
Łukasz Kozar
2020.02.22
recommends
Super naprawdę warto ?czy będą efekty zobaczymy ?dzisiaj był pierwszy trening i bardzo pozytywne wrazenie??
Michał Kolat
Michał Kolat
2019.11.04
recommends
Nie sądziłem, że w 20 minut można zrobić konkretny trening. Kamil świetnie wszystko tłumaczy i pomaga osiągnąć rezultaty, sam trening jest niesamowicie intensywny, pomimo, że jestem osobą aktywną fizycznie, treningi wymagają ode mnie wyjątkowej mobilizacji. Polecam każdemu, a zwłaszcza tym, którzy patrzą na na treningi EMS z pogardą.
Advertisement
Marzena Klimkowicz
Marzena Klimkowicz
2019.06.27
recommends
Pełen profesjonalizm. Trenerzy z pasją i zawsze uśmiechnieci. Miła atmosfera. Na zajęciach jest moc? aż chce się wracać. Polecam z czystym sumieniem?
Sebastian Grocholski
Sebastian Grocholski
2019.05.10
recommends
Kojarze Gości. Zawsze Trenujący, ambitni. Czego chcieć więcej ;)
Adrian Szatkowski
Adrian Szatkowski
2018.12.22
recommends
Zdecydowanie polecam EMS w NewBody!!! ??? jest siła
Seweryn Kaczara
Seweryn Kaczara
2018.12.22
recommends
NEWBODY to najlepsze miejsce na konstruktywne zmęczenie :-) . Profesjonalne i indywidualne podejście do każdego. Różnorodne zestawy ćwiczeń są dostosowane do możliwości i zakładanych celów. Gorąco polecam!!!
Advertisement
Kinga Wojnicka
Kinga Wojnicka
2018.12.20
recommends
Zdecydowanie najlepsze miejsce na trening EMS w Krakowie. To zasługa przede wszystkim genialnych trenerów (nikt nie potrafi dać takiego kopa, jak oni!). Newbody EMS Studio przekonaliście mnie, że wycisk na treningu może dodawać energii :) Widzimy się już w następny piątek :)
Robert Odrzywołek
Robert Odrzywołek
2018.12.19
recommends
Mega trening personalny ! Swietne miejsce mega klimat. Nie moge doczekac sie śród z Wami
Krzysztof Krzetowski
Krzysztof Krzetowski
2018.12.16
recommends
Bardzo uśmiechnięci ludzie pełni pasji do sportu! Świetna atmosfera, klimatyczne miejsce przez co treningi są mega przeżyciem przestały mnie nareszcie boleć plecy - dziękuję! Bardzo polecam
Paweł Woźniak
Paweł Woźniak
2018.12.16
recommends
Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. Szczerze polecam!
Advertisement
Lidia Krzętowska - Żbik
Lidia Krzętowska - Żbik
2018.12.15
recommends
Wychwalam, zachwalam i zachwycam się tym miejscem treningowym :) Profesjonalnie, skutecznie, reczowo ;) Cokolwiek napisać to zdecydowanie za mało. Dziękuję za zlikwidowanie dolegliwości bólowych :) Bardzo profesjonalna obsługa super trening personalny
Kamil Płaszczyk
Kamil Płaszczyk
2018.12.15
recommends
Niesamowicie ludzie, bardzo klimatyczne miejsce :) super miejsce ! Mega mega polecam bardzo warto :) Profesjonalne podejście! Idealny trening personalny
Daniel Molik
Daniel Molik
2018.12.14
recommends
Na chwilę obecną są bezkonkurencyjni. Ekipa ludzi pełna pasji, energii, potrafiąca zmotywować jak nikt inny. Profesjonalne podejście do klienta. Starają się sprostać jego oczekiwaniom i wspólnie dążyć do upragnionego celu. Treningi w tym miejscu są przyjemnością ? Podsumowując: W tym co robią są najlepsi !! ??? Piona ✋
Anna Ess
Anna Ess
2018.12.14
recommends
Rewelacyjne miejsce, profesjonalne podejście, świetna atmosfera! POLECAM!❤
Advertisement
Piotrek Kuraś
Piotrek Kuraś
2018.12.13
recommends
Super ekipa :) najlepsze miejsce treningowe w mieście
Dawid Lis
Dawid Lis
2018.12.13
recommends
Mega super trening personalny ! Jestem zachwycony tym miejscem ?? Trening pierwsza klasa :)
Maciej Sosnowski
Maciej Sosnowski
2018.11.07
recommends
Znam EMS ale to Studio najbardziej przypadło mi do gustu. Polecam!