123 Skup Nieruchomości Warszawa ✅ Mieszkań, Domów, Działek, Udziałów za Gotówkę

123skupnieruchomosci.pl/warszawa

123 Skup Nieruchomości Warszawa ✅ Mieszkań, Domów, Działek, Udziałów za Gotówkę Reviews

Excellent rating
5.0
66 reviews Verified
123 Skup Nieruchomości Warszawa ✅ Mieszkań, Domów, Działek, Udziałów za Gotówkę
%title%

%offer%

Reviews ( 66 ) 5.0

Klaudia Kowalczyk
Klaudia Kowalczyk
2024.07.02
Firma 123 Skup Nieruchomości zaskoczyła mnie swoją efektywnością i profesjonalizmem. Od momentu pierwszego kontaktu czułam, że mam do czynienia z prawdziwymi ekspertami. Proces sprzedaży mieszkania w Warszawie przebiegł niezwykle szybko, a wszystkie formalności zostały załatwione bezproblemowo. Bardzo doceniam ich zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta. Serdecznie polecam ich usługi każdemu, kto chce szybko i sprawnie sprzedać nieruchomość.
Advertisement
Julia Pietrzak
Julia Pietrzak
2024.06.25
Jestem zadowolona, udało mi się szybko i bez problemu kupić mieszkanie!
Emilia Wójcik
Emilia Wójcik
2024.06.22
Skup mieszkań w Warszawie z 123 Skup Nieruchomości to decyzja, której nie żałuję. Proces sprzedaży przebiegł szybko i sprawnie, a wszystkie formalności zostały załatwione przez firmę. Otrzymałem uczciwą cenę za mieszkanie i mogłem szybko dysponować środkami. Polecam każdemu, kto chce szybko sprzedać swoją nieruchomość.
Ewa Kwiatkowska
Ewa Kwiatkowska
2024.06.21
123 Skup Nieruchomości to firma godna polecenia każdemu, kto chce szybko sprzedać mieszkanie w Warszawie. Proces sprzedaży był bardzo szybki i prosty, a obsługa profesjonalna i pomocna na każdym etapie. Jestem bardzo zadowolona z ich usług i na pewno skorzystam z nich ponownie w przyszłości.
Dominik Nowakowski
Dominik Nowakowski
2024.06.20
Jeśli ktoś szuka szybkiego sposobu na sprzedaż nieruchomości w Warszawie, to 123 Skup Nieruchomości jest najlepszym wyborem. Profesjonalna obsługa i szybki proces sprzedaży to ich największe zalety. Wszystkie formalności zostały załatwione w kilka dni, a ja mogłem cieszyć się gotówką na koncie. Polecam serdecznie!
Advertisement
Mikołaj Zawadzki
Mikołaj Zawadzki
2024.06.19
123 Skup Nieruchomości to firma, której można zaufać. Skup mieszkań w Warszawie przebiega u nich błyskawicznie i bez zbędnych komplikacji. Cały proces od pierwszego kontaktu do finalizacji sprzedaży był niesamowicie szybki i prosty. Jestem bardzo zadowolony z ich usług.
Damian Podbielski
Damian Podbielski
2024.06.18
Skup nieruchomości w Warszawie z 123 Skup Nieruchomości to usługa godna polecenia. Firma oferuje uczciwe ceny i bardzo szybki proces sprzedaży. Wszystkie formalności zostały załatwione za mnie, a pieniądze otrzymałem natychmiast po podpisaniu umowy. Jestem bardzo zadowolony z ich usług.
Ilona Baran
Ilona Baran
2024.06.17
Byłam w sytuacji, że potrzebowałam na szybko wynająć mieszkanie, ta firma mi to umożliwiła. Polecam.
Marcin Bogaczyk
Marcin Bogaczyk
2024.06.15
Skup mieszkań w Warszawie przez 123 Skup Nieruchomości to strzał w dziesiątkę. Wszystko przebiegło niezwykle szybko i bez żadnych komplikacji. Profesjonalne podejście pracowników i ich gotowość do pomocy na każdym etapie sprzedaży były bardzo imponujące. Zdecydowanie polecam tę firmę!
Advertisement
Aleksandra Wiśniewska
Aleksandra Wiśniewska
2024.06.15
Wszystkie formalność sprawnie załatwione, jestem zadowolona z mojego mieszkanka.
Patryk Kwiatkowski
Patryk Kwiatkowski
2024.06.14
Zdecydowanie polecam 123 Skup Nieruchomości każdemu, kto chce szybko sprzedać mieszkanie w Warszawie. Firma działa profesjonalnie, a cały proces przebiegł bardzo sprawnie. Od momentu pierwszego kontaktu do finalizacji transakcji minęło zaledwie kilka dni. Jestem bardzo zadowolony z obsługi i efektywności.
Patryk Marciniak
Patryk Marciniak
2024.06.14
Duże ułatwienie przy zakupie mieszkania, robotą papierkową zajęła się firma, polecam.
Iga Piotrowska
Iga Piotrowska
2024.06.13
Skup nieruchomości w Warszawie, oferowany przez 123 Skup Nieruchomości, okazał się idealnym rozwiązaniem dla osoby, która potrzebowała natychmiastowej gotówki. Proces sprzedaży mieszkania był niesamowicie szybki i prosty. Bez zbędnych formalności, wszystko zostało załatwione w ciągu kilku dni. Serdecznie polecam ich usługi.
Advertisement
Aleksandra
Aleksandra
2024.05.22
Profesjonalne podejście do klienta, super ceny. Polecam
Anna Kowalik
Anna Kowalik
2024.05.16
Profesjonalna firma i podejście do klienta, szeroka oferta, polecam
Hinateczka
Hinateczka
2024.05.08
Firma bardzo profesjonalna, i w porównaniu do konkurencji posiada korzystne oferty nieruchomości za metr! Dodatkowo jeszcze pośrednik bardzo rzeczowy i profesjonalny. Zdecydowanie polecam tą firmę
Przemek Kaniowski
Przemek Kaniowski
2024.05.04
Profesjonalne podejście do klienta , ceny wielu osobom spasują. Załatwienie formalności po stronie firmy, szybko i rzetelnie. Polecam każdemu.
Advertisement
Łukasz Wiczok (Devil)
Łukasz Wiczok (Devil)
2024.04.29
Polecam
Krystyna Ilczenko
Krystyna Ilczenko
2024.04.26
Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie, super kontakt naprawdę polecam
Żaklina Korłub Kamińska
Żaklina Korłub Kamińska
2024.04.24
Bardzo solidna firma. Wspaniała obsługa klienta. Ceny jedne z lepszych na rynku nieruchomości. Polecam.