123Helikoptervluchten.nl

123Helikoptervluchten.nl Recensies

Uitstekend beoordeling
4.8
74 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (74)
Rene Voorhuis
Rene Voorhuis
2023.11.05
Op 14 oktober, in Hilversum was het dan eindelijk zover,...mijn eerste keer in een helikopter, en wat een ervaring, helemaal te gek! De piloot van Ryfas was zeer vriendelijk, kon veel vertellen over de omgeving en natuurlijk over vliegen in een helikopter, kortom een geweldige ervaring, en mocht je altijd al eens in een helikopter willen vliegen, een aanrader, zeer zeker doen!!!
Gadicha Jonker
Gadicha Jonker
2023.11.04
Het was heel spannend! Maar uiteindelijk was het helemaal niet eng, alleen maar genoten! Super tof om een keer te doen.
mariellevermue
mariellevermue
2023.11.03
Fijn ontvangen en mooie vlucht. Veel uitleg en aardige mensen. Ook de achterblijvers werden goed verzorgd. Alleen maar positief en zeker aan te raden.
Rick van Loon
Rick van Loon
2023.11.03
Een hele leuke vlucht gehad vanaf hilversum naar sassenheim en terug. De piloot wist onderweg nog een aantal leuke bezienswaardigheden te laten zien en verteld tussendoor leuke weetjes. Onze vlucht was 75 minuten en hebben dus ook uitgebreid kunnen genieten.
Jacobusu De Nobel
Jacobusu De Nobel
2023.11.03
Super leuke ervaring voor herhaling vatbaar. Wel een kleine opmerking zou lekker zijn als je als meegereisde droog zou staan en een bakkie koffie kan krijgen zet er een automaat neer voor de klant.
Antwoord van 123Helikoptervluchten.nl 2023.11.03
Dank voor de positieve review Jacobus. Binnen kan gewacht worden met een bakje koffie. Buiten hebben we die mogelijkheid inderdaad niet, we nemen je feedback mee. Mvg, Wilfred
Arjen van der Wou
Arjen van der Wou
2023.11.03
Piloot met veel ervaring en heeft erg veel verteld over wat er allemaal te zien is vanuit de lucht. Toffe ervaring!
Antwoord van 123Helikoptervluchten.nl 2023.11.03
Leuk om te lezen Arjen, dank voor de positieve review! Mvg, Wilfred
Citty de Leeuw
Citty de Leeuw
2023.10.13
Antwoord van 123Helikoptervluchten.nl 2023.11.03
Dank voor je positieve review!
dienne Wijma
dienne Wijma
2023.09.12
Vond het heel spannend maar o zo leuk. Top vlucht gehad.
Antwoord van 123Helikoptervluchten.nl 2023.10.13
Goed om te horen! Dank voor de positieve review en mooi foto's!
Niels J Prive
Niels J Prive
2023.09.09
Echt mega lachen om het een keer te beleven! Verrassing voor mijn vriendin en ze vond het geweldig!
Antwoord van 123Helikoptervluchten.nl 2023.09.11
Leuk om te lezen. Dank voor de positieve review, Niels!
Remon Tiekink
Remon Tiekink
2023.09.09
Super leuke vlucht gehad. Piloot was een uitstekende gids en kon veel vertellen over de directe omgeving. Kregen ook een mooi inzicht in de natuurgebieden en de milieugevolgen voor de aangrenzende boeren. Genoten van een half uurtje heli vliegen. Aanrader en we overwegen een mogelijke vervolgvlucht. Wilma en Remon
Antwoord van 123Helikoptervluchten.nl 2023.09.11
Goed om te lezen dat jullie genoten hebben. Ook leuk om te horen dat de extra informatie gewaardeerd werd, ik heb het doorgegeven aan de betreffende piloot. Altijd welkom!
Victor Twisk
Victor Twisk
2023.08.27
Wij hebben op zondagmiddag een helikoptervlucht gemaakt, we hebben boven Bussum en Naarden gevlogen. Het lucht was die dag super helder, maar wat de ervaring echt onvergetelijk maakte was de uitgebreide uitleg van de piloot over de omgeving, maar ook over de helikopter zelf. Wij raden dit bedrijf dan ook absoluut aan!
Antwoord van 123Helikoptervluchten.nl 2023.08.28
Dank voor de mooie review Victor! Vooral Naarden blijft wel heel bijzonder om van bovenaf te zien. Fijne dag!
Susanne Post
Susanne Post
2023.08.26
Top geregeld! Super heldere uitleg vooraf zowel voor een beginner als een ervaren vlieger. Mijn vriend heeft 30 min en drie dagen erna alleen maar gelachen. Heerlijk vond hij het om weer te vliegen maar ook dat de instructeur kritisch was en hem dingen leerde door het te voelen en ervaren. We komen zeker nog eens terug want zo’n glimlach op zijn gezicht toveren is voor beide een heerlijk gevoel☺️.
Antwoord van 123Helikoptervluchten.nl 2023.08.28
Doet me denken aan mijn 1e les, jaren geleden. Ook een smile op mijn gezicht die er voorlopig niet weer afging :-) Leuk dat hij weer eens ging helikopter vliegen! Helikopter is leuker dan vliegtuigen vliegen ;-)
T
T
2023.08.26
We werden vriendelijk onthaald en kregen een duidelijke korte leerzame uitleg over de werking van een helikopter. Er werd ruim de tijd genomen tijdens de vlucht om zelf zo goed mogelijk te kunnen vliegen. We waren zeer te vreden!
Antwoord van 123Helikoptervluchten.nl 2023.08.28
Goed om te horen dat jullie een fijne proefles hebben ervaren. Dank voor de mooie review!
Barend Van Aggelen
Barend Van Aggelen
2023.08.25
Goede communicatie, wij vlogen met (vooraf voorspeld) slecht weer. Gewoon kunnen vliegen omdat ze het weer goed in de gaten hielden. Mooie vlucht gehad vanaf Hilversum!
Antwoord van 123Helikoptervluchten.nl 2023.08.28
Dank voor de mooie woorden! We hebben maar een klein stukje tijd in een klein stukje Nederland nodig om te vliegen, dus inderdaad op de dag zelf wordt het weer bekeken. De dagen ervoor, kunnen we eigenlijk niets met de weersvoorspelling, geeft wel een mogelijke indicatie, maar kan nog niets zeggen of er wel of niet gevlogen kan worden. De slecht-weer-vraag krijgen wij vaak, dus goed dat je dit aangeeft in een review, dankjewel!
Jamayma Spikker
Jamayma Spikker
2023.08.25
Dit was zo gaaf !! Als kadotje voor mijn partner gegeven maar wat een beleving !! Zeer goede piloot, legt veel uit. Wij waren niet bekend in de buurt, maar hij heeft de mooiste plekjes laten zien !
Antwoord van 123Helikoptervluchten.nl 2023.08.28
Dank voor de mooie woorden, goed om te horen dat het zo bevallen is.
Marcel H
Marcel H
2023.08.20
Hartelijke ontvangst. Duidelijke uitleg en de piloot vertelde over zijn werk en de omgeving. Mooie ervaring
Antwoord van 123Helikoptervluchten.nl 2023.08.28
Goed om te horen Marcel. Een ervaring die je waarschijnlijk nooit weer vergeet..
Oussema Balleli
Oussema Balleli
2023.07.31
Antwoord van 123Helikoptervluchten.nl 2023.08.28
Dank voor de positieve review!
G brenk
G brenk
2023.06.26
Ik had een helikopter vlucht geboekt voor mijn verjaardag, ondanks mij vliegangst vond ik het heel leuk. En Zou het de volgende keer zo weer doen , echte aanrader !
Antwoord van 123Helikoptervluchten.nl 2023.06.29
Goed om te horen dat het ondanks vliegangst, wel heel leuk was! Waarschijnlijk merkte je weinig tot niets van die angst :) Dank voor de positieve review!
Hillina Visscher
Hillina Visscher
2023.06.04
Wauw….wat ontzettende gave ervaring was dit. Dit gaan we niet snel vergeten.
Antwoord van 123Helikoptervluchten.nl 2023.06.29
Dank voor de positieve review! Jouw zoon zal het nooit vergeten denk ik :)
Geer van Heugten
Geer van Heugten
2023.05.30
Was een prachtige vlucht van Rieneke met haar dochter Sigrid. Het was heel erg fijn om over de woonplaats Wijk bij Duurstede te vliegen. We waren zeer tevreden over de piloot die ons vloog. Zouden zo weer een vlucht over doen.
Antwoord van 123Helikoptervluchten.nl 2023.05.30
Dank voor het plaatsen van de review, fijn om te horen. Uiteraard zijn jullie weer van harte welkom :) Mooie foto's en video die ingezonden werden, blije mensen!