123 Laser Reviews

123 Laser Reviews

5.0

Excellent - based on 16 reviews

123-laser.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (16)
sara aghilipour
sara aghilipour
2023-12-26
I am truly satisfied with the results, Really professional, Thank you :)
Advertisement
Jade van Riel
Jade van Riel
2023-12-15
Super goed contact gehad, reageren snel en erg klantvriendelijk. 2x een logo besteld en 2 dagen later al binnen! Erg tevreden en mooie kwaliteit, echt een aanrader!
Sanne Sprengers
Sanne Sprengers
2023-11-30
Super goede, snelle, en vriendelijke service. Wordt echt met je meegedacht!
roel ruyten
roel ruyten
2023-11-25
Heel tevreden over ze. Denken mee in oplossingen, fijne snelle communicatie en een euvel direct goed opgelost. Als ik weer iets ga laten laseren zou ik het zeker weer hier doen!
Hans Mestemaker
Hans Mestemaker
2023-11-20
123 Laser heeft voor mijn modelbouw vliegtuig in 2mm en 6mm balsa en 3mm populier en 3mm en 6mm beuken zeer snel en correct de snij patronen uitgewerkt. Alle onderdelen snij bestanden werden ter controle aangeboden. Perfect werk afgeleverd.
Advertisement
Jochem Lahaije
Jochem Lahaije
2023-11-19
Goede support bij de bestelling en snelle reacties per mail om de details af te stemmen. Levering was snel (ook goed ingepakt) en het snijwerk is van een goede kwaliteit.
Robin van Miltenburg
Robin van Miltenburg
2023-11-17
Voor een afscheidscadeau voor een collega wilden we graag een speciaal ontwerp hebben in een specifieke vorm hout. Tijdens het contact met 123 Laser viel al snel op dat er heel veel mogelijk was. Er werd goed meegedacht zonder ons eigen idee te verliezen. Daarnaast was het contact erg persoonlijk en na enkele mails ook informeler, wat wij zelf erg prettig vonden. Het eindresultaat is precies geworden zoals we voor ogen hadden en wat we gehoopt hadden. De prijs van het totale ontwerp was erg netjes en zeker niet exorbitant. Kortom, in de toekomst zouden wij graag weer zaken willen doen met 123 Laser!
Rik Galenkamp
Rik Galenkamp
2023-11-16
Goede samenwerking, snelle levering, goede kwaliteit!
Mr. Artist
Mr. Artist
2023-11-16
Op maat gemaakte kistjes voor bier en inserts voor wijnkisten laten maken, snel en goed werk! Kom hier zeker terug!
Advertisement
Bas Antonisse
Bas Antonisse
2023-10-11
Ik was voor Fiberneering een mal nodig van hout van meer dan 4,50 meter en had het snel nodig. Binnen 2 dagen zijn alle lasergesneden onderdelen geleverd voor een zeer voordelige prijs!
Jordy “DutchBarbarian” Van Oosten
Jordy “DutchBarbarian” Van Oosten
2023-10-11
Gisteravond besteld, de volgende ochtend klaar. Hele bestelling was netjes en zonder verbrandde snijranden om de producten.
Basjan Hoogenberg
Basjan Hoogenberg
2023-09-28
Goede kwaliteit en ook vooral ook hele snelle service
Luuk Assink
Luuk Assink
2023-09-25
Advertisement
Kasper Schutten
Kasper Schutten
2023-09-25
Soepel contact, er wordt goed meegedacht over ontwerp en mogelijkheden. Erg tevreden over het resultaat!
H.J. van der Haak
H.J. van der Haak
2023-09-25
Fijn bedrijf met een hoge mate van betrokkenheid, snelle service en altijd bereid tot meedenken voor het beste resultaat.
Marjanne Vorsselman
Marjanne Vorsselman
2023-09-25
Heel mooi laser gesneden wandbord. Ziet er prachtig uit. Goede service.