Supraprint24 | Digital & Large Format Printing

Supraprint24 | Digital & Large Format Printing Reviews

Excellent rating
4.7
23 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (23)
Oleh Yurchushun
Oleh Yurchushun
2024.03.27
Advertisement
Redmi Note4x Xiaomi
Redmi Note4x Xiaomi
2024.03.25
Polecam wszystkim, profesjonalna obsługa i atrakcyjne ceny.
Redmi Note4x Xiaomi
Redmi Note4x Xiaomi
2024.03.25
Polecam wszystkim, profesjonalna obsługa i atrakcyjne ceny.
Lizaveta Khadarovich
Lizaveta Khadarovich
2024.03.25
Zawsze dobrze zapakowane! Wysokiej jakości druk! Postawa sprzedawcy jest bardzo serdeczna! Polecam!
Lizaveta Khadarovich
Lizaveta Khadarovich
2024.03.25
Zawsze dobrze zapakowane! Wysokiej jakości druk! Postawa sprzedawcy jest bardzo serdeczna! Polecam!
Advertisement
Инна Езерницкая
Инна Езерницкая
2024.03.25
Polecam ☺️
Инна Езерницкая
Инна Езерницкая
2024.03.25
Polecam ☺️
Wild Friday
Wild Friday
2024.03.25
Super!
Wild Friday
Wild Friday
2024.03.25
Super!
Advertisement
Jan Kwiatkowski
Jan Kwiatkowski
2024.03.24
Dziękuję za druk banerów wyborczych na czas. Profesjonaliści!
Jan Kwiatkowski
Jan Kwiatkowski
2024.03.24
Dziękuję za druk banerów wyborczych na czas. Profesjonaliści!
Krystian Kwella
Krystian Kwella
2024.03.16
Jakość wykonanych produktów jest bardzo dobra. Czas realizacji zamówienia bardzo szybki. Jestem bardzo zadowolony i będę korzystał więcej z Państwa usług 👍
Paweł Dorawa
Paweł Dorawa
2024.03.11
Złożyliśmy dwa zamówienia na naklejki w odstępie 2 tyg, 100szt i 2k szt. Wszystko fajnie i zaskoczył mnie czas dostawy - bardzo szybki
Advertisement
Grzegorz “Greg” Doliński
Grzegorz “Greg” Doliński
2024.03.07
Bardzo pozytywne wrażenie. Pracują tam ludzie, którzy się znają na tym co robią. Pełen profesjonalizm. Szeroka gama produktów i zawsze wysokiej jakości. Polecam.
Liena
Liena
2024.03.06
Die Produkte sind gut, leider Kontakt war eine schlimme Erfahrung. Mir wurde eine fehlerhafte Bestellung zugeschickt (falsches Rollendiameter fuer Aufkleber) und als "Loesung" angeboten die richtigen leere Rollen zuschicken damit ich nun selbst die 5.000 Aufkleber umwickele! (Auf die warte ich immernoch uebrigens.) Wenn ich die Aufkleber zurueckschicken wuerde muesste ich Versandkosten bezahlen, also einmal falsches produkt bekommen, dann warten bis es richtig gemacht wird und dann noch draufzahlen! Schlechter Kundenservice, sehr schade.
Andrei
Andrei
2024.02.09
Сервис и качество на высоте! Индивидуальный подход к клиенту, профессиональное и творческое отношение - я в восторге! Однозначно советую!
Bartosz Wojciech Patoka
Bartosz Wojciech Patoka
2023.07.06
Obsługa bezproblemowa, realizacja zgodnie z zamówieniem, bardzo sprawnie załatwione! Polecam każdemu!
Advertisement
Jakub Rosiewicz
Jakub Rosiewicz
2023.07.06
Kilka dni temu złożyłem zamówienie, bardzo szybka realizacja i wysoka jakość. Pan Piotr bardzo profesjonalny - dokładnie wytłumaczył mi jaka rozdzielczość jest wymagana, aby zdjęcia były ostre przy takim rozmiarze. Polecam
Radek Michałowski
Radek Michałowski
2023.07.05
Anulowanie wydruku który miał być kluczowym rekwizytem podczas jednego z największych zlotów rekonstrukcyjnych/ASG w Europie. niepolecam
Reply from Supraprint24 | Digital & Large Format Printing 2023.07.05
Szanujemy Pana opinię, ale nie drukujemy znaków, logo oraz treści które: - mogą stać się potencjalnie elementem naruszenia prawa - które są zakazane przez polskie przepisy - są kojarzone ze zbrodniczymi systemami totalitarnymi - mogą być kojarzone jako obraźliwe - ze względu na treść mogą zostać wykorzystane niezgodnie z prawem
Wiktoria Chmiel
Wiktoria Chmiel
2021.03.20