J. Ricardo Ventilatietechiek Reviews

J. Ricardo Ventilatietechiek Reviews

4.8

Excellent - based on 148 reviews

ricardoventilatie.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (148)
Marco van der Moezel
Marco van der Moezel
2024-02-29
Prima service voor een redelijke prijs!
Wim Rijntjes
Wim Rijntjes
2024-02-29
Prima en netjes gewerkt
esther Hamer
esther Hamer
2024-02-27
Maarten Heeneman
Maarten Heeneman
2024-02-27
Super service!
Kelly Paludanus
Kelly Paludanus
2024-02-27
Reply from J. Ricardo Ventilatietechiek 2024-02-27
Beste mevrouw Paludanus, Bedankt voor uw review ! Mvg,
Lalenamagic
Lalenamagic
2024-02-26
Onze eerste ervaring was prima. De servicemonteur was iets later, maar had netjes gebeld. Hij was vriendelijk, werkte snel en keurig schoon. Goed werk voor een eerlijke prijs.
Reply from J. Ricardo Ventilatietechiek 2024-02-26
Beste, Bedankt voor uw review !
Isabelle G
Isabelle G
2024-02-23
Geweldige service, ik raad het zeker aan. :)
Reply from J. Ricardo Ventilatietechiek 2024-02-24
Beste Isabelle, Bedankt voor uw review ! Mvg
Rene Veenman
Rene Veenman
2024-02-22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Prima service!
Reply from J. Ricardo Ventilatietechiek 2023-03-22
Bedankt voor uw review !
Angel Virtual Balie
Angel Virtual Balie
2024-02-21
Top service, alles netjes gedaan en het resultaat is super verfrissend. Bedankt Jowy.
Reply from J. Ricardo Ventilatietechiek 2024-02-21
Beste Virtual Balie, Bedankt voor uw review ! Mvg,
Shakira Chatoirang
Shakira Chatoirang
2024-02-20
Het was een hele fijne ervaring en wij doen graag nog een keer zaken met het bedrijf
Reply from J. Ricardo Ventilatietechiek 2024-02-20
Beste mevrouw Chatoirang, Bedankt voor uw review ! Mvg,
Ron Paans
Ron Paans
2024-02-20
Goede nette en vlotte service. Laten ook foto’s zien van wat er schoon gemaakt is.
Reply from J. Ricardo Ventilatietechiek 2024-02-20
Beste heer Paans, Bedankt voor uw review ! Mvg, Ricardo Ventilatie
Quincy Compagniera
Quincy Compagniera
2024-02-20
Dikke 10!!! Hele goede service. Ze laten zien hoe vies het ervoor was en daarna, ben blij dat gereinigd is want met zelf kom ik niet bij alle viezigheid in de ventilatiekanalen. Ik raad hem zeker aan!
Reply from J. Ricardo Ventilatietechiek 2024-02-20
Beste heer Compagniera, Bedankt voor uw review ! Mvg, Ricardo
siamak shazad
siamak shazad
2024-02-19
Netjes op tijd, keurig en nette werk geleverd! Helemaal blij! S.Shazad
Reply from J. Ricardo Ventilatietechiek 2024-02-19
Beste ! Bedankt voor uw review ! Mvg,
Anita
Anita
2024-02-19
Al jaren klant, zeer goede service en vriendelijk personeel. Er word meegedacht in oplossingen en staan klaar voor de klant. Door het jaarlijks onderhoud heb ik gegarandeerd een gezonde leefomgeving thuis👍🏻
Reply from J. Ricardo Ventilatietechiek 2024-02-19
Beste Anita, Bedankt voor uw review !
Phoenix Rise
Phoenix Rise
2024-02-19
Goede service , Perfect schoon gemaakt
Reply from J. Ricardo Ventilatietechiek 2024-02-19
Beste, Bedankt voor uw review !
Thomas Spatz
Thomas Spatz
2024-02-19
Reply from J. Ricardo Ventilatietechiek 2024-02-19
Beste heer Spatz, Bedankt voor uw review !
Bert van Trigt
2024-02-18
Onderhoud MV-systeem Ons ventilatiesysteem is vakkundig gereinigd. Ricardo werkt heel netjes en schoon. Duidelijk zijn aan ons ook de werkzaamheden getoond. We zijn zeer tevreden.
Sasho Radoslavov
2024-02-16
het beste bedrijf dat de klus verstaat
Dina van Baren
Dina van Baren
2024-02-16
Reply from J. Ricardo Ventilatietechiek 2024-02-17
Beste mevrouw van Baren, Bedankt voor uw review !
sandra spatz
sandra spatz
2024-02-16
Goede service. Persoonlijk is heel vriendelijk en werkt professioneel. De medewerker laat netjes zien wat ze gedaan hebben en als klant weet ik goed hoe schoon het ventilatiesysteem gereinigd is. Ze laten netjes foto’s met het verschil zien.
Reply from J. Ricardo Ventilatietechiek 2024-02-16
Beste mevrouw Spatz, Bedankt voor uw review !