BouwAdvies XXL B.V. Reviews

BouwAdvies XXL B.V. Reviews

3.7

Good - based on 50 reviews

kozijncalculator.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (50)
MIdzInvest jan
MIdzInvest jan
2024-01-16
Nieuwe kozijnen gekocht bij dit bedrijf. Goed advies gehad van Mike en onze wensen zijn ook gerealiseerd. Fijne samenwerking, mochten we nog is wat nodig hebben komen we hier zeker terug.
Advertisement
Diane Lansbergen
Diane Lansbergen
2024-01-16
Super blij met onze nieuwe dakkapel. Bouwadvies komt zijn afspraken na en hebben echt goed naar onze wensen geluisterd. Hij was ook snel geplaatst wat ook erg fijn was natuurlijk. Dus ik raad dit bedrijf zeker aan!
Linda Koedijk
Linda Koedijk
2023-12-12
Onlangs hebben wij nieuwe kozijnen laten plaatsen en 2 dakkapellen.prima contact en informatie, goed meegedacht tijdens het plaatsen, snel en netjes gewerkt. We zijn zeer tevreden over het resultaat!
Arjan Pluim
Arjan Pluim
2023-11-15
Dakkapel laten plaatsen en zag er top uit leuke mensen en snel geregelt
mark
mark
2023-11-09
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Dakkapel bij Bouwadvies aangeschaft. Ik vond het spannend om een bedrijf te vinden omdat het toch om veel geld gaat. Maar het contact was zo fijn dat ik al snel overtuigd was om het door Bouwadvies te laten doen. Dit heeft goed uitgepakt. Ik ben super blij met de dakkapel en de montage. Het contact met bouwadvies verliep ook soepel en er werd tevens goed naar mijn wensen geluisterd. De mannen die hier waren zijn vriendelijk en gingen netjes te werk. Top! Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Advertisement
Bobby Wit
Bobby Wit
2023-10-11
Positive
Professionalism
Responsiveness
Marijke De Groot
Marijke De Groot
2023-10-07
Critical
Professionalism
Bedrijf is na het plaatsen vd dakkapel niet meer bereikbaar! Telefonistenkantoor neemt telefoontjes aan, maar je wordt nooit teruggebeld. Ook geen reactie op WhatsApp of email.
Marije van Dam
Marije van Dam
2023-10-04
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Afgelopen week heeft BouwAdviesXXL een dakkapel bij ons geplaatst. Wij zijn tevreden over het resultaat, de communicatie en advies/informatievoorziening. De dakkapel werd vlot geplaatst.
Diana Vissers
Diana Vissers
2023-09-20
Zeer tevreden! Er is een nokverhoging met dakopbouw geplaatst.
Advertisement
Jan Willem Aalbertsen
Jan Willem Aalbertsen
2023-09-06
Positive
Quality
Prachtig dakkapel.
Bert Zinnemers
Bert Zinnemers
2023-09-05
Positive
Punctuality
Quality
Dakkapel helemaal perfect geplaatst en afgewerkt door prettige werknemers. Afspraken goed nagekomen, zeer tevreden.
ABSOLUK HAIRCARE Nederland (My Beauty Trade)
ABSOLUK HAIRCARE Nederland (My Beauty Trade)
2023-08-30
Goed bedrijf, duidelijk en correct advies gekregen over de mogelijkheden. Ook de prijs is hier eerlijk. Aardige mensen en komen hun afspraken na
Gokhan Uzun
Gokhan Uzun
2023-08-16
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Binnen een dag geplaatst. Goede service
Advertisement
Tom van Lent
Tom van Lent
2023-07-21
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Vorige week dakkapel laten plaatsen. Geweldige kwaliteit en attent personeel. Zeker een aanrader!
Romana Berghout
Romana Berghout
2023-06-09
Positive
Professionalism
Punctuality
Dakkapel laten plaatsen door Bouw XXL. Goede voorlichting en duidelijke opdrachtbeschrijving.Op de dag van plaatsing stipt op tijd en de werklui hebben binnen een halve dag topwerk geleverd. Dakkapel is perfect. Na een week een evaluatie van het geleverd product. Ik ben er blij mee.
Marco de Jong
Marco de Jong
2023-05-22
Positive
Professionalism
Quality
Value
Bouwadvies heeft onlangs een aantal nieuwe ramen en kozijnen bij ons geplaatst. Goede prijs, goede service en zeer netjes afgewerkt door proffesionele en behulpzame vakmensen. Nogmaals dank hiervoor langs deze weg.
Nigel Harfsterkamp
Nigel Harfsterkamp
2023-05-10
Vandaag een dakkapel bij mij geplaatst. Helemaal top
Advertisement
Lenneke van der Goot
Lenneke van der Goot
2023-04-22
Critical
Quality
Responsiveness
Dit bedrijf zou bij ons twee dakkapellen plaatsen, één voor en één achter. vlak voor de plaatsing gaven ze aan die aan de voorkant niet te plaatsen, die was bij nader inzien toch te lastig. We hebben betaald voor roosters, nooit gekregen. Geld zou worden teruggestort maar na vele keren mailen en bellen heb ik het opgegeven. Het is dat ik zelf een beetje thuis ben in het isoleren, anders was ik mooi afgezet met een beloofde rd-waarde die nooit gehaald zou worden met de geleverde materialen. "U bent de eerste die erover begint"... De mannen ter plaatsen waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Het kon daarom worden opgelost. Het contact met het kantoor was echter een ramp. De mensen die de dakkapellen verkopen hebben echt geen idee van de praktijk. Na plaatsing werd er een lekkage geconstateerd. Die is naderhand gelukkig opgelost. De manier waarop verdient geen schoonheidsprijs. Ik ben blij met de dakkapel, maar ik zou dit bedrijf nooit aanraden.
michael hoppzak
michael hoppzak
2023-03-28
november 2021nokverhoginglaten plaatsen en een dakkapel door bouwadviesxxl helemaal superrr goed overleg er werd heel netjes gewerkt door de bouwers echt kwaliteit echt vakmensen
Kim Aupers
Kim Aupers
2023-03-22
Positive
Professionalism
Dakkapel en nokverhoging geplaatst! Snel , kundig en professioneel.