Zwarthart Tattoo

www.zwartharttattoo.nl

Zwarthart Tattoo Reviews

Excellent rating
5.0
20 reviews Verified
Zwarthart Tattoo
%title%

%offer%

Reviews ( 20 ) 5.0

Danny Siemes
Danny Siemes
2024.07.03
Kort geleden heb ik samen met mijn vriendin een tattoo laten zetten op onze pols met de naam van onze kleine meid. Engel heeft dit echt super strak gezet. We gaan hier zeker weer komen. Alles top voormekaar en verstand van wat ze doet😎
Advertisement
Puck Brijan
Puck Brijan
2024.06.30
Ik heb een aantal maanden geleden bij Engel 2 tatoeages laten zetten. Wat heel erg prettig is dat als je bij Engel een tattoo laat zetten ze overal in mee denkt. Ze kijkt naar wat bij jou past maar ook naar hoe ze jou tattoo nog unieker/ persoonlijker kan maken en ze luistert natuurlijk vooral naar wat je zelf graag wilt. Ze geeft goede adviezen en het eindresultaat is prachtig. Zeker een aanrader!
Anneloes Rondeel
Anneloes Rondeel
2024.06.28
Ik ben super blij met mijn tattoo. Hij is erg mooi gezet en de afspraak was leuk en gezellig. Ik ben goed geholpen en er is goed meegedacht over het ontwerp!
Boudien Kool
Boudien Kool
2024.06.27
Ontzettend fijne, nette en prachtige tattoo studio waar je met een glimlach weer naar huis gaat. Engel is een professionele tattoo artiest die graag meedenkt met je ideeën en ontwerpen, je goed advies geeft en uiteraard ervoor zorgt dat je een pracht exemplaar op je lichaam krijgt. Ondertussen al 2 tattoo's laten zetten. Zeker 5 sterren waard!
Karina Epping-van der Leur
Karina Epping-van der Leur
2024.06.27
Mijn man en ik hebben beide een tattoo bij Zwarthart laten zetten. We zijn erg blij en tevreden met de tattoo. Engel is kundig en weet wat ze doet. We gaan op herhaling!
Advertisement
Huib van 't Hooft
Huib van 't Hooft
2024.06.27
Mijn eerste tattoo laten zetten bij Engel en deze is heel erg strak geworden. Een hele mooie en relaxed studio. Erg blij met het resultaat! 😃
Johan Houben
Johan Houben
2024.06.26
Hele mooie tattoo studio. Goed advies en ook erg duidelijk in de nabehandeling. De tattoo die ik bij Zwarthart heb gezet is enorm strak. Erg blij met het resultaat. Ik zou Zwarthart zeker aanbevelen! ;)
Martin Abbink
Martin Abbink
2024.06.26
Heel fijn om met haar te sparren om tot een goed en mooi resultaat te komen. Niet bang om haar mening te delen en daardoor toch een paar aanpassingen aan mijn idee gemaakt. Klasse Engel👍tot de volgende 😘
sharon
sharon
2024.06.26
Bij Engel al een aantal tattoo's gezet.wat een prachtig werk leverd ze, maakt niet hoe of wat alles kan ze superstrak zetten,ze is erg hygiënisch en erg goed in haar vak 🤗echt aanrader!
Advertisement
Fardau Wagenaar
Fardau Wagenaar
2024.06.26
Heel mooi ontwerp, heel nauwkeurig. Luistert heel goed naar je wensen en eerlijk advies. Heel blij met mijn tattoo!! Smaakt naar meer :-)
Sanne Holtslag
Sanne Holtslag
2024.06.26
Nu twee keer bij Zwarthart Tattoo geweest. Een keer alleen voor een ontwerp voor mijn arm en de tweede keer met mijn broertje en zus voor een gezamenlijke tattoo. Het is een fijne plek met een goed sfeertje. Ze denkt goed met je mee en maakt de mooiste ontwerpen. Engel is zeer kundig in wat ze doet!! Ik kom hier zeker vaker in de toekomst 😃
Niek Sprukkelhorst
Niek Sprukkelhorst
2024.06.26
Engel is super creatief.Ik heb mijn ideeën alleen maar gedeeld met haar waarna Engel met een heel gaaf ontwerp kwam. Ze werkt super netjes, nauwkeurig en is erg professioneel.
Sarona Roessink
Sarona Roessink
2024.06.26
Ik kende Engel al voordat ik mijn tattoo bij haar heb laten zetten. Deze topper is altijd al vreselijk creatief geweest. Toen zij begon met tatoeëren en daarna haar eigen tattoo shop opende wist ik meteen dat zij diegene zou worden die mijn UNDERBOOB tattoo moest gaan zetten. Ik ben zelf erg perfectionistisch en het moest er dus uiteraard strak op komen te staan. Maar daar had ik bij haar geen enkele twijfel over of dat goed zal komen. Ik heb haar wat dingen door gestuurd wat ik ongeveer mooi zou vinden en Engel kwam met een prachtig ontwerp waar ik gelijk helemaal weg van was. Deze topper heeft het uiteraard prachtig gezet en ik ben er super blij mee!
Advertisement
Demi Zwakhoven
Demi Zwakhoven
2024.06.26
Het fijne aan Engel is dat ze met je mee denkt en haar eigen creativiteit gebruikt, dit heeft ze ook bij mij gedaan. Ben nog steeds heel blij met me tattoo en voor de volgende zou ik ook zeker weer naar Engel gaan!
Tessa ten Barge
Tessa ten Barge
2024.06.26
Engel heeft aan een paar woorden genoeg. Meteen de juiste sfeer te pakken en een mooi ontwerp gemaakt. Heel blij met het resultaat.
Es _08
Es _08
2024.06.26
Heel erg blij met mijn tattoo! De communicatie met Engel is heel erg fijn, ze heeft ontzettend veel ideeën, is super creatief en denkt graag met je mee voor een ontwerp.
Lynn Boeijink-Rootinck
Lynn Boeijink-Rootinck
2024.06.26
Begin dit jaar een fineline tattoo laten zetten bij Engel. Samen met mijn beste vriendinnetje hebben we haar gevraagd of ze iets voor ons wou ontwerpen. Dit is echt super gaaf geworden. Toen we eenmaal gingen plaatsen was het heel gemoedelijk en rustig. Dit vond ik erg prettig. Het was heel huiselijk. Daarnaast is ze ook supergoed in fineline tattoo's mooi strak en mooie dunne lijntjes. Ik zou voor de volgende keer zeker weer bij Engel mijn tattoo laten zetten.
Advertisement
Bianca Zwakhoven
Bianca Zwakhoven
2024.06.26
Denkt heel erg met je mee als je zelf een idee hebt over een ontwerp en laat ook de aanpassingen zien zoals ze denkt dat het mooier wordt. 2 tatoeage's laten zetten en super blij ermee.
Maike Beerten
Maike Beerten
2024.06.26
Super blij met mijn tattoos die ik heb laten zetten bij Engelbertha. Ze heeft oog voor detail en werkt netjes.
miranda grave
miranda grave
2024.06.26
Professioneel, prachtige ruimte, Engel geeft goed advies, goede nazorg. Erg tevreden en blij met m'n tatoeage. Aanrader.