Zonniggroen B.V

www.zonniggroen.nl

Zonniggroen B.V Reviews

Excellent rating
4.7
41 reviews Verified
Zonniggroen B.V
%title%

%offer%

Reviews ( 41 ) 4.7

Albert van Maasakkers
Albert van Maasakkers
2024.06.29
Een prima bedrijf Zonniggroen en Björn komt zijn afspraken snel en goed na. Heeft alles hersteld wat Roozendaal solar, uit Uden, als prutser achter heeft gelaten voor mij. Ben heel blij met Zonniggroen uit Volkel.
Advertisement
Jo Rovers
Jo Rovers
2024.06.07
Fijn bedrijf, nette mensen
willie love
willie love
2024.05.15
Mijn ervaring met het bedrijf Zonnigroen kan ik beschrijven als topservice telefonisch. Je vraagt om een offerte en binnen 15 minuten belt Deveny van team Zonnigroen op. Het gesprek kan ik zeggen totaal niet commercieel maar juist luisteren naar het probleem. Het is te warm en we willen zsm goed advies en een goede airconditioning laten plaatsen. En dat gebeurde, gesprek aan huis vond de volgende dag plaats. Echt top Haar collega Bjorn die ontvingen wij thuis met nog een collega hij bracht goede kennis en uitleg mee en ook hij luisterde naar ons probleem. Hij antwoordde binnen een week heeft u hier de airconditioning hangen. Kort en krachtig alles is waar en uitgekomen echte toppers met kennis en goed gevoel van humor. Dankjewel Zonnigroen !!!
ger litjens
ger litjens
2024.04.15
Een jaar geleden zijn bij ons 10 zonnepanelen geplaatst. Dit na een goede voorlichting over de mogelijkheden. Het plaatsen werd zeer professioneel uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden en hebben zonniggroen bij meerdere bekenden aanbevolen. Het grote voordeel van zonniggroen is dat je rechtstreeks zaken doet en niet via allerlei tussenpartijen. Ondanks alle drukte rond zonnepanelen lagen onze panelen binnen 7 weken op het dak.
Hans
Hans
2024.04.15
Advertisement
Hannes Klee
Hannes Klee
2024.04.14
Arlette Houben
Arlette Houben
2024.04.12
Fijn bedrijf, communiceren duidelijk, houden zich aan afspraken, oplossingsgericht
menno
menno
2024.03.26
Top elektricien!
Reply from Zonniggroen B.V 2024.04.12
Beste Menno, hartelijk dank voor uw positieve feedback. Het doet ons goed te horen dat u ons werk waardeert. We zijn u graag van dienst! Met vriendelijke groeten.
Patrick Kuiper
Patrick Kuiper
2024.03.24
Advertisement
Res5 Ess
Res5 Ess
2024.03.24
Zonniggroen heeft bij ons 11 panelen geplaatst. Installeren is prima gegaan, meterkast gecontroleerd en alles aangesloten en netjes afgewerkt. Prima uitleg over de omvormer en de bijbehorende app.
Reply from Zonniggroen B.V 2024.04.12
Beste Res5, hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en uitleg. We wensen u veel zonne-energie toe!
Ralph Verstappen
Ralph Verstappen
2024.03.22
Snel geleverd en geplaatst, scherpe prijs en gedaan wat vooraf is afgesproken! 👍🏻
Reply from Zonniggroen B.V 2024.04.12
Beste Ralph, bedankt voor je lovende woorden! We doen altijd ons best om een geweldige ervaring te bieden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen helpen.
Thomas Schollen
Thomas Schollen
2024.03.22
M. Scheerder
M. Scheerder
2024.03.22
Fijn meegedacht. Snel geplaatst.
Reply from Zonniggroen B.V 2024.04.12
Beste M., we zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. We streven ernaar om altijd snel en behulpzaam te zijn. Bedankt voor uw review!
Advertisement
Bas Zalmstra
Bas Zalmstra
2024.03.16
Heel erg goed en snel geholpen met 3 aircos en een warmtepomp. Ook na de installatie rechtstreeks contact met de installateur, erg fijn voor vragen achteraf.
Reply from Zonniggroen B.V 2024.04.12
Beste Bas, bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat onze service aan je verwachtingen voldeed. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen.
Wilko Heesakkers
Wilko Heesakkers
2023.08.29
Wat een toppers zijn die mannen van zonniggroen BV! Afspraak is afspraak en ze liggen perfect op de door uzelf in overleg met hen gekozen plaats en werken fantastisch, een echte aanrader om hen in de arm te nemen, grote complimenten jongens! Wederom keurig conform afspraak anti vogelnest protectors gezet rondom de zonnepanelen. Dank hiervoor!
Reply from Zonniggroen B.V 2023.08.02
Beste Wilko, Dankzij deze review krijgen wij een lach op ons gezicht. Hier doen we het voor! Bedankt voor je feedback en de complimenten.
Sefkuh L
Sefkuh L
2023.08.28
Duidelijk gesprek vooraf gehad van een jongedame die wist waar ze het over had. Montage werd gedaan op afgesproken tijdstip. Alles netjes afgehandeld en precies volgens wens;)
Reply from Zonniggroen B.V 2024.04.12
Beste Sefkuh, bedankt voor uw mooie feedback! We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen. We zien ernaar uit u in de toekomst opnieuw te helpen.
Aldwin Wijnveld
Aldwin Wijnveld
2023.08.23
Ik ben heel erg tevreden over Verigo en Zonniggroen! Dank voor de goede zonnepanelen, ze werken al een jaar uitstekend.
Reply from Zonniggroen B.V 2024.04.12
Beste Aldwin, bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat de zonnepanelen naar tevredenheid werken. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!
Advertisement
Joan Van haaren
Joan Van haaren
2023.08.09
Kees Krijntjes
Kees Krijntjes
2023.08.09
Fijne ervaring met dit Brabantse bedrijf, gemoedelijk maar professioneel. Goed op mijn wensen geanticipeerd bij de aanleg van met name de stroomkabel naar de meterkast.
Reply from Zonniggroen B.V 2024.04.12
Beste Kees, heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We streven er altijd naar om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Dank voor deze mooie review!
Harrie Verbeek
Harrie Verbeek
2023.08.07
de zonnepalen werken goed , en de app is heel overzichtelijk