Zeilmakerij-Rotterdam-Dordrecht

www.zeilmakerij-rotterdam-dordrecht.nl

Zeilmakerij-Rotterdam-Dordrecht Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
19 recensies Geverifieerd
Zeilmakerij-Rotterdam-Dordrecht
%title%

%offer%

Recensies ( 19 ) 5.0

Hartger Rijnders
Hartger Rijnders
2024.05.29
Bij Zeilmakerij Rotterdam-Dordrecht een kap laten maken voor een boot. Zeer goede en vriendelijke service, en een fantastisch resultaat ๐Ÿ‘
claudio van der wiel
claudio van der wiel
2024.05.28
Na het verliezen van de voorruit van onze buiskap en met het vooruitzicht van het evenement Pk's voor Kids in Dordrecht. Heeft Arne ons en de Kids echt uit de brand geholpen door binnen 3 dagen een nieuwe voorruit in te meten en te maken welke nog perfect past ook. Zonder deze voorruit hadden we echt geen deel kunnen nemen aan dit evenement. Arne bedankt namens ons en de Kids.
Tamara Blommers
Tamara Blommers
2024.05.23
We hebben een nieuwe bootkap laten maken door Arne. De communicatie is goed en duidelijke afspraken. Arne hecht waarde aan details en denkt mee met de klant. Onze nieuwe tent is meteen waterdicht en past goed. Hij werkt alleen met materialen waar hij zelf ook achter staat. Het eindresultaat laat niets te wensen over. We zijn heel blij met de nieuwe kap.
Remco Verwaal
Remco Verwaal
2024.05.22
Een nieuwe bootkap laten maken door Arne, de communicatie is goed er worden duidelijke afspraken gemaakt. Verder heeft hij goede ideeรซn over hij de kap moet worden. Hij denkt na over de kleinste details. Het eindresultaat laat ook niets te wensen over. We zijn heel blij met de nieuwe kap.
Michalis Kontos
Michalis Kontos
2024.05.21
Mijn bootkap was beschadigd en moest eigenlijk heel snel gerepareerd worden, na kennismaking gelijk goede afspraken gemaakt en binnen de korte tijd had ik een super mooie kap op mijn boot, na aflevering ook besproken dat wanneer ik een nieuwe boot koop ik zeker zonder de kap bestel want die laat ik liever door deze meneer maken, kwaliteit is 10x beter als het orgineel. Nogmaals bedankt voor de snelle goede service
Koen
Koen
2024.04.25
Arne heeft voor mijn boot de perfecte kap gemaakt. Alles is helemaal naar wens gemaakt. Deze zit er nu 2 jaar op mijn boot maar zit nog steeds zoals bij aflevering echt top kwaliteit! Bedankt Arne ik kan iedereen aanbevelen zijn kap hier te laten maken!
D. Van Der Ent
D. Van Der Ent
2024.04.25
Samen in overleg met arne een afdekzeil opmaat laten maken voor mijn rib en ben zeer tevreden over het resultaat en de service die verleend is.
Paul Soeteman
Paul Soeteman
2023.06.03
Prima,degelijk vakwerk met beste materialen.
Hans Snoei
Hans Snoei
2022.12.03
Arne heeft voor onze meeuwkruiser nieuwe zeilen voor de kajuit ingang gemaakt. En ook nieuwe windzeiltjes en een stuurwiel hoes voor het achterdek.we zijn zeer tevreden over de kwaliteit en hoe netjes alles past . En wat zeker ook belangrijk was, we hadden prettig contact !!
rob van de Genugten
rob van de Genugten
2022.10.11
Betrouwbaar, vakmanschap met oog voor detail en afwerking. Zeer tevreden over proces en resultaat.
Niels Van Oosteren
Niels Van Oosteren
2022.05.26
Vandaag samen met Arne de nieuwe kap op ons schip geplaatst. We zijn erg tevreden over de kwaliteit, de adviezen en de afhandeling.
Ferry Blom
Ferry Blom
2021.08.16
Arne heeft voor ons een mooie kap gemaakt. Hij heeft goede adviezen gegeven over de stof en de vorm van de kap. Hij heeft de kap ingemeten en heel goed geluisterd naar onze wensen.
A van Bergeijk
A van Bergeijk
2021.07.22
Vorige week onze nieuwe kap in gebruik genomen op onze merwekruiser. Een schitterende kap, waar het vakmanschap van Arne vanaf straalt! En een fijne ervaring om het proces van ontwerp tot eindresultaat met team Arne te beleven. Zonder meer aan te bevelen.
B Slob
B Slob
2021.07.08
Wij hebben een prachtige nieuwe kap gekregen op onze boot! (Amer-classic) Heel netjes gemaakt. De service was uitstekend! Wij zijn er heel blij mee!
Tess Van der Linden
Tess Van der Linden
2021.06.23
Kan alleen maar zeggen dat het een top ervaring was met een enorm mooi resultaat. Contact gehad over de mail en telefonisch. Een afspraak gemaakt om te kijken bij de boot om alles door te nemen. Snel daarna kon ik de boot bij Arne brengen en is hij aan de slag gegaan met de kap. Iets meer dan 2 weken later kon ik de boot weer op halen met een schitterende kap als resultaat. Ik kan jullie Arne zeker aanraden.
John Van Viersen
John Van Viersen
2021.06.22
Wij hebben onlangs onze ramen van de buiskap laten vervangen. We zijn er erg blij mee en het is netjes afgewerkt. We kregen goed uitleg over de keuze en kwaliteit van het materiaal dat werd gebruikt. Ook kregen we samples mee naar huis van 2 soorten plastic die er in gezet konden worden. Er was goed en eerlijk contact over het proces. Ook de nazorg was erg goed om te kijken of alles naar wens was. Echt een aanrader! Foto volgt nog
Antwoord van Zeilmakerij-Rotterdam-Dordrecht 2021.06.23
Beste John, fijn dat je blij bent met je nieuwe ramen in een goede kwaliteit waarmee je weer jaren voort kunt.
peter hendriks
peter hendriks
2021.06.17
Wij zijn perongeluk aan deze zijlmakerij gekomen, nadat we in de wacht waren gezet door een ander bedrijf! Wij zijn gelijk serieus genomen door Zijlmakerij- Rotterdam ๐Ÿ˜ƒ. Ik mag wel zeggen dat we een hele mooie Bemimi kap hebben. ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Antwoord van Zeilmakerij-Rotterdam-Dordrecht 2021.06.23
Beste Peter, we hebben met veel plezier je bimini gemaakt.
Henk Heezen
Henk Heezen
2021.01.23
Antwoord van Zeilmakerij-Rotterdam-Dordrecht 2021.01.24
Beste Henk, dank je wel voor je review, we hebben met veel plezier het dekzeil voor je RIB gemaakt en vervolgens de dektent voor je motorkruiser. Team Zeilmakerij Rotterdam Dordrecht.
tore meijer
tore meijer
2021.01.23
Prima werk - maatwerk is geen probleem - ook voor een grotere kap - alles wordt gedaan in goed overleg
Antwoord van Zeilmakerij-Rotterdam-Dordrecht 2021.01.24
Dank je wel Tore. Ook wij herinneren ons het prettige overleg en jouw creatieve wensen. Eerst voor de cabrioletkap en het afdekzeil van je vorige schip en vervolgens voor het winterzeil van je huidige boot. Team Zeilmakerij Rotterdam Dordrecht.