Klinik Pergigian Dentaluna

www.wanzul.net

Klinik Pergigian Dentaluna Reviews

Excellent rating
5.0
16 reviews Verified
Klinik Pergigian Dentaluna
%title%

%offer%

Reviews ( 16 ) 5.0

Yaa Fatira
Yaa Fatira
2024.07.16
Reply from Klinik Pergigian Dentaluna 2024.07.16
Thank you Ms Yaa Fatira! We hope you have a nice experience and do come again next time!
Advertisement
Faiz Hasan
Faiz Hasan
2024.07.16
Recommended. Good service
Reply from Klinik Pergigian Dentaluna 2024.07.16
Thank you En Faiz for the review!
Eikqatikah
Eikqatikah
2024.07.13
Very satisfied with their customer service. A very detailed explanation from the doctor about the treatment given. If you are looking for dental clinic this is one of the best clinic !!
Reply from Klinik Pergigian Dentaluna 2024.07.13
Thank you so much Ms Eikqatikah! We are so glad that you love our service! We always try our best to be the best!
Ainnorhayati Onesi
Ainnorhayati Onesi
2024.07.10
Reply from Klinik Pergigian Dentaluna 2024.07.11
Terima kasih Puan Ainnorhayati! Semoga kita berjumpa lagi di Dentaluna! 🥰
Ariff Iskandar
Ariff Iskandar
2024.07.10
Klinik sangat selesa dan Dr sangat baik! Rawatan tak sakit dan tak mengilu langsung. Sangat recommended untuk semua buat rawatan disini!
Reply from Klinik Pergigian Dentaluna 2024.07.11
Terima kasih En Ariff! Itulah harapan kami agar semua pesakit sentiasa berasa selesa dan mendapat rawatan yang terbaik 🎉
Advertisement
Raziah Moukthar Ahmad
Raziah Moukthar Ahmad
2024.07.04
Klinik yang sangat selesa, Dr Sanim pun sangat gentle dan rawatan yg diberikan sangat memuaskan. Massage chair percuma disediakan dapat melegakan sakit sakit kaki dan pinggang. Very recommended! Will definitely come here for dental treatment again.
Reply from Klinik Pergigian Dentaluna 2024.07.04
Terima Kasih Pn Raziah atas pujian! Kami di Dentaluna sangat gembira Puan berpuas hati dengan layanan dan servis kami 😇 Semoga kita berjumpa lagi!
din slumber
din slumber
2024.07.03
Reply from Klinik Pergigian Dentaluna 2024.07.04
Terima kasih En Din! Semoga terus sihat dalam kesihatan dan pergigian 🥰
NURHALIZA JALIL
NURHALIZA JALIL
2024.07.03
Pergi klinik sebab nak buat tampalan gigi yang dah lama berlubang serta cucian. Dr buat sangat berhati2. Klinik yang cantik, pembantu dan Dr buat rasa selesa dan hilang gemuruh. Terima kasih
Reply from Klinik Pergigian Dentaluna 2024.07.04
Terima kasih Ms Nurhaliza! Kami di Dentaluna sentiasa cuba yang terbaik untuk semua pesakit kami. Jangan lupa rekemen kami kepada kawan dan teman! 🥰
muhammad suhail
muhammad suhail
2024.06.30
Klinik pergigan baru kat Sungai besi memang paling lawa dan selesa, Dr sanim sangat professional dalam memberikan rawatan, siap cuci gigi guna teknologi baru langsung tak sakit, anak2 saya siap gelak2 lagi masa cuci gigi. Keep it Dr sanim and teams!!! Lepas tu snack free, kerusi urut free. Syok betul, siap amik gambar gigi tunjuk kat kita and explain sebelum procedure apa2 dibuat.
Reply from Klinik Pergigian Dentaluna 2024.07.04
Terima kasih En Suhail! Semua yang kami buat adalah demi memastikan para pesakit kami menerima hanya yang terbaik! Dari rawatan dan keselesaan, kami tidak berkompromi. Semoga kita berjumpa lagi! 🥳
Advertisement
Liyana Amil
Liyana Amil
2024.06.28
The clinic is super comfy and inviting! They have cozy cushions with massage chairs. Also got snacks to munch while waiting 😋😋
Reply from Klinik Pergigian Dentaluna 2024.07.04
Thank you Ms Liyana! We appreciate your positive feedback! We always strive to be the best because being the best is what our patients deserve. Hope to see you again! 🎉
n a n
n a n
2024.06.27
Reply from Klinik Pergigian Dentaluna 2024.06.27
Thank you for your feedback! Hope you enjoyed your visit! 😇
Wan Zulkarnain
Wan Zulkarnain
2024.06.27
Doktor sini gentle. Tak menakutkan. Kalau yang first timer, memang highly recommend. Dekat dengan MRT Sungai Besi. Jalan kaki 5 minit, sampai dah. 👍
Reply from Klinik Pergigian Dentaluna 2024.06.27
Thank you En Wan! Semoga kita berjumpa lagi! 🥳
Amiruddin Sharapi
Amiruddin Sharapi
2024.06.23
Reply from Klinik Pergigian Dentaluna 2024.06.23
Terima kasih En Amiruddin! Semoga terus diberkati 🥰
Advertisement
Muhammad Asyraff Nordin
Muhammad Asyraff Nordin
2024.06.23
Lovely and friendly.
Reply from Klinik Pergigian Dentaluna 2024.06.23
Thank you! Hope to see you again soon!
NUR ATASHA
NUR ATASHA
2024.06.18
It was good experience, the place is nice and well decorated, the Dr. is diligent and precise same goes with the customer services it is well educate and tactical.
Reply from Klinik Pergigian Dentaluna 2024.06.22
Thank you Ms Nur Atasha! We tried our best and glad that you are happy with service. See you again!
Hafizul Nizam
Hafizul Nizam
2024.06.14
Reply from Klinik Pergigian Dentaluna 2024.06.14
Thank you! Please visit us again! Hope you enjoy your visit!