VR Guide Me - Immersive Walking tour with Virtual Reality Prague

www.vrguideme.cz

VR Guide Me - Immersive Walking tour with Virtual Reality Prague Reviews

Excellent rating
4.9
369 reviews Verified
VR Guide Me - Immersive Walking tour with Virtual Reality Prague
%title%

%offer%

Reviews ( 367 ) 4.9

Zuzana Garelova
Zuzana Garelova
2024.07.12
Prehliadka Prahy bola inšpiratívna a zaujímavá napriek tomu, že chodievame do Prahy každé leto sme sa opäť dozvedeli niečo nové. VR okuliare nám pridali nový rozmer pochopiť historické súvislosti a prežiť tie situácie na vlastné oči. Možno by bolo zaujímavé pridať aj pozitívne časti histórie.
Advertisement
Mariia Mazhura
Mariia Mazhura
2024.06.28
Yeseniia Purik
Yeseniia Purik
2024.06.28
xxuzlikxx
xxuzlikxx
2024.06.24
Výborná vycházka a vynikající paní průvodkyně Jelena. Moc se mi to, i mým přátelům, líbilo. Dekujeme
Jakub Tarant
Jakub Tarant
2024.06.23
Dostal jsem to od kamarádů a bylo to super, mohu jen doporučit 👍
Advertisement
Lucie Holubová
Lucie Holubová
2024.06.23
Program byl naprosto perfektni, diky uzasne pani pruvodkyni jsme se dozvedeli spoustu novych a zajimavych informaci. Mohu doporucit 👍👍
Tomas Nykodym
Tomas Nykodym
2024.06.23
Skvělý zážitek, doporučuji
Tomas Hlavac
Tomas Hlavac
2024.06.22
Denisa Straková
Denisa Straková
2024.06.22
Advertisement
Marek Stepanek
Marek Stepanek
2024.06.22
Velmi poučující.. Moc milý výklad od paní. Rozhodně doporučuji.
Turek 124
Turek 124
2024.06.21
Skvělá delegátka tolik informaci o Praze jsem nevěděl.
Veronika Rajchartová
Veronika Rajchartová
2024.06.21
Má to smysl, super prohlídka. Doporučujeme.
Markéta Spálenková
Markéta Spálenková
2024.06.21
Advertisement
Petr Kovář
Petr Kovář
2024.06.20
Dobré to bylo. Velmi kvalitně pojatý výklad. Žádná nuda.
Ladislav Gruber
Ladislav Gruber
2024.06.20
Skvely zazitek, super pruvodkyne Jelena, ktera toho za celou dobu rekne opravdu velice hodne a vse je velice zajimave a ne jen strohe povidani o vseobecne zname historii stare Prahy. I bez VR bryli by byla prochazka velice prinosna a zajimava 👌 perfect 💥
Jaroslav Ševčík
Jaroslav Ševčík
2024.06.20
Zajímavosti o Praze, šlo by to u bez VR
Katerina Cancikova
Katerina Cancikova
2024.06.16
Líbilo se nám to. Některé obrazy ve VR by se mohli více hýbat, poslední snímek byl například super. Poděkování paní průvodkyni! Obdivuji, že někdo ví toho tolik o Praze a české historii ač třeba není původem z Česka. Pro případné pokračování by se mi líbila zastávka u Národního Divadla.
Advertisement
Cathlin Budska
Cathlin Budska
2024.06.16
Perfektní. VR animace jsou lepší než to vidět například ve filmu. Pro mě to byl opravdu silný zážitek. A paní průvodkyně byla skvělá. Kromě toho, co bylo v plánu, jsme se dozvěděli ještě milión dalších věcí všude, kde jsme procházeli Prahou. Prohlídka byla dokonce o 50 minut delší, než měla být. Fakt úžasné!
Valentýna Páclová
Valentýna Páclová
2024.06.16
Skvělá, naučná prohlídka krásnou Prahou. Paní průvodkyně velice příjemná a ochotná. Mohu jen plně doporučit.
Denisa Gašperčíková
Denisa Gašperčíková
2024.06.16
Moc se nám prohlídka líbila, průvodkyně byla výborná a opravdu jsme celou dobu se zájmem poslouchali. VR je příjemným zpestřením k už tak skvělému povídání.