vitapack | Personalizované vitamíny na míru

www.vitapack.cz

vitapack | Personalizované vitamíny na míru Recenze

Dobrý hodnocení
4.3
420 hodnocení Ověřeno
vitapack | Personalizované vitamíny na míru
%title%

%offer%

Recenze ( 420 ) 4.3

Igor Varga
Igor Varga
2024.07.13
Reklama
Stanley Pour
Stanley Pour
2024.07.13
Vyhozené peníze
Lenka Tomankova
Lenka Tomankova
2024.07.13
Anka Hyžová
Anka Hyžová
2024.07.12
Velmi dobrá věc, která je super protože si nemusíte připravovat vitamíny sama a máte je rovnou hotové. Doporučuji!
lucie libischerova
lucie libischerova
2024.07.11
Reklama
Surjeet Gill
Surjeet Gill
2024.07.10
I recently started using Vitapack, and I have to say, I'm impressed! From the moment I received my package, I was struck by the thoughtful and attractive packaging. It's clear that Vitapack takes pride in not just the quality of their products, but also in how they present them. The products themselves are top-notch. Each supplement and vitamin is carefully curated to ensure the highest quality. I love that they offer the option to customize your pack based on your individual needs. This personalization means you're getting exactly what you need, without any unnecessary extras. One of the biggest benefits for me is the convenience. Gone are the days of carrying around a bulky medicine box or spending time sorting out my supplements each morning. With Vitapack, everything is pre-sorted and individually packaged for each day. It makes my morning routine so much smoother and ensures I never miss a dose. Overall, Vitapack provides a fantastic, user-friendly experience with great products and excellent packaging. If you're looking for a convenient and personalized way to manage your daily supplements, I highly recommend giving Vitapack a try.
Maroš Oravec
Maroš Oravec
2024.07.08
Jaroslava Králová
Jaroslava Králová
2024.07.07
Michal Korch
Michal Korch
2024.07.06
Reklama
Martina Kočíšková
Martina Kočíšková
2024.07.04
Rudolf Zahradník
Rudolf Zahradník
2024.07.04
Musím uznat, že dotazník a balení super. Ale jak už psali jiní předemnou, jejich obchodní praktiky jsou teda dost na hraně a nutí vás koupit předplatné. Podmiňují si to slevou ve výši 50 % na první objednávku. Obdobná služba Mujvit (www.mujvit.cz) vyjde v plné ceně levněji, než služba od Vitapacku s 50% slevou. Jsou schopni dát slevu 50 % na půl roku, když už přijde na věc, platit plnou cenu se tak s ohledem na vše co jsem napsal jako bláznovství. Jejich marže musí být pořádnej randál :D
Mila
Mila
2024.07.02
Wszystkie witaminy i minerały, których potrzebuje mój organizm zapakowane w wygodną saszetkę na każdy dzień! Świetne rozwiązanie, które sprawia ze moje suplementy są zawsze pod ręką! I jeszcze jak pięknie wyglądają! 🤍
Odpověď od vitapack | Personalizované vitamíny na míru 2024.07.04
Hello, Mila, thank you for your wonderful feedback! 😍 We're thrilled to hear that you find our sachets convenient and beautiful. It's great to know that having all what your body needs in one daily pack is making your life easier. Your satisfaction is our priority, and we're glad our solution meets your needs. If you have any questions or need further assistance, feel free to contact us. Best regards, the Vitapack Team
Lukáš
Lukáš
2024.07.01
Prestože můžou poskytkovat kvalitní vitamíny, jejich customer service je hodně velká bída
Odpověď od vitapack | Personalizované vitamíny na míru 2024.07.03
Dobrý den, Lukáši, děkujeme za Vaše hodnocení ačkoliv se zdá, že nákup u nás neproběhl zcela dle Vašeho očekávání. Vaše špatná zkušenost nás velmi mrzí a spokojenost našich zákazníků je pro nás prioritou. Proto prosím, pokud si najdete chvilku kontaktujte nás na: podpora@vitapack.cz a my si rádi vyslechneme Vaše podněty na zlepšení našich služeb. S přáním krásného dne, tým Vitapack
Reklama
masha Vovolka
masha Vovolka
2024.07.01
Odpověď od vitapack | Personalizované vitamíny na míru 2024.07.03
Děkujeme Vám mnohokrát za Vaše hodnocení, které nás velmi potěšilo 😊🙏
Angee & Carol
Angee & Carol
2024.07.01
Používám teprve první měsíc, takže výsledky nejsou tak velké. Nevím jestli je to jen v mé hlavě nebo je to už tak znát, ale opravdu se cítím velmi dobře. Přijde mi, že mám více energie. Rozhodně budu v brání vitamínu pokračovat.
Odpověď od vitapack | Personalizované vitamíny na míru 2024.07.03
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi a za to, že jste si vybral naše vitamíny. Jsme rádi, že se již nyní cítíte lépe a máte více energie 😊 U mnoha lidí se první pozitivní účinky začnou projevovat už po prvním měsíci užívání, ale plné přínosy často přicházejí teprve po delším používání. Jsme rádi, že plánujete pokračovat v užívání našich vitamínů a těšíme se na Vaše další zkušenosti 💛 Kdybyste s čímkoliv potřeboval poradit, neváhejte se na nás obrátit. S přátelským pozdravem, tým Vitapacku
Radovan Šíma
Radovan Šíma
2024.06.30
Líbilo se mi jak mají dobře vyřešený ten dotazník pro lidi, co neví co jim chybí, tak jsem se rozhodl koupit si to na měsíc. Obal a estetičnost překvapila. Bohužel když jsem chtěl zrušit předplatné, protože je to pro mě cenově nedostupné, tak paní z podpory na mě vytáhla, že když využiju slevu, tak musím zakoupit na minimálně 2 měsíce, což potom nějakých 1300 na měsíc je pro mě jakož to pro studenta moc. Doporučuji pro lidi co to mají podobně si vyplnit dotazník jen a podle toho co vám to hodí do té objednávky tak nakoupit v lékarně. Musím říci, že si ten první dojem docela zkazili.
Odpověď od vitapack | Personalizované vitamíny na míru 2024.07.03
Dobrý den, pane Šímo, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, ačkoliv je nám líto, že Vás náš systém pravidelného odběru neoslovil a nenaplnil Vaše očekávání. Filozofie, která stojí za Vitapackem odráží snahu vytvořit z užívání doplňků stravy zdravý návyk, jelikož právě díky pravidelnému užívání lze pocítit příznivé účinky na vaše tělo. Z tohoto důvodu je Vitapack koncipován jako předplatné, které je velmi flexibilní a je možné si jej plně přizpůsobit Vašim individuálním potřebám. Vašemu podnětu rozumíme a chápeme, že někteří zákazníci stále více upřednostňují jednorázový nákup. A právě z tohoto důvodu jsme zavedli možnost konverze první objednávky z předplatného na jednorázovou. Je nám velmi líto, že zrovna tento krok vnímáte negativně, jelikož toto rozhodnutí je jen jedním aspektem našeho úsilí vyjít vstříc různým požadavkům našich zákazníků. Dále, rádi bychom Vám vysvětlili, že při jednorázovém nákupu není možné využít výhody, které přináší naše pravidelné předplatné. Slevy a hodnotné dárky jsou náš způsob jak odměnit naše dlouhodobé odběratele a jsou součástí našeho věrnostního programu. Rádi bychom dostali šanci Váš dojem z Vitapacku napravit a proto pokud si najdete chvilku, prosím kontaktujte nás na telefonním čísle: +420 800 110 122 anebo písemně na e-mailu: podpora@vitapack.cz. S přátelskými pozdravy, tým Vitapack
Irena Anna
Irena Anna
2024.06.30
Zatím užívám krátce,nelze se příliš vyjadrit
Odpověď od vitapack | Personalizované vitamíny na míru 2024.07.03
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Z naší strany bychom určitě doporučovali setrvat v návyku, protože vitamíny mohou opravdu potřebovat delší čas na projevení změn. Věříme ale, že při pravidelném užívání Vás mile překvapí 🙂 Držíme palce a přejeme, ať Vám Vitapack přináší více radosti a zdraví každý den.
Reklama
Daniel Strach
Daniel Strach
2024.06.29
Vitapack, který jsem obdržel, mě velmi příjemně překvapil svým promyšleným balením. Oceňuji praktické rozdělení sáčků na ranní a večerní dávky, což usnadňuje jejich každodenní použití. Kladně hodnotím také použití biodegradabilních materiálů. Z hlediska účinků je ještě brzy na konečné hodnocení, ale subjektivně pociťuji lepší kvalitu spánku a méně se v noci probouzím. Uvidíme, jak se výsledky projeví s postupem času.
Odpověď od vitapack | Personalizované vitamíny na míru 2024.07.03
Dobrý den, Danieli, děkujeme za Vaši milou zpětnou vazbu! 🙂 Jsme rádi, že Vás balíček Vitapacku příjemně překvapil a že oceňujete praktické rozdělení sáčků na ranní a večerní dávky, stejně jako biodegradabilní materiály. Je také skvělé slyšet, že se Vám lépe spí. Těšíme se na Vaše další zkušenosti s našimi produkty a věříme, že budete s výsledky stále spokojenější. S přáním krásného dne, tým Vitapacku
monikat
monikat
2024.06.29
Odpověď od vitapack | Personalizované vitamíny na míru 2024.07.03
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, ačkoliv nás velmi mrzí, že jste s našimi službami byla nespokojená. Pokud si najdete chvilku, prosím kontaktujte nás na: podpora@centrum.cz anebo telefonicky na bezplatné lince +420 800 110 122. Rádi bychom si vyslechly Vaše podněty na zlepšení, jelikož Váš názor nás velmi zajímá. Zároveň bychom Vám chtěli nabídnout kompenzaci za Vaši nepříjemnou zkušenost s námi. Děkujeme předem za Váš čas a přejeme hezký den :) tým, Vitapack.
marek hadari
marek hadari
2024.06.29
Odpověď od vitapack | Personalizované vitamíny na míru 2024.07.03
Dobrý den, Marku, děkujeme za udělení plného počtu hvězdiček a Vaše doporučení. Moc si toho vážíme 🙏