VANITYS®

www.vanitys.be

VANITYS® Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
15 recensies Geverifieerd
VANITYS®
%title%

%offer%

Recensies ( 15 ) 4.9

sapho van den bussche
sapho van den bussche
2024.04.23
Net de opleiding over natural nail treatment gevold bij Vanitys. Het was een zeer positieve ervaring. Ze legt alles zeer goed en geduldig uit, het is nooit teveel gevraagd om bepaalde dingen extra uit te leggen. Tijdens het praktijk gedeelte volgt ze zeer goed mee en geeft ze op een positieve en goede manier feedback. Haar eigen merk van producten zijn ook zalig om mee te werken. Ik kom zeker terug voor nog meer opleidingen!
Advertentie
Yentill Lorce
Yentill Lorce
2024.03.26
De opleiding T.O.A basic gevolgd en zeer tevreden over inhoud, uitleg, praktijk. Zeer vriendelijk, geduldig, behulpzaam. Warm ontvangst en altijd met de glimlach. Toffe producten om mee te werken en duidelijk. Kortom aanrader! Een topteam ❤️
Lovely L
Lovely L
2023.12.19
Cindy Catteeuw
Cindy Catteeuw
2023.08.18
Op 17-8-23 volgde ik een privé training bij Vanity. Een vriendelijke deskundige dame! Ondanks dat ik al een basis opleiding volgde leerde ik bij. De 1 op 1 training in de namiddag was heerlijk. Elke stap die ik zette werd indien nodig gecorrigeerd. Maison Vanity een aanrader als educator!!
Antwoord van VANITYS® 2023.08.18
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring bij Maison Vanity. We zijn blij te horen dat u veel geleerd heeft tijdens uw privé training! Veel succes en graag tot ziens.
Newnails
Newnails
2023.05.23
Sinds kort mijn eigen nagelstudio begonnen & ik gebruik alle producten van Maison Vanity. Ik ben hier dan ook SUPER tevreden mee! Als ook altijd hele goeie communicatie & ik mag 1000 vragen stellen ze helpen me altijd verder! Zeker en vast een aanrader!
Antwoord van VANITYS® 2023.07.21
Bedankt voor je geweldige recensie! We zijn verheugd om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en onze service. Ook in de toekomst staan we voor u klaar en mag u rekenen op onze professionele ondersteuning. We waarderen je aanbeveling ten zeerste! Echt, dank u!
Advertentie
Cathy Mahieu
Cathy Mahieu
2022.12.05
Vandaag volgde ik een privé Toa bij Vanity. Alles werd heel goed en duidelijk uitgelegd. Ik heb enorm veel bijgeleerd. Een echte aanrader! Bedankt Vanity voor de aangename dag.
Antwoord van VANITYS® 2023.07.21
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je een leerzame ervaring had tijdens je privé T.O.A. opleiding. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Romy De Coninck
Romy De Coninck
2022.04.14
Vanity is een top vrouw, altijd een warm ontvangst en kan je uren mee in conversatie gaan. Daarnaast levert ze steeds een top kwaliteit in haar dienstverlening en producten! De webshop is heel gebruiksvriendelijk en topservice wanneer het pakje met veel liefde voor je klaar staat! Ik raad haar aan alle vrienden en kennissen ten sterkste aan!! Dankjewel voor alle goede zorgen er service die je steeds nog wil versterken!
Antwoord van VANITYS® 2022.04.15
Hey Romy, dank u wel voor deze leuke recensie. Echt top!
Bo Mathys
Bo Mathys
2021.07.04
Kimberly Rosseel
Kimberly Rosseel
2021.04.12
Top nagelstyliste en superlieve madam. Zeker een aanrader.
Antwoord van VANITYS® 2023.07.21
Bedankt voor je prachtige woorden! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan en hopen dat je nog lang van onze service zult genieten.
Advertentie
Kaat Stubbe
Kaat Stubbe
2020.07.12
Lovely Lemarcq
Lovely Lemarcq
2019.03.08
Gina Dury
Gina Dury
2019.02.23
Johnny Van De Velde
Johnny Van De Velde
2018.11.27
Advertentie
Yuna Raeckelboom
Yuna Raeckelboom
2018.10.16
Glenn “dash” Gordon
Glenn “dash” Gordon
2018.03.17
een zeer relaxerende en heel mooie en goede professionele service , kortom top!!!