Vagtgear.dk

www.vagtgear.dk

Vagtgear.dk Reviews

Excellent rating
5.0
19 reviews Verified
Vagtgear.dk
%title%

%offer%

Reviews ( 18 ) 5.0

Anders Kronborg Davidsen
Anders Kronborg Davidsen
2021.08.12
Utrolig god oplevelse! Nem og hurtig bestilling/levering.
Advertisement
Nem bestilling på hjemmesiden,, har fået de helt rigtige håndjern & taske, samt et multi tool med taske og den fedeste lille "tommelfinger" størrelse lommelygte der kan hænge i tasken til håndjern,, bruger den 90% af de gange jeg er på en opgave... Per er super reel og en herlig fyr, og levere altid det rigtige og kommer med gode ideer til udstyr der er mere effektivt.
Michael Hansen
Michael Hansen
2020.11.06
Kan kun anbefales
peter
2020.11.02 2020.11.02
Kan kun tale rigtig godt om butikken. Hurtig levering, flinke folk, super kvalitet på varerne. Per som står for butikken er utrolig flink og behjælpelig. Thumbs up?
Advertisement
Ubetinget klart den bedste service, som jeg har fået...! Meget hjælpsomme, lyttende, tålmodige, vejledende, pænt sprog og meget behagelige, at tale med og på ingen måde afvisende, tvært imod. Varesortimentet er en bred vifte af kvalitetsvarer, som kan bruges af enhver, som opholder sig udendørs og securityfolket. Jeg elsker mine køb fra Vagtgear, da tøjet holder mig varm i det værste møgvejr, langs de danske strande om vinteren og efteråret. Ligeledes er rygsækken et hit, da jeg altid har fyldt den op med sten - jeg er ihærdig fossilsamler og rygsækken giver ikke efter for tyngde eller madpakke ;) Jeg vil ikke tøve et sekund med, at give Vagtgear mine bedste anbefalinger!
God kundeservice og bredt sortiment. Intet at klage over.
JACOB NICU
JACOB NICU
2019.10.04
Fantastisk service. Jeg bestilte 4 jakker hos dem og betaler online, og regner så med at den er hjemme. Bliver så som det første dagen efter bestillingen når de åbner kontaktet og de siger at varen er i rest ordre og ikke kan skaffes i alle de størrelser jeg bestilte. men vi finder så en anden jakke jeg også syntes om og fik så en rigtig god rabat for min ulejlighed med at skulle lave en ny bestilling og til en dyre vare. Fantastisk service minded medarbejder (Dorthe) der ringede mig op. Glæder mig til at skulle handle hos dem igen, for det er helt sikker ikke den sidste gang. 5 stjerner fra her med et STORT +
Michael Christensen
Michael Christensen
2019.09.27
Virkelig god og proffesionel betjening
Advertisement
Christoffer Ransby
Christoffer Ransby
2019.08.15
Super fede produkter!
Jeg bestilte mine vare om formiddagen, 24 timer efter havde jeg den. Det er den bedste service og levering jeg nogensinde har oplevet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her, og jeg kan varmt anbefale alle andre at gøre det samme!
Hurtig betjening.. Let og overskuelig hjemmeside. Hurtig leverance.. Alt i alt et super godt sted at handle sit security udstyr.. Jimmi
Sørensens Malerservice
Sørensens Malerservice
2018.12.01
Nem bestilling og hurtig afsendelse. Ingen tvivl om at jeg køber hos vagtgear frem over. Deres priser er også iorden ?
Advertisement
Meget høj service Besked om vare i restordre Giver min bedste anbefaling
Bestilte Security trøje og vagtbukser hos dem. God kvalitet og hurtig afsendelse. Jeg handler mit vagtgrej hos dem fremover
Super gode vagtrelaterede produkter til meget fornuftige/lave priser!
Advertisement
Mads Bjerregaard
Mads Bjerregaard
2017.12.21
Jeg har handlet ved vagtgear. Jeg fik en rigtigt god service! Gode varer og en hurtig levering. Fik sågar pengene refunderet da fragten var billigere end først beregnet. Jeg kommer helt sikkert igen.