Tuin en Kunstgras reviews

5.0

Excellent - based on 123 reviews

www.tuinenkunstgras.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (123)
Frits Janssen
Frits Janssen
2021-09-03
Verified
Positive
Punctuality
Quality
Johan van den Hoogen
Johan van den Hoogen
2021-09-02
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Wij zijn buitengewoon tevreden over de gehele gang van zaken rondom de aanleg van het kunstgras Sensi 45, op onze voormalige vijver: vanaf 1e informatie t/m de aanleg. Andre, Luca en Noah hebben voortreffelijk werk geleverd. Ook hoe ze alles hebben achtergelaten verdient een dikke pluim. We konden ons geen betere medewerkers wensen. Daarom zijn wij superblij en tevreden met onze nieuwe grasmat: Top. Ans en Johan van den Hoogen
Cora Theunissen
Cora Theunissen
2021-08-02
Verified
Positive
Punctuality
Responsiveness
P de Wert
P de Wert
2021-07-29
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Matthy Eggen
Matthy Eggen
2021-07-21
Kunstgras Sint Odilienberg Gisteren is er door tuinenkunstgras mooi nieuw kunstgras gelegd. Tot nu al volop genoten van dit mooi aangelegde gras. Mannen werken netjes en adequaat. Top gedaan heren.
Kitty Heijstee
Kitty Heijstee
2021-06-22
Verified
somsen somsen
somsen somsen
2021-06-11
Verified
Norbert Van Leur
Norbert Van Leur
2021-06-11
Verified
Afgelopen mei is bij ons voor de eerste keer kunstgras aangelegd, tot op heden zijn wij erg tevreden. Dit kunstgras ziet er heel natuurlijk uit en is nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Van bestelling tot levering alles ging erg snel, goed en volgens afspraak. Twee mannen van Tuin en Kunstgras (Noah en Devlin) hebben keurig werk afgeleverd.
Alon Yona
Alon Yona
2021-05-18
Verified
Rick van Kollenburg
Rick van Kollenburg
2021-05-04
Verified
Geweldige service! Ik ben heel blij dat ze ons kunstgras hebben gelegd! 1000x bedankt!
Daniel Zerkowitz
Daniel Zerkowitz
2021-04-21
Verified
Snel, vriendelijk, netjes werk en correcte prijs. We zijn super tevreden van het resultaat!
Lore Mols
Lore Mols
2021-04-18
Verified
We zijn zeer tevreden over ons nieuwe kunstgras (Sensi 45mm). Het bootst mooi echt gras na. We kregen er al veel complimenten over. Goede, professionele afwerking! Zowel Roy die de offerte kwam opmaken als de plaatsers van het gras waren professioneel en vriendelijk. We raden het iedereen aan.
Chris Walk
Chris Walk
2021-04-16
Verified
L.J.M. van der Lans
L.J.M. van der Lans
2021-04-11
Verified
Niels Vening
Niels Vening
2021-04-06
Verified
André en Luca hebben de echt fantastisch werk geleverd. We zijn heel blij met onze nieuwe grasmat! Tuin en Kunstgras dikke duim!!!!!!
Barbara Broekhof
Barbara Broekhof
2021-04-06
Verified
De medewerkers waren keurig op tijd en wat hebben deze mannen hard en netjes gewerkt. De grasmat ziet er zeer natuurlijk uit en de kleur is helemaal naar onze zin. Wij hebben gekozen voor de Sensi 45. Wij bevelen Tuin en Kunstgras dan ook aan.
Jonathan Reitsma
Jonathan Reitsma
2021-03-25
Verified
Wat een toppers op kantoor en in mijn tuin. Snel reageren. Duidelijk verhaal. Geen gezeur ter plaatse en een prachtig gazon als eindresultaat. Echt blij mee.
Tiny Fritz
Tiny Fritz
2021-03-24
Verified
Online de site bekeken en een offerte aangevraagd en alles snel en netjes ontvangen. Onze tuin zoals jullie kunnen zien is behoorlijk hellend en was voor ons een hel om dit te maaien .En als wij het gemaaid hadden dan is het in de zomer echt stro ipv groen en het was meer onkruid dan gras (ondankbaar werk) Daarom is dit voor ons de uitkomst aangezien wij ook niet meer de jongste zijn en het heel pijnlijk was om hier iets te doen. Prijs / kwaliteit en service heel goed. De medewerkers Luka - Andre - en Noah zijn ervaren heel vriendelijke en beleefde werkers. Wij zagen kleine oneffenheden en daar over gebeld. Wij zijn altijd vriendelijk telefonisch te woord gestaan . Ze zijn heel snel komen kijken ondanks ze ander half uur om gereden om naar Zuid Limburg te komen .Het was voor hun een kleinigheidje .Enkel extra zand gestrooid en dat was het ook.Het probleempje is goed en snel opgelost. De service is super! Wij raden dit bedrijf zeker aan!! Vanaf het begin toen het aangelegd werd tot op heden alleen maar complimenten gekregen .Zelfs van een gemeente ambtenaar die geregeld controle uitvoert in de wijk stopte om ons te zeggen hoe mooi en strak onze voortuin is. Wij zijn heel erg blij met onze voortuin en geen omkijken meer. Wij willen dan ook iedereen van Tuin en Kunstgras bedanken. Nol & Tiny
Maggina Kempenaars
Maggina Kempenaars
2021-03-24
Verified
Heel tevreden over Tuin en Kunstgras. Goede communicatie, komen afspraken prima na. Fijne mensen die komen leggen. Mooi resultaat.
Marc Schell
Marc Schell
2021-03-22
Verified
Snelle online offerte, de dag erna een doos met stalen kunstgras zonder er om te vragen (top gedaan). Telefonisch goed bereikbaar en duidelijke uitleg. Snelle afspraak voor een bezichtiging met aansluitend een offerte en datum om te leggen. Zeer goede uitleg en advies welk gras bij ons het beste zou passen. In ons geval wisten we aan de hand van de offerte wat het ongeveer ging kosten met ons meerwerk. Binnen een week stond de ploeg in de tuin om het kunstgras te leggen. Zeer goed op elkaar ingewerkte vaklui. zeer mooi gelegd. Zeer tevreden, nu de zon en zomer en genieten. Tuin en Kunstgras toppie gedaan.
Stefan Thoen
Stefan Thoen
2021-01-21
Verified
Wat een topbedrijf! Vanaf de offerteaanvraag tot aan de oplevering zorgvuldig begeleid. Offerteaanvraag was makkelijk via de site, en binnen een dag reactie. Binnen 2 dagen een bezoek aan huis. Dat bezoek was super fijn, ook omdat we al via de post een aantal gras stalen hadden ontvangen. Advies en meedenken dik in orde, maar voor ons zat het verschil in de meewerking. Geen ingewikkelde berekening over verwijden boom(stronken), grote struiken en oud terras of wat losse stenen. Vertrouwen was dus goed. Afspraken waren ook duidelijk (al had dit in de offerte duidelijker gemogen, maar alles wat mondeling is besproken is ook nagekomen). De offerte was behoorlijk scherp, en de kunstgras het mooist. De adviseur die was komen inmeten kwam ook op de begindag langs om alles te checken en door te lopen, super fijn. De mannen die het werk kwamen doen super professioneel en echt een geoliede machine. Strakke planning en goed overleg (ook bij tegenslagen toen de vrachtwagen de draai niet de draai kon maken om het erf op te komen). De oplevering verliep goed, alles werd nog een keer na geveegd. Onze tuin is echt super mooi. Erg blij met onze keuze voor dit bedrijf en wij zijn dankbaar voor hun goede zorgen (ze werken hard en netjes alsof het hun eigen tuin is). De nazorg hebben we nog niet mogen ervaren omdat het gras net is geplaatst, maar ook daar hebben we al het vertrouwen in mocht dat nodig zijn. Dank voor onze nieuwe tuin!
S Verkerk
S Verkerk
2021-01-19
Verified
Fijn en net team, snel schakelen en prijs kwaliteit is super. Komen hun beloftes ook echt na. Top bedrijf
Yvonne Luiten
Yvonne Luiten
2020-10-29
Verified
Graag wil ik laten weten dat mijn terras schitterend is geworden de mannen die het komen leggen werken heel netjes ik ben er heel tevreden over alles bedankt groetjes van Yvonne
Herman Kreté
Herman Kreté
2020-10-27
Verified
Er was een kleine oneffenheid in onze grasmat ontstaan en de oorzaak is niet te achterhalen. Contact gehad met Timo en een bezoek door Roy en in goed overleg is het keurig opgelost. Mijn ervaring is dus dat niet alleen de verkoop en het aanleggen goed is geregeld maar ook de service achteraf erg goed is, dus ook hiervoor complimenten voor Tuin en Kunstgras. Recent bij ons Kunstgras gelegd en dit naar volle tevredenheid. Heel het traject volgens afspraak verlopen. Moet wel eerlijk bekennen dat het in het begin even wennen was zo'n groene en strakke grasmat, maar dat went gelukkig snel en zijn nu blij dat we het hebben laten doen en de kleinkinderen kunnen er heerlijk op ravotten. Met dank aan het team van Tuin en Kunstgras. Aanrader Herman Kreté
Tonny Weerts
Tonny Weerts
2020-10-25
Verified
Ik ben heel tevreden. Snelle levering en professioneel gelegd. En weer alles netjes achter gelaten. Heel vriendelijke mannen. Ik kan het iedereen aanbevelen.👌👍
Herman Kreté
Herman Kreté
2020-10-24
Verified
Recent bij ons Kunstgras gelegd en dit naar volle tevredenheid. Heel het traject volgens afspraak verlopen. Moet wel eerlijk bekennen dat het in het begin even wennen was zo'n groene en strakke grasmat, maar dat went gelukkig snel en zijn nu blij dat we het hebben laten doen en de kleinkinderen kunnen er heerlijk op ravotten. Met dank aan het team van Tuin en Kunstgras. Aanrader Herman Kreté
Patrick Van Gorkom
Patrick Van Gorkom
2020-09-17
Verified
When constructing our garden, we decided at the very last moment to have an artificial grass mat installed instead of a natural turf. In such a case, it is nice to work with a business partner who thinks along well, can switch quickly and is flexible with the planning. The difference is often in the small details and the Tuin & Kunstgras team understands that perfectly. And that is definitely their quality! With Tuin & Kunstgras we have succeeded in providing our garden with a lifelike long pile turf.
Dorien Klerkx
Dorien Klerkx
2020-08-31
Verified
Prachtig! Heel tevreden! Heel vriendelijk team ook!
Oliver O'Driscoll
Oliver O'Driscoll
2020-08-20
Verified
Fantastic service, we are really happy with the process and end result. Thank you!
Massage & Yoga Studio Oss - Koa-De
Massage & Yoga Studio Oss - Koa-De
2020-08-03
Verified
Super snel en goed geholpen. Vakkundige snelle aanleg en voor een prima prijs.