Tuin en Kunstgras Reviews

Tuin en Kunstgras reviews

4.9

Excellent - based on 140 reviews

www.tuinenkunstgras.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (140)
Edward Verheijen
Edward Verheijen
2022-07-12
Verified
Zeer mooie (kunst-) grasmat en uitstekend gelegd! Flexibel in het plannen en afspraak = afspraak. Top!
Johan Branten
Johan Branten
2022-07-01
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Zeer netjes aangelegd. Zeer nette werklieden. Een aanrader. Eén jaar verder: Onze complimenten voor de goede c.q. nette gedane service door Tuin en Kunstgras.
Tamira Dam- Meconi
Tamira Dam- Meconi
2022-06-27
Verified
Geweldig bedrijf, super snel uitstekende service en de mannen werken netjes en professioneel. Prijs kwaliteit is uistekend. Zo blij met mijn kunstgras en kunsthaag.
Riet Maas
Riet Maas
2022-06-15
Verified
Na veel getob met ons gras hebben wij voor kunstgras gekozen. Super fijn bedrijf die goed hun afspraken na komen. Hele aardige jongens die het kwamen leggen. Ze hebben heel hard gewerkt en het heel netjes gelegd. Hans en Riet Maas
Wassily Khudyakov
Wassily Khudyakov
2022-05-25
Verified
Ik ben erg tevreden met de service van Tuin en Kunstgras, Luca en Hein, hebben fantastisch werk geleverd en ze erg ervaren, hoog professioneel en ook nog aardig en hard werkende mannen. De bedrijven moeten allemaal zo mensen hebben als Luca en Hein, dan de Nederlanders worden blij en de verknemers goed beloond!!!
Rene Van Uden
2022-05-25
overtroffen verwachtingen Het kunstgras en alle voorbereidingen daarvan, zijn zeer netjes uitgevoerd dankzij Rick. Nadat hij zich een goed beeld had gevormd van mijn wensen, ging hij van start en in korte tijd was er al veel werk verzet. Hij was nauwkeurig en gaf goed adviezen. Hij is positief ingesteld en laat zien dat hij zijn vak verstaat. Nu (een aantal dagen na zijn bezoek) kijk ik terug op een hele mooie tuin, met weinig onderhoud. Precies wat ik nodig heb. Ook dank aan zijn collega's voor het werk dat vooraf ging aan de uitvoering. Ik ben blij dat ik de adviezen heb opgevolgd van deze mensen, want het resultaat is beter dan ik me had durven voor te stellen. Nogmaals bedankt!
m.a melchior
2022-05-24
geweldig tevreden gisteren is bij ons het kunstgras kendi 60 gelegd , perfect vanaf het eerste contact tot ze weggingen . gewoon waar voor je geld . vriendelijke mensen . en de leggers petje af en prettig in omgang . als we nog iets dergelijks nodig hebben , zeker weer deze mensen TOP
Rudi Wuytack
Rudi Wuytack
2022-04-11
Verified
Super tevreden over de aanleg van onze tuin met het kunstgras. Uitgevoerd door een team dat professionaliteit, kwaliteit en stiptheid hoog in het vaandel draagt. Een topbedrijf!!!
Fred Koonings
Fred Koonings
2022-03-17
Verified
Kort en krachtige reactie: > netjes op tijd, > net gewerkt, > snel gewerkt > ploeg die op elkaar is ingespeeld > afspraken(tot nu toe) goed nagekomen > ziet er erg goed uit. Al met al: (tot nu toe) we zijn erg tevreden. Fred Koonings Heeswijk-Dinther
Fonteyn Jacques
Fonteyn Jacques
2022-03-11
Verified
Na twee keer op 9 jaar geïnvesteerd te hebben in echte grasmatten, waarbij het resultaat ná +/- 5 jaar niet meer aan te zien was, hadden we besloten om te kiezen voor kunstgras. Na wat opzoekwerk kwamen we, jawel, als Belgen, terecht bij Tuin en Kunstgras. Jammer genoeg was er in België weinig enthousiasme voor de aanleg van amper 40m2 … 🙁… zéér jammer. Na een bezoek aan de showtuin in Oss, waar we trouwens heel correct werden ontvangen, spraken we af voor een plaatsbezoek, waar onmiddellijk de juiste prijs werd berekend en aangeboden. We beslisten definitief. Het resultaat mag gezien worden. Over alle medewerkers en plaatsers van T & K niks dan lof ! Professioneel, zeer vriendelijk en correct ! Een echte aanrader en … geen verrassingen … we gaan er van genieten … dikke mercie en dikke 👍👍👍
Karel Horemans
Karel Horemans
2022-02-25
Verified
Jascha Neutelings
Jascha Neutelings
2022-01-27
Verified
Goede kwaliteit kunstgras. Het proces van leggen (en communicatie) verliep ook erg prettig!
Erik de Bruijn
Erik de Bruijn
2022-01-26
Verified
Vriendelijke mensen. Vrijdag besteld en vandaag al gelegd. Bedankt voor de goede zorgen!
Peter Barends
Peter Barends
2022-01-26
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
sonja van Oerle
2021-12-23
Kunstgras Wij zijn Super tevreden. Ze hebben een prachtige showtuin,en zo vriendelijk, wordt je te woord gestaan en het verschil van de kunstgrassen uitgelegd.En werd keurig gelegd door Luca&Noah .Ze hebben een prachtig grastapijt achter gelaten.Ze zijn zeer netjes en beleefd ,wat je nog zelden meemaakt.Ze verdienen een dikke 10 John&Sonja
Francien Van Den Oort
Francien Van Den Oort
2021-11-04
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Corry Speet
Corry Speet
2021-11-03
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Tuin en Kunstgras heeft een uitstekend advies gegeven; het kunstgras is niet te onderscheiden van het aansluitende natuurlijke gras! Ze komen hun afspraken keurig na en waren snel en persoonlijk aanwezig voor een offerte. Keurig en professioneel gelegd. Kortom: wij blij en zullen dit adres van harte aanbevelen.
Frits Janssen
Frits Janssen
2021-09-03
Verified
Positive
Punctuality
Quality
Johan van den Hoogen
Johan van den Hoogen
2021-09-02
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Wij zijn buitengewoon tevreden over de gehele gang van zaken rondom de aanleg van het kunstgras Sensi 45, op onze voormalige vijver: vanaf 1e informatie t/m de aanleg. Andre, Luca en Noah hebben voortreffelijk werk geleverd. Ook hoe ze alles hebben achtergelaten verdient een dikke pluim. We konden ons geen betere medewerkers wensen. Daarom zijn wij superblij en tevreden met onze nieuwe grasmat: Top. Ans en Johan van den Hoogen
Cora Theunissen
Cora Theunissen
2021-08-02
Verified
Positive
Punctuality
Responsiveness