Tuin en Kunstgras

www.tuinenkunstgras.nl

Tuin en Kunstgras Reviews

Excellent rating
4.8
142 reviews Verified
Tuin en Kunstgras
%title%

%offer%

Reviews ( 142 ) 4.8

Erwin Menten
Erwin Menten
2023.09.26
Bedankt voor de snelle levering van ons kunstgras. Supper sympathieke gast die voor de levering heeft gezorgd. Men vertellen het voort 👍😀 Gr Erwin
Advertisement
Frans
2022.10.31 2022.10.31
Kunstgras Tuin&kunstgras Oss Luc en Rick hebben het kunstgras in onze patio netjes en vlot gelegd. Ook schoon afgewerkt. Top.
Dave Muijen
Dave Muijen
2022.09.21
Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en de vakbekwaamheid van jullie personeel. Goed advies gekregen tijdens de bezichtiging en de mannen die het hebben aangelegd waren zeer prettig in de omgang en hebben een mooi stukje werk afgeleverd!
Iet Schomaker
Iet Schomaker
2022.09.16
Vriendelijke, deskundige grasleggers hebben prima werk geleverd. Omdat ik niet weet hoe het gras over x tijd er bij ligt geen 5 maar 4 sterren.
Rene Van De Klomp
Rene Van De Klomp
2022.09.09
Advertisement
Adrie Van Bergen
Adrie Van Bergen
2022.08.19
Willem Jonker
Willem Jonker
2022.08.15
Adviezen aan huis met goed advies en snelle prijsopgaaf. In dezelfde week nog gelegd. Over de legkwaliteit heb ik mijn vraagtekens bij. Tijdens de storm afgelopen jaar is het gras stuk gewaaid. Ik vraag me af of er wel genoeg zand op ligt en kwam erachter dat er niet veel grondpennen gebruikt waren. Ik heb gebeld met tuinenkunstgras en ze gaven aan dat ze het kwamen repareren maar koste wel 250 euro. Dus ik ben maar akkoord gegaan. Nu inmiddels een maand of 8 later niets meer van deze firma vernomen. Dus uiteindelijk zelf materiaal besteld en de reparatie zelf uitgevoerd. After sales service is dus bar slecht.
Robin van den Brink
Robin van den Brink
2022.08.12
Na 4 jaar zwoegen op de oude grasmat zonder het gewenste eindresultaat, besloten om over te stappen op kunstgras. De firma Tuin en Kunstgras is mij aanbevolen door een collega die lovend was over dit bedrijf. Ik kan dat nu vanuit eigen ervaring beamen. Het voortraject verliep soepel, de afspraak voor het inmeten verliep prettig en professioneel. Vandaag is de mat vakkundig gelegd door André en Luca. Vriendelijke en klantgerichte harde werkers. Chapeau mannen! We zijn erg content met het eindresultaat. Ik beveel deze firma dan ook van harte aan.
Marij de kanter
Marij de kanter
2022.08.12
In oktober vorig jaar heb ik voor een gedeelte van mijn tuin kunstgras laten aanleggen door Tuin en kunstgras. Het was keurig aangelegd door twee vriendelijk en hardwerkende medewerkers. Ook zag ik in de loop van de tijd nergens onkruid naar boven komen. Ik besloot in augustus dit jaar om ook het andere gedeelte van mijn tuin kunstgras te laten aanleggen. Natuurlijk weer bij Tuin en kustgras. Een medewerker kwam eerst de situatie bekijken. Hierbij kreeg ik wederom goedd advies . Inmiddels ligt het gras in mijn tuin en het ziet er prachtig uit. Wederom gelegd door twee vriendelijke werknemers van Tuin en Kunstgras. Het was erg warm 30 graden ongeveer. Ze kwamen heel vroeg en werkten hard door. Tegen de middag was het klaar.
Advertisement
Edward Verheijen
Edward Verheijen
2022.07.12
Zeer mooie (kunst-) grasmat en uitstekend gelegd! Flexibel in het plannen en afspraak = afspraak. Top!
Johan Branten
Johan Branten
2022.07.01
Zeer netjes aangelegd. Zeer nette werklieden. Een aanrader. Eén jaar verder: Onze complimenten voor de goede c.q. nette gedane service door Tuin en Kunstgras.
Tamira Dam- Meconi
Tamira Dam- Meconi
2022.06.27
Geweldig bedrijf, super snel uitstekende service en de mannen werken netjes en professioneel. Prijs kwaliteit is uistekend. Zo blij met mijn kunstgras en kunsthaag.
Riet Maas
Riet Maas
2022.06.15
Na veel getob met ons gras hebben wij voor kunstgras gekozen. Super fijn bedrijf die goed hun afspraken na komen. Hele aardige jongens die het kwamen leggen. Ze hebben heel hard gewerkt en het heel netjes gelegd. Hans en Riet Maas
Advertisement
Wassily Khudyakov
Wassily Khudyakov
2022.05.25
Ik ben erg tevreden met de service van Tuin en Kunstgras, Luca en Hein, hebben fantastisch werk geleverd en ze erg ervaren, hoog professioneel en ook nog aardig en hard werkende mannen. De bedrijven moeten allemaal zo mensen hebben als Luca en Hein, dan de Nederlanders worden blij en de verknemers goed beloond!!!
overtroffen verwachtingen Het kunstgras en alle voorbereidingen daarvan, zijn zeer netjes uitgevoerd dankzij Rick. Nadat hij zich een goed beeld had gevormd van mijn wensen, ging hij van start en in korte tijd was er al veel werk verzet. Hij was nauwkeurig en gaf goed adviezen. Hij is positief ingesteld en laat zien dat hij zijn vak verstaat. Nu (een aantal dagen na zijn bezoek) kijk ik terug op een hele mooie tuin, met weinig onderhoud. Precies wat ik nodig heb. Ook dank aan zijn collega's voor het werk dat vooraf ging aan de uitvoering. Ik ben blij dat ik de adviezen heb opgevolgd van deze mensen, want het resultaat is beter dan ik me had durven voor te stellen. Nogmaals bedankt!
geweldig tevreden gisteren is bij ons het kunstgras kendi 60 gelegd , perfect vanaf het eerste contact tot ze weggingen . gewoon waar voor je geld . vriendelijke mensen . en de leggers petje af en prettig in omgang . als we nog iets dergelijks nodig hebben , zeker weer deze mensen TOP
Rudi Wuytack
Rudi Wuytack
2022.04.11
Super tevreden over de aanleg van onze tuin met het kunstgras. Uitgevoerd door een team dat professionaliteit, kwaliteit en stiptheid hoog in het vaandel draagt. Een topbedrijf!!!
Advertisement
Fred Koonings
Fred Koonings
2022.03.17
Kort en krachtige reactie: > netjes op tijd, > net gewerkt, > snel gewerkt > ploeg die op elkaar is ingespeeld > afspraken(tot nu toe) goed nagekomen > ziet er erg goed uit. Al met al: (tot nu toe) we zijn erg tevreden. Fred Koonings Heeswijk-Dinther
Fonteyn Jacques
Fonteyn Jacques
2022.03.11
Na twee keer op 9 jaar geïnvesteerd te hebben in echte grasmatten, waarbij het resultaat ná +/- 5 jaar niet meer aan te zien was, hadden we besloten om te kiezen voor kunstgras. Na wat opzoekwerk kwamen we, jawel, als Belgen, terecht bij Tuin en Kunstgras. Jammer genoeg was er in België weinig enthousiasme voor de aanleg van amper 40m2 … 🙁… zéér jammer. Na een bezoek aan de showtuin in Oss, waar we trouwens heel correct werden ontvangen, spraken we af voor een plaatsbezoek, waar onmiddellijk de juiste prijs werd berekend en aangeboden. We beslisten definitief. Het resultaat mag gezien worden. Over alle medewerkers en plaatsers van T & K niks dan lof ! Professioneel, zeer vriendelijk en correct ! Een echte aanrader en … geen verrassingen … we gaan er van genieten … dikke mercie en dikke 👍👍👍
Karel Horemans
Karel Horemans
2022.02.25