The Mobile Store Recensioner

The Mobile Store recensioner

4.4

Bra - baserat på 2754 recensioner

www.themobilestore.se
är verifierad av Trustindex

Vi garanterar att alla recensioner är 100% riktiga.
Vad är Trustindex?
%title%

%offer%

Mer
Recensioner (296)
Tariq Zeyad Abuali
2022-08-25
Kanon bra service Kanon bra underbart service, jag rekommenderar de.
ameer shukr
ameer shukr
2022-08-16
Verifierad
Captain T
Captain T
2022-08-03
Verifierad
Bra produkter, snabb leverans jag rekommenderar att ni köper ifrån dom.
Lizette Svensson
2022-07-27
Skärmskydd till Samsung Galaxy A22 4G Jag vill bara dela med mig om hur nöjd jag är med skyddsglaset/skärmskyddet till Samsung Galaxy A22 4G (https://www.themobilestore.se/2-packhardat-glas-samsung-galaxy-a22-4g-skarmskydd) Sen jag skadfade min mobil har jag tappat den 3 ggr så glaset har spruckit och jag befarade det värsta. Att min mobil antingen skulle vara för evigt märkt med en spricka eller flera, eller att jag skulle behöva skaffa en ny mobil. Men som tur va hade jag skärmskyddet på varje gång. (Jag köpte det samtidigt som jag skaffade min nya mobil för säkerhets skull, men inte från samma affär) Och varje gång skyddskglaset sprack, har bara skyddsglaset tagit skada medan mobilens skärm inte har en enda skråma! 🙌👏👏 Det är precis så här ett skärmskydd ska vara, det spricker inte efter första eller andra gången (om man inte har otur) utan det tar ett tag innan man behöver sätta på ett nytt om det skulle behövas. De har räddat min skärm 3ggr. (Så många gånger har jag bytt, för varje gång jag får en stor spricka i skyddsglaset sätter jag på ett nytt så snart som möjligt för säkerhets skull.) Och min mobil har som sagt inte en skråma. Jag har varit med om sämre skyddsglas som inte gör sitt jobb till skillnad från den här produkten. Så nu vill jag tipsa alla som vill ha en långvarig Samsung Galaxy A22 att investera i den här produkten. Jag är mycket nöjs och ångrar inte mitt köp. Tack Themobilestore. 🥰 (Det kanske finns liknande produkter till andra mobiler men det är inte jag så insatt i) P.S Jag köpte även mitt plånboksfodral där för ett halvår sen, och det ser fortfarande som nytt ut. 😉
soso
2022-07-19
their delivery speed is lower than snail!!!!!
Alfred Makdesi
Alfred Makdesi
2022-06-22
Verifierad
David Carmona
David Carmona
2022-06-19
Verifierad
Excelent! Item came faster, well packed and it looks even nicer than in the website, thank you!!!
PerTik00
PerTik00
2022-06-10
Verifierad
Bra utbud, bra priser och snabb leverans! Mycket bra och snabb kundservice när en produkt jag beställt inte funkade som den skulle.. Allt löste sig smidigt! Med mina erfarenheter av butiken kan jag absolut rekommendera TheMobileStore.se!
Stefan Ankarbranth
Stefan Ankarbranth
2022-06-09
Verifierad
Har handlat förr från Themobilestore och det har aldrig varit några problem. Supernöjd med hantering av både köp och produkt. Rekommenderas.
Michael Danielsson
Michael Danielsson
2022-06-01
Verifierad
Berna Ince
Berna Ince
2022-06-01
Verifierad
Malin Liffner
Malin Liffner
2022-05-31
Verifierad
Matilda Nilsson
Matilda Nilsson
2022-05-31
Verifierad
Snabb respons både gällande retur och reklamation. Inga konstigheter. Väldigt trevligt bemötande.
Fidde G-man
Fidde G-man
2022-05-25
Verifierad
Beställde 2 st laddare som tyvärr slutade fungera. Efter kontakt med themobilstore så hade dom skickat 2 st nya och svarat på mitt mail inom 12 timmar. Detta kallar jag service!!!
Per Odelmalm
Per Odelmalm
2022-05-21
Verifierad
Marta Januszewska
Marta Januszewska
2022-05-18
Verifierad
Hörlurar kommer att bytas, skramlar i vänsyra luren vid högre volym. Andra produkter bra, bra pris. Leveransen är jättedålig! Bring lämnar paketet utanför dörren för andra att sno.
Mats Eriksson
Mats Eriksson
2022-05-11
Verifierad
Makis Giabroglou
Makis Giabroglou
2022-05-11
Verifierad
Artar Pajkar
Artar Pajkar
2022-05-08
Verifierad
Snabb leverans och snabbt svar från kundtjänst.
Jalil Memar
Jalil Memar
2022-05-04
Verifierad
Denna skall är lite lös och viker sig från mobilen, det innebär sätter inte fast i mobilen