The Mobile Store Recensioner

The Mobile Store recensioner

4.3

Bra - baserat på 2594 recensioner

www.themobilestore.se
är verifierad av Trustindex

Vi garanterar att alla recensioner är 100% riktiga.
Vad är Trustindex?
%title%

%offer%

Mer
Recensioner (283)
Fidde G-man
Fidde G-man
2022-05-25
Verifierad
Beställde 2 st laddare som tyvärr slutade fungera. Efter kontakt med themobilstore så hade dom skickat 2 st nya och svarat på mitt mail inom 12 timmar. Detta kallar jag service!!!
Per Odelmalm
Per Odelmalm
2022-05-21
Verifierad
Marta Januszewska
Marta Januszewska
2022-05-18
Verifierad
Hörlurar kommer att bytas, skramlar i vänsyra luren vid högre volym. Andra produkter bra, bra pris. Leveransen är jättedålig! Bring lämnar paketet utanför dörren för andra att sno.
Mats Eriksson
Mats Eriksson
2022-05-11
Verifierad
Makis Giabroglou
Makis Giabroglou
2022-05-11
Verifierad
Artar Pajkar
Artar Pajkar
2022-05-08
Verifierad
Snabb leverans och snabbt svar från kundtjänst.
Jalil Memar
Jalil Memar
2022-05-04
Verifierad
Denna skall är lite lös och viker sig från mobilen, det innebär sätter inte fast i mobilen
Stefan Lindström
Stefan Lindström
2022-05-03
Verifierad
Fredrik
2022-04-29
Supernöjd 5/5 stjärnor Produkter i bra kvalité till riktiga kanonpriser! Kommer fortsätta handla från Themobilestore
Claes Norrman
Claes Norrman
2022-04-28
Verifierad
Snabb leverans. Beställde en lördag. Levererades på tisdag dvs 3 dagar. Kan inte vara bättre. Ställde en fråga vi mail. Svar som utlovas inom 24 timmar.
Ariana Dane
Ariana Dane
2022-04-23
Verifierad
10 poäng för kundservice. Fick pengar tillbaka samma dag för defekt produkt. Kommer att fortsätta handla där.
jihan q
jihan q
2022-04-22
Verifierad
Elias Tsiolis
Elias Tsiolis
2022-04-17
Verifierad
Kundservice i toppklass. Stabilt företag med bra rutiner och bra service i alla lägen. Rekommenderas varmt.
Jaime Novella
Jaime Novella
2022-04-13
Verifierad
Mats Eriksson
Mats Eriksson
2022-04-08
Verifierad
Naxel
Naxel
2022-04-07
Verifierad
Har väntat 1månad på dagen att få en produkt trots flera i lagerstatus. Dom påstår i efterhand att det blivit en lagermiss i systemet. Sen påstår dom att dom skickat min vara. Men har ännu inte fått någon trots att det blev "skickat" för över 1 vecka sedan.
Susanne N-S
Susanne N-S
2022-04-06
Verifierad
Väntar fortfarande på min beställning. Återkommer när jag fått hem min beställning ( som jag hoppas på snart )
wilson khosho
wilson khosho
2022-04-02
Verifierad
Simon
2022-04-02
Uruselt! Har väntat på min beställning i en månad. De hör inte av sig. Handla inte här om ni förväntar er god service och att få den beställda varan. Uruselt!