Teos Haveservice

www.teoshaveservice.dk

Teos Haveservice Reviews

Excellent rating
4.9
11 reviews Verified
Teos Haveservice
%title%

%offer%

Reviews ( 11 ) 4.9

Karin Møhl Larsen
Karin Møhl Larsen
2024.03.28
Teos Haveservice har ordnet flere forskellige ting i vores have(hækbeskæring, rodfræsning og træfældning). Hvergang er det ordnet med præcision, til tiden, alt affald kørt væk, og til en fornuftig pris. Teo har de nødvendige redskaber, og udfører arbejdet perfekt. Vi kan varmt anbefale Teos Haveservice.
Mads Ipsen
Mads Ipsen
2024.03.27
Jg har brugt dem to gange og begge gange er arbejdet bliver gjort til fuld tilfredsstillelse.
bodil Trolle
bodil Trolle
2024.03.21
Teos arbejde i min have i foråret 2023 blev udført til min fulde tilfredshed. Teo besøgte mig et par dage inden for at vurdere omfanget af arbejdet, og alt blev overholdt. Teo har stor indsigt i den rette beskæring af buske og træer, så haven også om vinteren står fin. Teos Haveservice får min varmeste anbefaling, vh Bodil Trolle
Inger Geisler
Inger Geisler
2024.03.20
Kan varmt anbefale Teos Haveservice. God service og vejledning og flot udført arbejde.
Frej Skov
Frej Skov
2024.03.20
Flink, hurtig og grundig
klaus bloch
klaus bloch
2024.03.20
Vi brugte Teo sidste år, til at få ryddet en del krat og få fældet og fræset nogle træet. Arbejdet blev udført som aftalt og til en god pris. Så kun gode erfaringer og anbefalinger herfra.
Mikkel Sørensen
Mikkel Sørensen
2024.03.20
kan anbefales, dygtig og pålidelig
Kim Rebbe
Kim Rebbe
2023.07.08
Fantastisk service - pålidelig, hurtig og rimelig pris. Skulle have fræset 25 rødder, hvor af nogle var pænt store. Det var alle pengene værd.
Robert Madsen
Robert Madsen
2023.04.06
De kan deres kram. Jeg vil bruge dem igen en anden gang når jeg skal have skåret et træ ned.
Mette Smidt
Mette Smidt
2022.10.23
Positiv og kan absolut anbefales. Brugte dem til min mors have, der skulle beskæres bøgehæk og det ser super godt ud. De er dygtige
stine andersen
stine andersen
2018.02.17