Studio Fuxia

www.studiofuxia.ro

Studio Fuxia Reviews

Excellent rating
4.8
221 reviews Verified
Studio Fuxia
%title%

%offer%

Reviews ( 204 ) 4.8

Stelu Pop
Stelu Pop
2024.06.06
Ovidiu, cel mai bun frizer cunoscut de mine în Cluj
Advertisement
Nik Arezina
Nik Arezina
2024.05.13
I’ve been visiting Ovi since we arrived in Romania. He is a stylist and one of the best, if not the best, to go to for a premium hair cut. While the quality is top notch, the prices are quite reasonable. He is also very bright and I greatly enjoy our times together in conversation. I highly recommend!
Diana Pop
Diana Pop
2024.04.12
Haideti sa va spun exerienta mea legata de epilarea definitiva de la salonul Fuxia - eu am firul de par negru si gros si de la inceput mi s-a spus ca voi avea nevoie de putin mai multe sedinte iar ceea ce ma deranja cel mai tare erau firele de pe fata - mai ales de la mustata si de pe gat - care se vedeau urat asa ca la maxim 2-3 zile eram cu oglinda si penseta dupa mine - dar dupa 7 sedinte pot spune ca am scapat de par in proportie de 95% si cel mai tare ma bucur ca pe fata imi mai iasa cand si cand cate 1-2 fire. Eu am ales full body si acum merg maxim de 2 ori pe an pentru intretinere si in rest nu mai folosesc absolut nimic, nici ceara, nici lama nici aparate de epilat pentru ca nu mai am ce lua - si va spun sincer ca am fost super retinuta si sceptica legata de epilare definitiva si scapat de par mai ales la ce aveam eu!!! Eu sunt foarte foarte multumita de rezultat si de personalul de la salon !!!
Payton Parsons
Payton Parsons
2024.03.13
Ovi's expertise and attention to detail truly shone through during my haircut experience. Not only did he listen attentively to my preferences, but he also offered valuable suggestions that perfectly complemented my style. The end result exceeded my expectations; this was possibly the best haircut I have ever had, thanks to Ovi's exceptional skills. I highly recommend Ovi at Studio Fuxia to anyone looking for a top-notch haircut experience. You won't be disappointed and you will leave better looking than the way you walked in.
Judah Stephens
Judah Stephens
2024.03.13
Ovi is incredible! I am from Texas but have traveled all over the world. This is one of the best haircuts I have ever had. I highly recommend coming here for your next hair cut. It’s worth driving from Floresti or anywhere else outside the city to come see Ovi.
Advertisement
Diana B
Diana B
2023.11.14
Un aparat laser foarte eficient și fără durere, preturi bune, personal foarte amabil!
Diana Bodea
Diana Bodea
2023.11.14
recommends
Un aparat laser foarte eficient și fără durere, preturi bune, personal foarte amabil!
Maria-Cristina Miron
Maria-Cristina Miron
2023.11.09
Un salon super profesionist! Personalul este foarte amabil, foarte calificat, salonul aranjat cu foarte mult bun gust, un loc unde te simti minunat. Curatenie deosebita! Produsele si aparatele folosite sunt de maxima calitate, recomand toate serviciile, insa, in special, epilarea definitiva. Sunt foarte impresionata, am avut rezultate deosebite de la prima sedinta, aparatul face minuni! Merita sa incercati! Veti fi surprinse in mod foarte placut!
Roxie Brandas
Roxie Brandas
2023.11.04
Advertisement
Rebeca Cicai
Rebeca Cicai
2023.10.29
bogdan .baciu
bogdan .baciu
2023.10.12
O echipa de profesioniști care îți îndeplinesc cerințele :)
Joe Cali
Joe Cali
2023.10.04
Always a pleasure 👌
Bălțătescu Ioan-Bogdan
Bălțătescu Ioan-Bogdan
2023.08.29
Prices a bit high but overall a great experience.
Advertisement
Georgi Cojo
Georgi Cojo
2023.07.27
I like the way they do their job! 🤍 The place is always clean & the girls are super nice. Doing mani and pedi with them, and died my hair. No complaints😇
Ana-Maria Micu
Ana-Maria Micu
2023.07.26
Florina Martin
Florina Martin
2023.07.18
Danna POP
Danna POP
2023.06.25
Advertisement
Alex Muntean
Alex Muntean
2023.06.10
Wife is a regular. Ovi is super professional, nice and friendly
Dana Nechita
Dana Nechita
2023.05.23
O experiență minunată, unde fiecare întrebare are un răspuns, unde personalul este pregătit și ofera servicii de calitate.
Maria Didina Mic
Maria Didina Mic
2023.04.26
Niste oameni absolut minunati si servicii de inalta calitate! Incercati!!🥰