stenskivor.se

www.stenskivor.se

stenskivor.se Reviews

Good rating
3.6
255 reviews Verified
stenskivor.se
%title%

%offer%

Reviews ( 255 ) 3.6

Wilhelm
2024.02.28 2024.02.28 | Denmark
Började bra, men slutade dåligt Allt startade bra, med bra kommunikation och information. Vi kunde följa processen enkelt efter att vi bestämde oss för stenskivor.se och fick snabbt svar vid frågor. Sen tycker jag processen dom har är lite dålig i och med att man inte kan boka in tider för mätning eller installation förrän man kommer till det steget och då finns det få tider att välja mellan. Detta gör att allt tar mycket längre tid än väntat, men 2-3 veckor extra kanske man kan leva med. Det riktigt dåliga var när skivan hade blivit installerad där allt var lite stressigt och jag märkte att skivan hade blivit lagad vid ett ställe utan att jag hade fått någon information om det. Detta trots att dom själva inspekterar den innan den kommer ut för installation. Lagningen är inte särskilt snyggt utförd och trots att den är liten syns det tydligt. Jag påpekade detta och fick bara till svar att det var inom toleransen... Efter mycket tjat fick jag ett marginellt avdrag på priset och jag orkade inte bråka mer. Jag tycker att det är pinsamt från deras sida att dom skickar ut en sten som tydligt är lagad utan att nämna det och sen försöker komma undan med det genom att säga att det är en standardavvikelse. Om ni väljer stenskivor.se så se till att dom inte försöker lura er också.

Date of experience: 20 February, 2024
Advertisement
Adam Kreydieh
2024.02.17 2024.02.17 | Sweden
Dålig service håller inte alls vad de lovar Katastrof företag de har ingen service lovar massor så fort man har betalat de handpenning så börjar de med att skylla allt ifrån sig. Allt dåligt som folk har skrivit är exakt så de gör.

Date of experience: 02 February, 2024
Claudia Ardelean
Claudia Ardelean
2023.03.26
Väldigt nöjd med beställning, leverans och resultat av vår bänkskiva. Kan varmt rekommendera. Det enda som krånglade var att kontrollmätningen fick bokas om pga. lite dålig info. Man får en dag och en köplats. Vi antog då att det var arbetstider som gällde men sen skulle de komma 18:15. Eftersom vi byggt nytt med totalentreprenad behövde snickarna vara på plats. Ombokningen sköttes dock på ett snyggt sätt så som sagt, vi är väldigt nöjda som helhet :)
Sofia Kampekäll
Sofia Kampekäll
2023.03.09
Snabbt, smidigt. Trevligt bemötande och bra service.
Reply from stenskivor.se 2023.03.10
Hej Sofia Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva. Vi blir otroligt glada av att läsa våra kunders fina omdömen. Mvh Stenskivor.se
anna herou
anna herou
2023.01.25
Advertisement
Daniella Häggbom
Daniella Häggbom
2022.12.23
Den absolut värsta servicen vi någonsin upplevt i hela våra liv. Banditer hela bunten. Lurar en på pengar och går inte att resonera med. Anlita inte dessa, vidrigt….
Mark Aji
Mark Aji
2022.12.21
Mer än nöjd 😄 proffsiga och perfekt service, väldigt bra kvalitet och slutresultatet💯💯 rekommenderas ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️
Robert Miliarakis
Robert Miliarakis
2022.12.02
Kommentar Hur duktiga som helst, bra service, lyssnar och tillgodoser dina behov. Nogranna och väldigt professionella. 4v från att dom kontrollmätte tills skivan va på plats. 10/10
H.S
H.S
2022.11.13
Kristoffer på Svenskivor har jag allt att tacka för. Genom sitt proffsiga bemötande och hög kunskapsnivå hjälpte Kristoffer mig att förverkliga mitt dröm kök :)
Advertisement
Thomas Lindström
Thomas Lindström
2022.11.07
mer än nöjd! toppen service. proffsiga och kunniga. väldigt fin kvalité och slutresultat på produkterna. rekommenderas!
Boris H
Boris H
2022.10.31
Fick hjälp och blixtsnabbt svar genom hela processen. Från offert, funderingar, frakt och ritningar, Catrine från stenskivor.se hjälpte mig genom hela projektet. Kan varmt rekommendera stenskivor.se!
Tanya Bennet
Tanya Bennet
2022.10.28
Excellent service and great quality stone.
Thomas R
Thomas R
2022.10.27
Enkelt att beställa och kunnig trevlig personal som tog mått på plats. Dock oklart var vår skiva är någonstans. För ett par veckor sedan fick vi höra att skivan skulle anlända till lagret för två dagar sedan, och nu vet man inte var skivan befinner sig och säger att lastbilschaufförerna är i Ukraina. All heder till chaufförerna men otroligt kass planering och kommunikation från bolagets sida om detta stämmer. Stökigt och oproffsigt trots de stora summorna man betalar dem. Uppdaterar den här texten om läget ändrar sig.
Advertisement
Riccardo Barker
Riccardo Barker
2022.10.25
Kristoffer Persson managed my order, and he was great. He always promptly responded to my emails and whenever I had an issue he was more than helpful. The whole process was very well explained and took place within the estimated time frame. I'm very happy! I ordered the Silestone Eternal Calacatta Gold, it's beautiful!
Sara Walz fd Rundcrantz
Sara Walz fd Rundcrantz
2022.10.22
Jan Hjort
Jan Hjort
2022.10.19
Mycket professionellt utfört jobb. Bra pris! Vi är jättenöjda.
Nahla Shamoun
Nahla Shamoun
2022.10.17
Jag rekommenderar starkt Stenskivor.se jätte bra bemötande o jag tackar Emma som varit stöttande i hela vår resa med vår Dekton bänkskiva, snabb på svara på våra frågor o hitta lösningar, allt gick smidigt o vi är jätte nöjda med skivan som är vacker har o bra kvalité, montering o mätning gick jätte bra. Nahla
Advertisement
Ida Gårdinger
Ida Gårdinger
2022.10.11
Anders Pettersson-Foyer
Anders Pettersson-Foyer
2022.10.08
Jättebra support och service. Mycket fin bänkskiva. Möjligen för mig lite förvirrande och lätt stressande betalningsförfarande av slutfakturan med faktura från stenskivor.se med förfallodag inom 4 dagar som betalas via Zaver med 14 dagars förfallodag.🤔
Mats Jämterud
Mats Jämterud
2022.09.12
Noggranna och mkt proffsiga