Spirituel Interfacer

www.spirituel-interfacer.dk

Spirituel Interfacer Reviews

Excellent rating
5.0
41 reviews Verified
Spirituel Interfacer
%title%

%offer%

Reviews ( 41 ) 5.0

Lailah Rosalil Terese Lytken
Lailah Rosalil Terese Lytken
2020.06.29
recommends
Det er noget super dejlig meditation Helle laver. Rigtig mange gode ting, der kan købes på hendes hjemmeside. Kan varmt anbefales. lyse hilsner Lailah lytken
Advertisement
Anette Lund
Anette Lund
2020.06.16
recommends
Har de sidste par dage arbejdet med Helles nye ‘Eksistens Kort’ og er meget imponeret. Sikke en kraft og energi. Kan både bruges til private spørgsmål, men absolut også brugbare hvis du arbejder med klienter/kursister. ???
Anne-Marie Hviid Jensen
Anne-Marie Hviid Jensen
2020.06.10
recommends
Dejligt væsen og dygtig formidler ?❤️
Suzana Kaastrup
Suzana Kaastrup
2020.05.21
recommends
hendes dejlige måde at være på og go guidning,?
Kirsten Hawthorn Sørensen
Kirsten Hawthorn Sørensen
2020.05.06
recommends
Jeg oplever hende som meget omsorgsfuld, rummelig, og at hun gør det hun gør med sit hjerte, hvilket afspejler sig i hendes åbenlyse begejstring, og glæde over det smukke arbejde hun udfører for os mennesker, der ønsker at være med.
Advertisement
Jette Uhlott
Jette Uhlott
2020.04.23
recommends
rolig og behagelig guidening
Anette Alber
Anette Alber
2020.03.14
recommends
Hun er dygtig og meget præcis i hendes svar
Susanne Mandsfeldt Andersen
Susanne Mandsfeldt Andersen
2020.03.01
recommends
Helle er en behagelig kvinde med empati og en dejlig udstråling. Jeg har været med to gange, anden gang blev mit ønske nr 1 opfyldt med alt hvad det indebar. Jeg kan kun varmt anbefale denne gruppe, ikke kun fordi mit ønske gik i opfyldelse men fordi jeg kan mærke at der er mere mellem himmel og jord når Helle begynder at byde os alle velkommen.
Manu Manu Fo
Manu Manu Fo
2020.02.17
recommends
Helle is absolute amazing!
Advertisement
Lene Nielsen
Lene Nielsen
2020.02.17
recommends
Helle har en smukt samarbejde med de åndelig læger ❤️
Isa Risum
Isa Risum
2019.11.18
recommends
Jeg har fået ro i sindet.
Susanne Anastasia Olsen
Susanne Anastasia Olsen
2019.11.01
recommends
Jeg oplever Helle som sand energi, tingene kommer dybt fra hendes hjerte af, og at hun ikke på noget tidspunkt kunne leve med en løgn, eller suge penge ud af folk. Helle hjælper fra hjerte af, og gør det der er nødvendigt. Når jeg står over for Helle, er hun fuldt ud levende, og er ikke i tvivl hvad hun mener, er synes om. Hun kan slå en dejlig latter op, og være humoristisk. Hun er bare så fantastisk kvinde. Da hun var hos mig, hjælp hun mig ud af det hul jeg sad fast i, lige hvad jeg havde brug for, special fordi, at jeg over tid havde stødt ind i flere behandler som gerne ville suge mine penge, men hjalp mig ikke. Jeg er dybt taknemmelig for at jeg kender Helle, og fået troen tilbage, på at der findes behandler fra hjerte af. Tak Helle. ♥️
Pernille Bjerremose
Pernille Bjerremose
2019.10.17
recommends
Helle er enestående i ordets bedste forstand - kærlig - empatisk og samtidig autentisk. Et fantastisk Medie med gode forbindelser ?
Advertisement
Kirsten Klausholm
Kirsten Klausholm
2019.10.07
recommends
Hun er så Sød og jeg nyder hvergang der gratis healing med Di åndelige læger. Mange Knus til hende for et Fint Stykke arbejde. M. V. H. Kirsten Clausholm ??????????❤️??????
Chanelle Aagaard
Chanelle Aagaard
2019.10.07
recommends
Hel fantastisk healing med de åndelige læger ❤️?
Ingrid Jensen
Ingrid Jensen
2019.09.01
recommends
Som sædvanlig en fantastisk oplevelse. Mine øjne og ører blev “behandlet” . Jeg følte jeg blev skyllet igennem og at himlen var tæt på mig eller jeg var tæt på den. Min svimmelhed er p.t. helt væk. ❤️❤️❤️
Connie Aip Aaen
Connie Aip Aaen
2019.08.30
recommends
Helle er skarp, det er virkelig rammende når Helle kanaliserer. ❤️
Advertisement
Inge Christensen
Inge Christensen
2019.08.17
recommends
Jeg værdsætter højt det arbejde Helle gør for os når hun kommenterer og sætter opslag op i De åndelige læger, af hjertet tak til Helle?♥️♥️♥️
Charlotte Holm Jensen
Charlotte Holm Jensen
2019.08.12
recommends
TAK for den fedeste oplevelse og for at se mig så præcist. Du kan virkelig noget og er så glad over du lige fandt min frekvens så hurtig ? Total opturs dag ?
Susan C. Busk
Susan C. Busk
2019.06.16
recommends
Helle er professionel og meget dygtig, helt nede på jorden og empatisk.