SmartHome365 Reviews

SmartHome365 Reviews

4.9

Excellent - based on 339 reviews

www.smarthome365.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (339)
Rob Vermeulen
Rob Vermeulen
2023-09-19
Vandaag heeft SmartHome365 bij mij een defecte heatlink t.b.v. de Nest Themostaat vervangen. Geweldige service met serieuze kennis van zaken en iemand die véél plezier in zijn werk heeft. Vanaf het maken van de afspraak tot de afspraak thuis: alles tot in de puntjes geregeld met goede communicatie πŸ‘ŒπŸ»
Reply from SmartHome365 2023-09-19
Dank voor je aanbeveling Rob! Het genoegen is uiteraard geheel wederzijds. Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling πŸ‘πŸ»
Coen Nuijten
Coen Nuijten
2023-09-15
Wederom erg goed geholpen door Rob. Alle stappen worden duidelijk uitgelegd. Met aandacht voor wat de klant wil. Dat is service waar veel andere installateurs een voorbeeld aan kunnen nemen. Het wifi netwerk functioneert weer prima!
Reply from SmartHome365 2023-09-18
Dank voor je aanbeveling Coen! Het genoegen is uiteraard geheel wederzijds. Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling πŸ‘πŸ»
R Geerts
R Geerts
2023-09-12
Reply from SmartHome365 2023-09-18
Dank voor je aanbeveling Remco! Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling πŸ‘πŸ»
Hotcaribbean Hotcaribbean
Hotcaribbean Hotcaribbean
2023-09-07
Heel fijn geholpen door Rob. Een man met een bak van ervaring en echt een specialist. Neemt de tijd en legt alles uit. Maakt direkt een klik en verteld met veel liefde over de produkten en meer. Echt een aanrader. Samenvattend Top
Reply from SmartHome365 2023-09-08
Dank voor je aanbeveling! Het genoegen is uiteraard geheel wederzijds. Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling πŸ‘πŸ»
Christina De rover
Christina De rover
2023-09-07
Mooie complete uitleg over het systeem!
Reply from SmartHome365 2023-09-08
Dank voor je aanbeveling Christina! Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling πŸ‘πŸ»
John H
John H
2023-08-30
Top van begin tot eind. Ten eerste zeer snelle afspraak vervolgens echt top monteur Rob die alles klasse heeft geplaatst, aangesloten en geΓ―nstalleerd. Zeker een aanrader het is dat ik maar 5 sterren kan geven πŸ‘πŸ™‚
Reply from SmartHome365 2023-08-30
Dank voor je aanbeveling John! Het genoegen is uiteraard geheel wederzijds. Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling πŸ‘πŸ»
Esther
Esther
2023-08-17
Vandaag is op een adequate wijze mijn nieuwe bel en nesthub geΓ―nstalleerd door Rob. Vriendelijke, ter zake kundige en representatieve man die in jip en janneke taal heeft uitgelegd wat ik allemaal met het systeem kan voor nu en in de toekomst. Duidelijk aanspreekpunt voor eventuele vragen gegeven. Neemt de tijd om je te helpen. Dankjewel Rob en tot ziens.
Reply from SmartHome365 2023-08-18
Dank voor je aanbeveling Esther! Het genoegen is uiteraard geheel wederzijds. Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor een volgende bestelling πŸ‘πŸ»
Leo van der Meer
Leo van der Meer
2023-08-15
Vind maar eens iemand die gewoon denkt als een eindgebruiker van al je producten. Top, Rob! Alles werkt, graag tot een volgende keer. Grt Leo van der Meer
Reply from SmartHome365 2023-08-16
Dank voor je aanbeveling Leo! Het genoegen is uiteraard geheel wederzijds. Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling πŸ‘πŸ»
Jeroeeenn
Jeroeeenn
2023-07-21
Reply from SmartHome365 2023-07-31
Dank voor je beoordeling Jeroen! Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling. We zijn je uiteraard graag van dienst πŸ‘πŸ»
Marcel de Brouwer
Marcel de Brouwer
2023-07-19
Super goed geholpen. Heel veel uitleg gehad die achteraf zeker niet overbodig is ge leken. Gelukkig heb ik er voor gekozen om de Nuki en Nest bel te laten installeren. Rob van SmartHome365 had er zeker 4 uur voor nodig. Ik heb goed meegekeken maar ik denk dat het mij zeker het dubbele aan tijd had gekost. Als ik er al uitgekomen was! Rob is super vriendelijk, super kundig en wil vooral dat je weet hoe het werkt. Helemaal top!
Reply from SmartHome365 2023-07-19
Dank voor je aanbeveling Marcel! Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling πŸ‘πŸ»
Marcel Terwel
Marcel Terwel
2023-07-04
Geweldige service, Rob neemt echt ruim de tijd om het je allemaal duidelijk uit te leggen, super mooi resultaat!!
Reply from SmartHome365 2023-07-06
Dank voor je aanbeveling Marcel! Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling πŸ‘πŸ»
Jill Mecking
Jill Mecking
2023-06-30
Instalatie met duidelijke uitleg, kon al mijn vragen stellen. Als blinde heel praktisch dat ik de thermostaat met mijn stem kan bedienen, fijn dat het apparaat leert. Als je koffie voor Rob zet komt alles goed. β˜•οΈ πŸ˜‚ (zonder vast ook)
Reply from SmartHome365 2023-07-01
Dank voor je aanbeveling Jill! Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling πŸ‘πŸ»
W. B.
W. B.
2023-06-28
Ik had met spoed een erkend installateur nodig na uitval van de Google Ring. Binnen 3 werkdagen stond Rob voor de deur. Ik ben volledig om vwb het smart maken van mijn huis. Ik ben volledig om vwb het inschakelen van SmartHome365 om een correcte, snelle en juiste installatie te laten verzorgen. Klantvriendelijk, oplossingsgericht, kennis van zaken, geen opdringerigheid. Fijne professionele ervaring. Definitief een aanrader.
Reply from SmartHome365 2023-06-28
Dank voor je aanbeveling Wesley! Het genoegen is uiteraard geheel wederzijds. Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling πŸ‘πŸ»
Miranda Staghouwer
Miranda Staghouwer
2023-06-26
Super tevreden over SmartHome365. Alles netjes aangesloten super aardige monteur en het werkt perfect nog nooit zo een goede verbinding gehad. De hele familie is happy. Super bedankt Rob!
Reply from SmartHome365 2023-06-26
Dank voor je aanbeveling Miranda! Het genoegen is uiteraard geheel wederzijds. Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling πŸ‘πŸ»
seyi ogunnowo
seyi ogunnowo
2023-06-08
Good service and neat installation, I recommend
Reply from SmartHome365 2023-06-10
You're welcome Seyi! By recommending SmartHome365 we'll sent you an ambassadors discount code for your next installation service(s) πŸ‘πŸ»
Zeki Gozubuyuk
Zeki Gozubuyuk
2023-06-01
Het was een uitermate goede en vooral educatieve service. Alles tot in details uitgelegd, waardoor ik zelf onderhand een instalateur ben geworden. Echt top!!
Reply from SmartHome365 2023-06-01
Dank voor je beoordeling Zeki! Het genoegen is uiteraard geheel wederzijds. Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling πŸ‘πŸ»
Henk Evers
Henk Evers
2023-05-16
Nieuw Nest thermostaat gekocht en deze is vakkundig geΓ―nstalleerd door Rob die met gedrevenheid en passie en veel kennis van zaken on thermostaat heeft geΓ―nstalleerd en heel goed heeft uitgelegd , dit is zeker een aanrader voor wie ook een thermostaat zoekt deze is de beste in onze optiek vr Gr Henk
Reply from SmartHome365 2023-04-03
Dank voor je review Henk! Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling. We zijn je uiteraard graag van dienst πŸ‘πŸ»
Jerry de Ruiter
Jerry de Ruiter
2023-05-11
Top installatie en service! Installateur heeft ook handige tips&tricks om je smarthome apparaten beter met elkaar te laten functioneren.
Reply from SmartHome365 2023-05-13
Dank voor je aanbeveling Jerry! Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende installatieservice. We zijn je uiteraard graag van dienst πŸ‘πŸ»
Dries Mul
Dries Mul
2023-05-09
Rob is een specialist met veel passie voor zijn werk en daardoor is zijn kennis uitermate goed!! Hij heeft werkelijk alles tot in detail uitgelegd en onderbouwd en perfect geΓ―nstalleerd overigens ook nog is een leuk persoon met de nodige humor!! Bij ons moet hij in de nabije toekomst weer terug komen voor de Nuki!! Het klinkt misschien afgezaagd maar ik zou deze installateur aan iedereen aanbevelen!!
Reply from SmartHome365 2023-05-10
Dank voor je aanbeveling Dries! Door het delen van je ervaring met SmartHome365, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende installatieservice. We zijn je uiteraard graag van dienst πŸ‘πŸ»
Romario Gaorie
Romario Gaorie
2023-05-08
The installer was talking in a strange way with my wife. He walked up with his safety shoes on my new stairs and the neighbours later complaint to me about the sound. The installer does his work perfectly with the google items, but he doesn't care about your costs. I found out later i had extra costs, even if its only 10 euro. So the work sith google equipment was perfect, his behavior not so much