Auto & Motor Rijschool Altun

www.rijschoolaltun.nl

Auto & Motor Rijschool Altun Reviews

Excellent rating
5.0
234 reviews Verified
Auto & Motor Rijschool Altun
%title%

%offer%

Reviews ( 234 ) 5.0

michael eilrich
michael eilrich
2024.07.15
Vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs in een korte tijd veel geleerd hoe je met de motor moet om gaan de kleine dingetjes die worden zelf verteld en daar door word je zelf verzekerd met het rijden het is een top rijschool bedankt voor alle hulp en steun 🦾
Advertisement
S.M.Q. Wilhelm
S.M.Q. Wilhelm
2024.07.11
Timor, jouw rij instructeur geeft helder en duidelijk les, recht toe rechtaan. Een gezellige en grappige man, welke makkelijk toegankelijk is en alles voor jouw inzet om te zorgen dat jij kan en zal slagen. Als je gewoon alleen luisterd naar zijn aanwijzingen en opmerkingen, dan zal ook jij jouw rijbewijs snel behalen. Anderhalve maand na start met een proefles mijn rijbewijs in de pocket. zoek je een rijschool dan moet je bij Altun zijn
Tijmen Lodders
Tijmen Lodders
2024.07.10
In een keer geslaagd voor mijn AVB en AVD examens. Zeer gedreven, enthousiaste rijinstructeur. Geeft hele goede tips en tricks en is vooral ook geduldig. Hierdoor voelde ik me snel op mijn gemak en had ik genoeg zelfvertrouwen om nu zelfstandig de weg op te gaan.
Roberto Kathusing
Roberto Kathusing
2024.07.08
Bij rijschool Altun terechtgekomen door de goede reviews en beoordelingen! Alles blijkt helemaal terecht, binnen een maand heb ik mijn A rijbewijs gehaald. Duidelijke communicatie, flexibiliteit van Timur en de kwaliteit van lesgeven maakt deze rijschool perfect. Wil jij duidelijkheid, kwaliteit en natuurlijk zo snel mogelijk slagen dan ben jij bij Rijschool Altun aan het juiste adres! Timur bedankt voor alles maatje!
Jaouad El morabet
Jaouad El morabet
2024.07.05
Top rijschool! Timur is een fijne instructeur, hij geeft duidelijk uitleg wanneer er verbeterpunten zijn. Ik ben in 1x geslaagd voor beide examens. Timur is flexibel in de planning van de lessen. Ik zou Rijschool Altun adviseren aan iedereen die zijn/haar motorrijbewijs snel, maar op een verantwoorde manier wil halen.
Advertisement
Hilal Cakir
Hilal Cakir
2024.07.04
Ik heb onlangs mijn motorrijbewijs gehaald bij deze motorrijschool en ik kan met zekerheid zeggen dat het een geweldige ervaring was. Binnen slechts twee maanden had ik mijn rijbewijs in handen, en dat is grotendeels te danken aan de uitstekende instructie die ik heb ontvangen. Timur, mijn instructeur, heeft ongelofelijk veel geduld en is een zeer prettige leraar. Zijn rustige en duidelijke uitleg maakte de lessen niet alleen leerzaam, maar ook plezierig. Hij wist altijd hoe hij de lessen moest aanpassen aan mijn leerstijl en tempo, waardoor ik me nooit overweldigd voelde. Kortom, als je op zoek bent naar een motorrijschool waar je snel en efficiënt je rijbewijs kunt halen, met een instructeur die echt om zijn leerlingen geeft, dan is deze school een absolute aanrader. Dankjewel Timur voor deze geweldige ervaring!
Merlijn Depuydt
Merlijn Depuydt
2024.07.04
Beste rijschool!! Binnen 2 maanden mijn A code 80 rijbewijs behaald. Je krijgt goede en volledige uitleg, rijdt op de nieuwste motoren en uiteraard een top instructeur. Absoluut een aanrader mocht jij je rijbewijs willen halen!!
Nadine van Oosten
Nadine van Oosten
2024.06.28
Fantastische rijinstructeur! Alles in 1 x geslaagd. Timur is een super sympathieke rijinstructeur maar ook zeker perfectionistisch. Timur hield altijd veel rekening met mijn faalangst en hij had hierbij veel geduld. Hierdoor voel ik me nu zelfverzekerd en veilig op de weg. Enorm bedankt Timur voor alle fijne lessen.
Isa De Gronckel
Isa De Gronckel
2024.06.22
In één keer geslaagd voor mijn rij-examen, dankzij de fijne en leerzame lessen van Timur!!
Advertisement
Stefan.
Stefan.
2024.06.20
Top Rijschool!! Ik wil iedereen deze rijschool zeker aanraden! Timur is een fantastische rijinstructeur met perfecte uitleg, zijn begeleiding is super en heeft een passie voor motorrijden.
Alexander Hughes
Alexander Hughes
2024.06.13
Na het zakken voor mijn motor AVD examen bij een vorige rijschool, vond ik via Google, Rijschool Altun. Via de site een bericht achtergelaten en werd ik gelijk gebeld door Timur. Timur is een instructeur met een enorme passie en gedrevenheid voor het vak. Naast zijn flexibiliteit en vriendelijkheid wist hij me op mijn gemak te stellen op de motor. Ik heb veel kunnen leren tijdens de lessen en mijn rijstijl naar een hoger niveau kunnen tillen. Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn AVD-examen ! Bedankt, Timur!
Michael Van Vliet
Michael Van Vliet
2024.06.13
Als je voor je rijbewijs gaat, stop en zoek niet verder. De man die hier les geeft (Timur van rijschool Altun) Is de beste in de buurt. De man verstaat zijn vak als geen ander. Hij heeft er voor gezorgd dat ik in 1 keer voor al mijn toetsen geslaagd ben. Timur als je dit leest hartstikke bedankt! En zeker tot een volgende keer!
D D
D D
2024.06.12
Top lessen gehad bij Timur, als het even niet mee zat bleef hij lekker geduldig wat maakt dat je je op je gemak voelt. Raad het iedereen aan om te lessen bij Timur als je snel wilt slagen!
Advertisement
OP junior
OP junior
2024.06.04
abdi a
abdi a
2024.06.03
Ik heb 3 rijscholen gehad bij hem heb ik hem per direct in een keer gehaald. Het ging heel soepel en het was een goeie ervaring en een uitdaging.
Ebubekir Ulgen
Ebubekir Ulgen
2024.05.27
Timur is een uitstekende rijinstructeur. Hij combineert geduld met duidelijke instructies, wat mijn rijlessen zowel leerzaam als prettig maakte. Dankzij zijn begeleiding ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Ik kan Timur ten zeerste aanbevelen!
Hilde
Hilde
2024.05.23
Advertisement
Sophie Buys
Sophie Buys
2024.05.23
Geweldige rijschool! Enorm aardige instructeur waar je veel en goed van leert. In 1 keer geslaagd!
Eileen Van Helden
Eileen Van Helden
2024.05.16
Neemt de tijd voor de lessen en zorgt er goed voor dat je klaar bent om op examen te gaan
Kimberly Blaas
Kimberly Blaas
2024.05.15
Ik ben erg dankbaar aan Timur voor alles wat hij mij geleerd heeft. Ik ben niet altijd de makkelijkste leerling geweest, maar ik waardeer echt de empathie die hij heeft getoond aan mijn situaties en emoties. Ik heb mn rijexamen in een keer gehaald door bloed, zweet en tranan van ons allebei🙃