RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs

www.rijbegijs.nl

RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs Reviews

Excellent rating
5.0
60 reviews Verified
RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs
%title%

%offer%

Reviews ( 60 ) 5.0

Mathijs De Rade
Mathijs De Rade
2024.07.11
Ik heb de lessen zeer fijn ervaren. Gijs is heel duidelijk en zeer relaxed.
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2024.07.11
Bedankt voor je positieve review!
Jasper van Ede
Jasper van Ede
2024.07.04
Altijd gezellig, super geduldig en heel veel geleerd!!!
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2024.07.04
Bedankt voor je positieve review, Jasper.
Nikita Blokland
Nikita Blokland
2024.06.17
Gezellige en goede rijles school.
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2024.06.17
Bedankt voor je positieve review, Nikita.
Maylina Ouwerkerk
Maylina Ouwerkerk
2024.04.03
10/10 rijschool. Gijs zorgt dat je je comfortabel en fijn voelt en hierdoor kun je echt goed leren! echt een aanrader
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2024.04.03
Bedankt voor je positieve review, Maylina!
Bliss
Bliss
2024.02.28
Hele goede rijschool! Super goede begeleiding tijdens het rijden. Gijs is geduldig en het is gezellig tijdens de lessen. Zeker aan te raden om hier te lessen!
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2024.03.11
Bedankt voor je positieve review, Bliss!
Noëlle Van Toor
Noëlle Van Toor
2024.02.28
Top rijschool! Ik heb altijd met veel plezier gelest, dit omdat Gijs voor een fijne sfeer zorgt in de auto en hij alles goed aan je uitlegt! Hij is rustig en zorgt er echt voor dat je op je gemak bent in de auto. Ik kan het iedereen aanraden om bij Gijs je rijbewijs te halen, nogmaals heeel erg bedankt Gijs!!
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2024.02.28
Bedankt voor je positieve review! Veel veilige kilometers toegewenst, Noelle!
Luuk Sterk
Luuk Sterk
2024.02.27
Heel erg fijne, goede en leerzame lessen gehad van Gijs!
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2024.02.27
Dankjewel voor je positieve review, Luuk.
Jill Tolenaars
Jill Tolenaars
2024.02.26
Fijne rijschool heeft mij enorm geholpen echt n aanraader 🥳
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2024.02.26
Dankjewel voor je positieve review, Jill!
Joshlyn -x-
Joshlyn -x-
2024.02.21
Super goede ervaring mee gehad. Gezellige sfeer in de auto en alles in 1 keer gehaald. Zeker een aanrader
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2024.02.21
Bedankt voor je positieve review, Joshlyn.
Naomi
Naomi
2024.02.16
Wat een fijne rijschool! Dankzij Gijs in één keer mijn rijbewijs gehaald. Vanaf het eerste tot het laatste moment dat ik bij Gijs in de auto stapte voelde ik mij op mijn gemak. Bedankt Gijs voor de gezellige lessen!
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2024.02.16
Heel erg graag gedaan, Naomi! Veel veilige kilometers toegewenst.
Jill B
Jill B
2024.01.12
Super bedankt voor alle leerzame maar vooral de gezelligheid tijdens de lessen!
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2024.01.12
Graag gedaan, Jill! Gefeliciteerd met je rijbewijs.
ItsLissa
ItsLissa
2024.01.11
RijbeGijs is top! Je haalt niet alleen je rijbewijs maar de lessen zelf zijn leuk en altijd gezellig :)
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2024.01.11
Bedankt voor je review en veel veilige kilometers toegewenst, Lissa.
Bianca Schrijver
Bianca Schrijver
2023.12.08
Top rijschool en een leuke naam echt origineel
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2023.12.08
Dankjewel voor je positieve review. Veel veilige kilometers toegewenst, Bianca.
Ellen van der Ben
Ellen van der Ben
2023.12.01
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2023.12.01
Bedankt voor de vijf sterren!
J. Venderbos
J. Venderbos
2023.11.28
Na dat ik Gijs meerdere keren in de binnenstad van Gorinchem voorbij zag rijden, dacht ik uiteraard als eerste aan hem toen ik wilde starten met lessen. Nog altijd blij dat ik die keuze destijds heb gemaakt. Gijs verzorgd rijlessen waarbij de sfeer altijd relaxed en gezellig is, waarbij er ruimte is voor foutjes en hij hierin erg fijn ondersteund. Tot de dag van vandaag zal ik Rijbegijs dan ook zeker aanraden! Gijs, bedankt voor alle lessen, de gezellige sfeer en alle tijd en moeite!!
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2023.11.28
Bedankt voor je positieve review, Jette. We blijven zwaaien als we elkaar weer tegenkomen in de binnenstad.
Esmee Van Bijnen
Esmee Van Bijnen
2023.10.03
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2023.10.03
Bedankt voor je positieve review, Esmee.
Eline De Poorter
Eline De Poorter
2023.10.03
Top rijschool! Enthousiaste instructeur waar je een hoop van leert tijdens de lessen. Ik raad het iedereen aan om samen met hem je rijbewijs te halen. Gijssie bedankt!
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2023.10.03
Wat een leuke review! Dankjewel voor je vertrouwen en veel veilige kilometers toegewenst, Eline!
Old Martijntje
Old Martijntje
2023.09.29
Hele goede rijlessen met goede begeleiding. En een super aardige instructeur. Zeker een aanrader.
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2023.09.29
Gefeliciteerd met je rijbewijs en bedankt voor je positieve review, Martijn.
Archer Webdesign & SEO
Archer Webdesign & SEO
2023.09.25
Hele fijne rijschool! Rustige en ervaren rij-instructeur, waarbij je je echt op je gemak voelt. Absoluut een aanrader.
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2023.09.26
Bedankt voor je positieve review!
dante buchholtz
dante buchholtz
2023.09.06
Alles in één keer gehaald door de lessen van Gijs! Hij blijft altijd rustig, legt alles goed uit en dat is super fijn bij het leren autorijden! Zeker aan te raden om hier te gaan lessen.
Reply from RijbeGijs | Rijschool Gorinchem | Rijles & Rijbewijs 2023.09.06
Alles in één keer halen is een mooie prestatie! Bedankt voor je positieve review en veel veilige kilometers toegewenst,