Patron Production

Patron Production Recenze

Vynikající hodnocení
5.0
22 hodnocení Ověřeno
%title%

%offer%

Recenze (22)
Miroslav Jech
Miroslav Jech
2024.02.25
Neměli jsme žádnou představu o hudbě ani koncepci videa, a navíc jsme ještě úplná dřeva. Celá spolupráce byla na víc než 5 hvězdiček, video bychom navíc mohli promovat jako reklamu na svatbu 😀. Doporučili bychom bez váhání! 😊
Reklama
Eva Hájková
Eva Hájková
2023.11.03
Doporučujeme, díky Patron Production máme krásné svatební video, vše proběhlo dle domluvy.
Agata Fietta
Agata Fietta
2023.11.01
Oh my, where should I start? Vojta and Pavel are such great professionals who not only responded promptly every time we contacted them, they also did such an amazing job of capturing the events, emotions, and nice details of our wedding day on camera! Both were such a nice addition to our wedding and all our guests were pleased with them. They knew what they were doing, they told us exactly what they wanted from us, and we didn't even notice them when they were doing their job. They also worked perfectly in alignment with the photographers all day. On top of that, both spoke fluently in English which was a huge plus at our international wedding in Prague. My husband and I highly recommend PatronProduction for wedding videos!
Tereza Valčáková
Tereza Valčáková
2023.07.21
Vybrat kluky z Patron Production byla super volba. Nejen že výsledné video je skvělé a vytvořili nám takto celoživotní památku, ale jejich přístup a pozitivní energie ve svatební den byla k nezaplacení. Moc moc díky!!
Odpověď od Patron Production 2023.07.21
Děkujeme za úžasnou recenzi! Jsme rádi, že jsme mohli být součástí Vašeho výjimečného dne :)
LH production s.r.o.
LH production s.r.o.
2022.12.09
S Patron Production jsme ve spolupráci již pár let a v oblasti tvorby webů, video produkce a focení jsou perfektní! Vždy je s nimi radost pracovat a moc se těšíme na všechny společné budoucí projekty!
Odpověď od Patron Production 2023.07.21
Děkujeme za důvěru!
Reklama
Lukáš Houdek
Lukáš Houdek
2022.12.09
S Patron Production mám jenom ty nejlepší zkušenosti a mohu doporučit. Jistě se na ně obrátím i v budoucnu!
Petra Ryvolová
Petra Ryvolová
2022.09.22
Při plánování svatby jsem si dala opravdu velkou práci s hledáním kamerana na naší svatbu. Viděla jsem spoustu videí, ale když jsem narazila na kluky a viděla jejich práci, byla jsem si jistá, že to bude super. A super to bylo. Jsou velmi milí, ochotní, trpěliví, vše probíhalo v naprosté pohodě a klidu. Opravdu jsme si vybrali moc dobře. Ve výsledném videu je zachyceno vše, jak má. Neměla jsem jedinou výhradu a pokaždé, když se na něj podíváme, tak nám připomene celý den včetně všech emocí. Nádherný je i dokument, který všem hostům, ale i mně a manželovi ukázal okamžiky, u kterých kvůli přípravám být nemůžete, ale přesto se nikam neztratí. Díky kluci, jste profíci a všem doporučujeme :-)
Svatia Zaplatilova
Svatia Zaplatilova
2022.08.23
Skvělá práce, perfektní krátké spoty pro moji prezentaci a reklamu. Doporučuji.
Aneta Zuzakova
Aneta Zuzakova
2022.08.05
Kluci jsou perfektní, na svatbě jsme o nich ani nevěděli. Jsou velcí profesionálové a jejich videa jsou kouzelná. Jsme moc spokojeni.
Reklama
Denisa Kubálková
Denisa Kubálková
2021.12.24
Miluše Hráchová
Miluše Hráchová
2021.11.24
Pozitivní
Profesionalita
Schopnost reagovat
Dokonalost! Tahle parta nemá prostě chybu! Komunikace od příprav až po předání fotek a videa na jedničku. Kluci a Helčo jste fakt profíci a my jsme rádi, že jsme si vybrali na náš den právě vás.. Vše bylo tak přirozené, že jsme měli pocit, jako když jsou ,,patroni,, naši přátele, které známe roky.. Helča neskutečně krásný přístup k dětem. Ještě jednou veliké díky a ať se vám daří! ❤️MEM❤️
Adéla Černá
Adéla Černá
2021.10.19
Kluci jsou naprosto úžasní. Domluva byla rychlá a proběhla bez problémů. Video vypadá nádherně jsme moc rádi, že jsme si je vybrali :)
Odpověď od Patron Production 2021.10.23
Děkujeme :) I my jsme rádi, že jste si vybrali zrovna nás. Bylo nám potěšením být součástí Vašeho dne! Přejeme Vám hodně štěstí.
Barbara Oksa
Barbara Oksa
2021.10.06
Pozitivní
Profesionalita
Kvalitní
Schopnost reagovat
Hodnota
Skvela profesionalni prace. Mlady sikovny a pratelsky tym. Nataceni nasi svatby probihalo skvele, moc jsme si to uzili. 100% doporucuji 😊
Odpověď od Patron Production 2021.10.23
Moc děkujeme, natáčení jsme si také moc užili :) Přejeme vám jen to nejlepší!
Reklama
Martina Pisova
Martina Pisova
2020.10.11
tomas nurko
tomas nurko
2020.09.15
Pozitivní
Profesionalita
Kvalitní
Schopnost reagovat
Hodnota
Když jsme dostali finální svatební video, nechtěl jsem věřit tomu, jak dobře pánové pracují s videem a zvukem. Jejich profesionalita předčí naprosto očekávání. Dokáží vycítit moment a jsou velmi pohotoví. Za výsledek jejich práce bych dal ruku do ohně. Viděl jsem několik jejich videí a všechna vypadají perfektně.
Odpověď od Patron Production 2020.09.16
Děkujeme mockrát, Tomáši. Vaše zpráva nás doslova dojala. Největší odměnou je nám právě vaše spokojenost! Doufáme, že vám svatební video bude dělat radost ještě desítky a desítky let :).
Veronika Čadková
Veronika Čadková
2020.08.21
Pozitivní
Profesionalita
Kvalitní
Schopnost reagovat
Hodnota
S PP mám jedině ty nejlepší zkušenosti! Spolupráce s nimi je rychlá, kvalitní a za normální cenu. :) Rozhodně budeme posílat další zakázky! Děkujeme!
Odpověď od Patron Production 2020.09.16
Děkujeme a těšíme se na spolupráci! :)
Barbora Bednarzová
Barbora Bednarzová
2020.06.03
Společnost Patron Production je jednička ve svém oboru! Focení, tvorba webových stránek nebo promo videa, vše bylo naprosto dokonalé. Vyhoví všem vašim požadavku, reagují rychle na každý podnět a výsledek práce je velice profesionální. Spolupráci s touto společností můžu jedině doporučit!
Reklama
Jana Švejdová
Jana Švejdová
2020.05.25
Pozitivní
Profesionalita
Kvalitní
Schopnost reagovat
Hodnota
Sweet RehaGym
Sweet RehaGym
2020.05.12
Spolupráce s Patron Production byla na jedničku. Komunikace a focení/natáčení probíhá velmi rychle a při tvorbě webu vyhoví se vším. Sweet RehaGym
Sley Kip
Sley Kip
2020.01.25
S klukama jsem natáčel už druhý klip na singl z nový desky. Profesionalita a přístup? Palec hore. Z natáčení si pamatuju hlavně srandu a supr kolektiv lidí co ví co dělají. Všechno perfektně zařízené, žádné problémy při natáčení za což za mě veliký +. Kluci kteří stojí za projekty které mají až milionové zhlédnutí na YouTube to zkrátka umí. Doporučuji všem.