Radca Prawny Monika Bark Paragrafy w Sieci

www.paragrafywsieci.pl

Radca Prawny Monika Bark Paragrafy w Sieci Reviews

Excellent rating
4.8
22 reviews Verified
Radca Prawny Monika Bark Paragrafy w Sieci
%title%

%offer%

Reviews ( 22 ) 4.8

Paweł Hamerliński
Paweł Hamerliński
2024.06.26
Zleciłem napisanie umowy najmu dla mojej firmy i jestem naprawdę zadowolony z efektów naszej współpracy. Kontaktowaliśmy się zdalnie, głównie przez e-maile, co było bardzo wygodne. Pani Monika zawsze szybko odpowiadała na moje wiadomości i wyjaśniała wszystkie wątpliwości w sposób jasny i konkretny. Była bardzo miła i profesjonalna, a każda sprawa, którą omawialiśmy, była wyczerpująco i rzeczowo załatwiona. Dzięki pomocy pani Moniki umowa została przygotowana dokładnie tak, jak tego oczekiwałem. Współpraca z panią Moniką to czysta przyjemność i z pełnym przekonaniem polecam jej usługi każdemu, kto potrzebuje pomocy prawnej.
Advertisement
Agata Christow
Agata Christow
2024.06.13
Zdecydowanie polecam usługi Pani Moniki! Świetna specjalistka w swoim fachu :)
Agnieszka Matusek
Agnieszka Matusek
2024.06.13
Serdecznie polecam współpracę z Panią Moniką. Ogrom wiedzy merytorycznej, miła rozmowa, doskonale tłumaczy zawiłości prawne. Kobieta z prawdziwą pasją. Na pewno w przyszłości skorzystam z Pani usług!
Hania
Hania
2024.06.13
Bromsok Trucks Company
Bromsok Trucks Company
2024.06.13
Spotkanie było bardzo konkretne. Profesjonalne podejście i elastyczność w dostosowaniu się do terminu. Gorąco polecam!
Advertisement
Patryk Antoniewicz
Patryk Antoniewicz
2024.06.01
Przemysław Satoła
Przemysław Satoła
2024.05.22
Polecam serdecznie. Świetny kontakt.
Przemek Korczyński
Przemek Korczyński
2024.04.26
Podczas prowadzenia własnej działalności pojawiają się sytuacje, w których potrzebna będzie pomoc fachowca aby zaoszczędzić czas, nerwy i pieniądze. Tak było i tym razem. Trafiłem na firmę naciągaczy, która szukała luk prawnych aby wyciągnąć pieniądze ode mnie. Na szczęcie trafiłem na Panią Monikę, która wszystko wyjaśniła i praktycznie stworzyła rozwiązanie problemu. Bardzo dziękuję i polecam wszystkim zainteresowanym.
Marta Krasniewska
Marta Krasniewska
2024.03.26
Polecam Panią Monikę. Bardzo kontaktowa osoba, tłumacząca przystępnym językiem, odpowiadająca wyczerpująco na wszelkie pytania. Zna się na swojej pracy i jest absolutnie godna polecenia.
Advertisement
Radosław Radosław
Radosław Radosław
2024.03.24
Polecam. Solidne przygotowanie do konsultacji plus możliwość pytań.
Anna Szlesinger
Anna Szlesinger
2024.01.18
Z Panią Moniką współpracowałam w ramach pomocy prawnej dla nowych firm w Inkubatorze. Przygotowała dla mnie umowę biura rachunkowego + rodo. Wyjaśniła wszystkie zawiłości i pułapki, które mogą czyhać za rogiem :) kontakt bez zarzutu!
Paulina Rejzner
Paulina Rejzner
2023.12.19
Pani Monika to profesjonalistka w swoim fachu, pomocna i miła, posiada ogromną wiedzę i bardzo gorąco polecam wszystkim!
Ag P.
Ag P.
2023.10.02
Reply from Radca Prawny Monika Bark Paragrafy w Sieci 2023.10.02
Dzień dobry, nie rozumiem skąd taka opinia- tym bardziej, że nie została w żaden sposób uzasadniona. Prawdopodobnie nie korzystał Pan/ Pani nigdy z moich usług, zostały podjęte odpowiednie kroki celem jej usunięcia z mojego profilu.
Advertisement
Anna Sokoleńko
Anna Sokoleńko
2023.06.06
Pani Monika pisała regulaminy oraz politykę prywatności do mojego sklepu internetowego Mamy To Baby. Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam! 😊
Hanna Wiśniowska
Hanna Wiśniowska
2023.03.24
Bardzo rzeczowo i z dużymi kompetencjami-polecam
Medhoodie
Medhoodie
2023.01.23
Polecamy z czystym sumieniem :)
Reply from Radca Prawny Monika Bark Paragrafy w Sieci 2023.01.23
Dziękuję i polecam się na przyszłość 💪🏻
Sylwester Skorupiński (ARS-PUR)
Sylwester Skorupiński (ARS-PUR)
2023.01.23
Polecam, bardzo miła współpraca w zakresie obowiązujących przepisów prawa dotyczących sklepu ARS-PUR:)
Advertisement
Rafał Szkliniarz
Rafał Szkliniarz
2022.06.03
Polecam Monikę, współpraca jak najbardziej na plus!
Mikołaj Gemel
Mikołaj Gemel
2022.06.01
Opracowanie kompleksowej dokumentacji prawnej mojego serwisu www przebiegło szybko i profesjonalnie. Materiały są rzetelne i dokładnie takie jakich oczekiwałem. Zdecydowanie polecam współpracę z Panią Moniką.
Jakub S
Jakub S
2022.05.26
Jestem zadowolony z usług Pani Moniki, korzystałem z jej usług przy pisaniu regulaminów. Współpracę oceniam bardzo dobrze.