Ocullus Reviews

Ocullus Reviews

4.6

Excellent - based on 17 reviews

www.ocullus.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (17)
gernow1
gernow1
2023-09-08
Reply from Ocullus 2023-09-08
Hi, we are sorry to hear you are disappointed with the service you have received, and would like the opportunity to look into this for you. Please can you email communications@assentbc.co.uk and we will investigate this further for you. Many Thanks, The Assent Communications Team
Jill Knapen
Jill Knapen
2023-06-19
Karima heeft een presentatie over inclusieve werving en selectie gegeven bij ons Open Huis. Ze wist wetenschappelijke kennis mooi te combineren met de praktijk tot een interessant verhaal dat goed aansloot bij de doelgroep. Karima heeft veel ervaring met dit onderwerp en dat bleek ook uit de levendige q&a die volgde op haar presentatie. De aanwezigen waren enthousiast en wij zijn heel blij dat ze op deze manier onze studenten en collega's heeft bijgepraat over de praktische kant van diversiteit en inclusie.
Dave Derpervelt
Dave Derpervelt
2023-05-19
I have recently been part of a selection process which was hosted by Ocullus Consultancy. The first thing I noticed was that they do not follow the 'numbers'-game approach (interviewing 100 applicants in the hope that one sticks) that so many other firms use. They rather do it in reverse, they devote their time not on the many but on the few highly qualified to find the perfect candidate. This made the selection process a lot tougher but because of the personal touch and time that was invested in me I felt better prepared to show the best side of myself. As an O&I psychologist by background, I was also positively surprised to hear that they posessed an academic level understanding of the best practices from the field of selection psychology. In the end I was'nt selected for the job but it was a very positive experience as an applicant to work with them. TLDR; A very knowledgable boutique consultancy firm that does recruiting and selection based on best practices and with an refreshing personal touch.
Liane Van der westen
Liane Van der westen
2023-04-18
Samen met Karima (directeur Ocullus) heb ik twee dagen op een leuke en frisse manier sollicitatiegesprekken gevoerd. Géén CV, géén sollicitatiebrief maar antwoorden op 6 gerichte vragen (competenties) waardoor de gesprekken op eenzelfde manier hebben plaatsgevonden.
Debbie
2023-02-03
Trainingen Achmea We hebben vanuit Achmea Recruitment trainingen gevolgd over objectieve selectie en dan met name gericht op het schrijven van Inclusieve vacatureteksten. Anouk heeft ons zeker weten te inspireren met haar trainingen, ze vertelt enthousiast over het onderwerp. We konden er ook in de praktijk goed mee aan de slag.
Eva Porta Soldevila
Eva Porta Soldevila
2023-01-25
Verhelderende oefeningen, goed evenwicht tussen theorie en praktijk, heel inzichtelijl
Josette Dijkhuizen
Josette Dijkhuizen
2023-01-25
De masterclass was een mooie combi van theoretische achtergrond en praktische toepassingen. Daarnaast waren er oefeningen voor een eigen reflectie die heel verhelderend waren. Al met al een inspirerende masterclass!
Alwin Farahani
Alwin Farahani
2022-10-20
In het kader van een werkevenement voor mijn werkgever (La Gro Geelkerken Advocaten) heb ik mogen werken met Karima en haar team. Wat een toppers! We waren erg tevreden met de goede workshops die zij hadden gegeven. Ze wisten precies de juiste snaar te raken en de doelgroep te bereiken. Na de workshops voelde iedereen zich geïnspireerd en een stuk wijzer. Dat alles dankzij de goede workshops van Ocullus. Veel dank!
Simon Drake
Simon Drake
2022-10-04
Great place to work
Jaap Lampe
Jaap Lampe
2022-02-09
Ocullus heeft ons uitstekend geholpen bij de werving van een nieuwe manager HR. We hebben geleerd hoe we met een ander insteek van het wervingsproces veel breder kunnen werven en Ocullus heeft ons uitstekende kandidaten voorgedragen. We zijn heel blij met de keuze die we gemaakt hebben.
Halima Özen- el Hajoui
Halima Özen- el Hajoui
2021-11-13
Positive
Professionalism
Karima is de rust zelf. Met een dijk aan kennis en het vermogen om inzicht te brengen heeft ze ons een spiegel voor weten te houden. Dankjewel! Hele fijne samenwerking met Ocullus!
Julius Thissen
Julius Thissen
2021-07-02
Positive
Professionalism
Quality
Erica Bakker
Erica Bakker
2021-04-20
Cultuur+Ondernemen had Ocullus ingeschakeld om op het gebied van diversiteit en inclusie mee te lezen en te adviseren op de vacaturetekst. En dat heeft goed uitgepakt. We zijn zeer tevreden over hun aanpak en de resultaten die het oplevert.
Esther Dikkers
Esther Dikkers
2021-01-21
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Eerst heb ik zelf een training bij Ocullus gevolgd, en daarna heb ik Karima gevraagd om voor Schakel025 en onze achterban een training te geven. De communicatie over deze training verliep soepel. Onze wensen werden snel en accuraat opgepikt. De kennis die we opdeden tijdens de training was van hoge kwaliteit en goed toepasbaar. Ik ben heel tevreden
Nine Hoog Antink
Nine Hoog Antink
2020-10-28
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Prettige organisatie en mensen, leveren maatwerk en brengen het thema Diversiteit en Inclusie op een toegankelijke, inzichtelijke, enthousiasmerende en toepasbare manier over, waar onze organisatie veel aan heeft gehad.
Sanne den Adel
Sanne den Adel
2020-10-12
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Fijne samenwerking en goed advies bij het opstellen van een inclusieve wervingstekst. Er werd uitgebreid de tijd genomen om het programma, de doelen, wensen en verwachtingen door te spreken en het daaropvolgend advies toe te lichten. Dit bracht ons inzichten én een voorgestelde tekst die goed aansloot bij onze wensen.
Nuh Hussein
Nuh Hussein
2017-09-24