Nimvest

www.nimvest.nl

Nimvest Reviews

Good rating
3.8
42 reviews Verified
Nimvest
%title%

%offer%

Reviews ( 42 ) 3.8

daan koeman
daan koeman
2024.05.23
Professionele partij. Goede prijs ontvangen. Erg fijn contact en snel gehandeld.
Jana Walachova
Jana Walachova
2024.05.21
Atakan Kömür
Atakan Kömür
2024.05.17
Domme spam per post
Marcel Knobben
Marcel Knobben
2024.05.13
K .t
Frans Lindelauf
Frans Lindelauf
2024.05.06
TJWT Velner
TJWT Velner
2024.05.03
Erg tevreden over Nimvest. Mijn huis heb ik verkocht en ik kon hier nog een jaar blijven wonen. Hierdoor kon ik rustig op zoek naar een nieuwe woning. Ik ben inmiddels verhuisd en raad Nimvest aan iedereen aan.
M.E. van Voorst
M.E. van Voorst
2024.05.03
Beste buurtbewoners / medelanders, Let op de kwalijke push-praktijken van dit bedrijf (onder meer ongevraagd brieven sturen). Denkt u, voor u zich laat verleiden door deze geldwolven, aan de toekomst. We willen toch een sociale, leefbare stad voor onszelf en onze (klein)kinderen? Kijk evt. naar Push (documentaire).
Emma Peijnenburg
Emma Peijnenburg
2024.04.23
Erg tevreden met de service van Nimvest!
Reply from Nimvest 2024.05.03
Beste Emma, Goed om te horen dat je tevreden bent! Bedankt daarvoor. Hartelijke groet, Maarten van Nimvest.nl
benthe Gijtenbeek
benthe Gijtenbeek
2024.04.19
Fijne partij om mee samen te werken!
Reply from Nimvest 2024.05.03
Beste Benthe, Bedankt voor de review. Ook wij vonden de samenwerking prettig! Hartelijke groet, Maarten van Nimvest
Michelle van Gastel
Michelle van Gastel
2024.04.19
Zeer tevreden over de werkwijze van Nimvest! Aanrader!
Reply from Nimvest 2024.05.03
Beste Michelle, Bedankt voor de review. Veel geluk toegewenst in je nieuwe huis. Hartelijke groet, Maarten van Nimvest
Sem Mollmann
Sem Mollmann
2024.04.14
Ik heb het formulier op de website ingevuld er werd dezelfde dag nog contact met mij opgenomen. Mijn huis voor een hele goede prijs verkocht. Fijne ervaring met Maarten en zijn collega’s.
Vera Mulder
Vera Mulder
2024.04.14
Nimvest heeft ons heel goed geadviseerd. Een leuk bedrijf met hardwerkende mensen. Ze beloven wat ze doen. Ik wens jullie succes!
Luis Jones
Luis Jones
2024.03.26
Nimvest heeft ons goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Ze waren flexibel en dachten echt met ons mee.
timothylins Leijnse
timothylins Leijnse
2024.03.22
Ik wil geen ‘vertrouwelijke’ post van huisjesmelkers die snel geld willen verdienen in mijn brievenbus!
Alicia
Alicia
2024.03.20
Ik ben erg tevreden over Nimvest. Ze hebben mij heel goed geholpen en kreeg het beste bod.
Juul Schellekens
Juul Schellekens
2024.03.20
Heel goed geholpen, ik ontving binnen 1 werkdag een bod. Toen zijn ze langs gekomen en hebben we alles netjes geregeld. Echt een hele fijne manier om je huis te verkopen.
Hans Jonker
Hans Jonker
2024.03.14
atelier merlijn lia
atelier merlijn lia
2024.03.14
Nooit gehoord van nimvest en begrijp goed dat u mijn huis zou willen kopen met vrij uitzicht... 1100 vierkante meter grond.. in het dorp alles aanwezig..............maar helaas vind het zelf nog heel fijn op in de polder te wonen, zonder te veel mensen en rust......Kom over 15 jaar nog maar eens terug
Cyriel
Cyriel
2024.03.10
Reply from Nimvest 2024.03.13
Beste Cyriel, hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Groet, Maarten van Nimvest
S Prikbord
S Prikbord
2024.03.09
Beetje triest om mensen lastig te vallen met spam via de post.
Reply from Nimvest 2024.03.13
Beste S. Prikbord. Bedankt voor uw bericht. Jammer dat u niet tevreden bent. Wij sturen af en toe een mailing om vrijblijvend onze aanwezigheid in de markt kenbaar te maken. Veel mensen vinden het prettig om te verkopen aan ons bedrijf. In uw geval wordt dat duidelijk niet op prijs gesteld. Excuses en we zullen u uiteraard niet meer benaderen. Hartelijke groet, Maarten van Nimvest