NeurobrainCliniq

www.neurobrain-recuperare.ro

NeurobrainCliniq التقييمات

تصنيف جيد
4.4
47 من المراجعات تم التحقق
NeurobrainCliniq
%title%

%offer%

التقييمات ( 47 ) 4.4

Andra Maria
Andra Maria
2024.07.03
Programare facuta online la ora 9 dimineata,programul incepe de la 10,sunam si ni se spune ca medicul nici macar nu e astazi la cabinet.Venim de la 100 km cu un copil mic ca sa ni se spuna ca ar fi trebuit sa ne sune cineva de la clinica ca domnul doctor nu are program. Dezamagitor,nici macar o stea nu as da. Feriti-va de aceasta clinica.
Flori Miu
Flori Miu
2024.06.17
Recomand cu încredere,d.na dr.Costea Simona un medic foarte bun ,implicata la problemele și nevoile pacientului ,amabila ,placuta și foarte draguta,
Sabina-Alexandra Sotir
Sabina-Alexandra Sotir
2024.03.09
Dezamagitor!👎 Ridica tonul la pacient, lipsa de respect fata de pacient, se grabeste, lipsa de empatie, blandete. Am avut astazi programare in cadrul SanMed Valcea si am ramas total dezamagita de aceasta doctora. Am incercat sa ii explic simptomele , iar dansa mi a strigat ca vorbesc peste ea si sa o las sa vorbeasca. Pai cum imi poti pune un diagnostic ok daca nu ma lasi sa ti spun ce ma doare? O atitudine total nefavorabila sistemului medical privat. Pai daca la privat se comporta asa, la stat oare la ce sa ne asteptam? De aia venim la privat sa ni se acorde timpul necesar si sa beneficiem de umanitate, primire călduroasă nu ca oile pe banda rulanta. Stand la usa si asteptand sa urmez am auzit cum si cu domnul din fata mea vorbea la fel pe ton ridicat. Cu totii avem zile mai bune sau mai rele , dar nu ne vărsam frustrările pe niște persoane care ne platesc pt serviciile prestate. Am cerut sa completez si un formular de sesizare in incita care sa fie dat managerului. Sper sa se ia masuri pe viitor.
Alexandru Alexandrov
Alexandru Alexandrov
2023.10.28
Doctor arogant
Larisia Folescu
Larisia Folescu
2023.09.02
Andrei Paul Anastasiu
Andrei Paul Anastasiu
2023.06.12
DoctorSimona Costea, slabut. S a decalat programarea cu 30 de minute. Vorbeste peste pacient, are o atitudine aroganta. Prescrie niste medicamente la care stie ca pacientul poate fi alergic si ii zice sa incerce sa le ia si daca face clabuci sa se opreasca. Halal de comportament profesionist.
الرد من NeurobrainCliniq 2023.08.31
Buna ziua! Nu am gasit niciun pacient in baza noastra de date, care sa corespunda cu numele dvs si sa se fi prezentat la vreo programare, pe langa faptul ca aceasta este prima opinie de acest gen pe care am auzit-o de cand exista clinica Neurobrain(parerile altor pacienti pot fi observate in recenzii si sunt mai mult decat contrare spuselor dvs). Avand in vedere acestea, personal ma indoiesc ca doamna doctor ar fi afisat o asemenea atitudine la adresa dvs sau a oricarui alt pacient, si ma indoiesc de veridicitatea recenziei dvs. In orice caz, informatia a fost luata in considerare, iar orice posibila problema va fi remediata, in cazul in care aceasta chiar exista. Va multumim!
Moldovan Ioan
Moldovan Ioan
2023.06.03
Edy Dobrin
Edy Dobrin
2023.04.03
Un profesionist desăvârșit!
Nic0le 02
Nic0le 02
2022.11.02
Doamna dr.Costea Raluca...empatie si implicare...recomand cu drag
Eugen Lin
Eugen Lin
2022.10.06
Am venit pt un EMG aici, cu trimitere de la neurolog. EMG cu ace a decurs chiar bine, cu un raport detaliat. Totuși cam aiurea că m-ați taxat și cu o "consultație neurologică", atunci când eu tocmai venisem de la una, de la neurolog. (Venisem de la o consultație serioasa, nu "small talk-ul" de la voi, din care nu am primit nicio informație nouă, medicul Dvs doar a văzut raportul de acolo)
Dan Borza
Dan Borza
2022.08.07
Recomand cu mare încredere,dr Simona Costea un medic deosebit cu primire calda, un medic foarte bine pregătit și care pune mult suflet în activitatea pe care o desfășoară 1o+
Alina Demian
Alina Demian
2022.08.04
Anca Rusalim
Anca Rusalim
2022.06.30
Dr Nureini
Dr Nureini
2022.05.04
I brought my wife to the doctor with my kids because unfortunately we are living alone here and we have no one to leave our kids with in the house. Unfortunately the doctor insisted that the kids must be outside of the entire clinic apartment with me , but for us it was quite unfortunate because outside of the clinic there was no place to sit and i couldn't stand there with my kids throughout my wife's visit and consultation, i don't think my kids were loud or caused any problem in the clinic, the receptionist was compassionate and understood there was no place for the kids to be outside the clinic apartment but the doctor still insisted they must be out. We were sad because we are still sure that she is a great doctor and the clinic is very modern, we also came because we saw all the wonderful 5 star reviews here and my wife really needed to see a neurologist due to peripheral neuropathy pain and facial palsy. Overall this is a personal experience based on our situation as foreigners living here alone, while we are disappointed we understand that every clinic/company has it's policy and must be respected, so we decided to leave the clinic quietly without any consultation.
الرد من NeurobrainCliniq 2023.08.31
We are sorry that we have been misunderstood, our patients are elderly with neurological deficits and cannot stand up. Thank you for understanding.
Szocs Daniela
Szocs Daniela
2022.02.10
Emilia Dumitrescu
Emilia Dumitrescu
2021.10.11
D-na dr Costea este un medic implicat, un medic de exceptie cu multa rabdare si mult respect pentru pacient recomand cu mare drag.
Calin Kalin
Calin Kalin
2021.10.11
Doamna doctor Costea este un OM cu suflet deosebit și un profesionist desăvârșit !!! În plus clinica este dotată cu aparatura de ultimă generație. Curățenie impecabilă.
Raluca Isdraila
Raluca Isdraila
2021.10.11
Impresionata de profesionalismul, dedicarea si minutiozitatea dnei dr. Costea! Clinica deosebita, personal foarte amabil. Recomand cu drag!
Alex Buiuc
Alex Buiuc
2021.10.10
Un specialist desavarsit, competenta si profesionalism in evaluare si indrumarea de specialitate. Un mare plus pentru modul in care se face comunicarea medic-pacient, un element esential din perspectiva mea de pacient. Recomand cu toata increderea!
Madalina Leon
Madalina Leon
2021.10.10
Recomand cu încredere ! Am fost foarte multumita din toate punctele de vedere ! Profesionalismul și seriozitatea este pe primul loc !🔝