Nestor Capital - predaj a výkup nehnuteľností, služby realitnej kancelárie, hypotekárne poradenstvo

www.nestorcapital.cz

Nestor Capital - predaj a výkup nehnuteľností, služby realitnej kancelárie, hypotekárne poradenstvo Reviews

Excellent rating
5.0
76 reviews Verified
Nestor Capital - predaj a výkup nehnuteľností, služby realitnej kancelárie, hypotekárne poradenstvo
%title%

%offer%

Reviews ( 76 ) 5.0

Michal Majzun
Michal Majzun
2024.07.04
V živote človeka može nastať chvila kedy sa dostane do finančnych tažkosti,aj ked nie svojou vinou a spoločnosť so svojim teamom su vám otvorený pomocť ako pomohli mne,všetko dohodnute bolo dodržane ,ustretovosť,komunikativnosť,flexibilita a dotiahnutie všetkeho čo bolo do konca.P.Nestor je človek na spravnom mieste.Viem len doporučiť.Michal
Reply from Nestor Capital - predaj a výkup nehnuteľností, služby realitnej kancelárie, hypotekárne poradenstvo 2024.07.04
Vážený pán Michal, Ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu a za dôveru, ktorú ste nám prejavili. Sme veľmi radi, že sme Vám mohli pomôcť v náročnej situácii a že ste boli spokojný s našimi službami. Vaše slová o našom tíme a o pánovi Nestorovi si veľmi vážime. Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou a motivuje nás k ďalšej práci. S úctou, Nestor Capital
Advertisement
Dagmar Horváthová
Dagmar Horváthová
2024.06.05
Dobrý deň, milí priatelia, odporúčam túto firmu pre ich profesionálny prístup, konateľ firmy pán Nestor je mimoriadne pokorný a empatický a z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť že ma doslova ,,vyhrabal z najhoršieho" (dražba). Pán Nestor je čestný človek, je veľmi vzdelaný a vyzná sa v tom čo robí. Na všetkom čo sme sa dohodli platilo. S čistým svedomím odporúčam na 100%.
Boris Topcic
Boris Topcic
2024.05.09
Zo skúsenosti s nestorcapital môžem povedať že veľmi profesionálne stručne a diskretne jednanie obzvlášť s predajcom Patrikom ktory pri Predaji našej nehnuteľnosti bol velmi aktívni a naozaj mu záležalo na predaji ked prišla doba predaja vsetko zariadil vo velmi krátkom čase este raz Dakujeme
Simona Matúšková
Simona Matúšková
2024.04.18
Maximálna spokojnosť, férový a ľudsky prístup.
Jaroslav Koco
Jaroslav Koco
2024.04.16
Musím oceniť vysoko profesionálny prístup pri kúpe nehnuteľnosti. Zvlášť veľkú ochotu zo strany spoločnosti dotiahnuť kúpu nehnuteľnosti do zdarneho konca. Zároveň vysoko hodnotím aj zabezpečenie všetkej administratívnej agendy spojenej s kúpou nehnuteľnosti, pridelenim supisneho čísla a ostatnej agendy, čo mi ušetrilo kopec času. Veľká vďaka 👍
Advertisement
Lenka Nemethova
Lenka Nemethova
2024.04.09
Spoluprácu s touto firmou môžem odporučiť všetkymi 10. p.Nestor je milý ústretový človek, čo sľúbi dodrží. Všetko vysvetlí poradí ,vybaví a je tu pre Vás ozaj 24/7 Žiadne sľuby len tak do vetra . Maximálna spokojnosť keby som ešte niekedy niečo podobné riešila prvý komu by som sa ozvala je p. Nestor 🔝
Dušan Mikuláš
Dušan Mikuláš
2024.03.27
Spoľahlivá realitná kancelária, ústretová ku klientom, pracuje v záujme klienta, aby spravil dobrý obchod. Aj kávu robia výbornú. 👍
Matej “Matty” Velčický
Matej “Matty” Velčický
2024.03.22
Dostal som sa do pre mňa neriešiteľnej situácie, z ktorej som sa bál, že nebude cesty von. Avšak všetko sa zmenilo po prvom kontakte a následným osobným stretnutím s pánom Nestorom z Nestor Capital. Profesionalita tu ide s odbornosťou a otvorenosťou ruka v ruke. Dostanete špičkový servis od začiatku riešenia akejkoľvek situácie až po jej úspešne splnenie - a to príde skôr, ako by ste čakali. S Nestor Capital nemôžte nič stratiť vďaka bezplatnej konzultácii, práve naopak, môžte len získať!
Tomáš Janšák
Tomáš Janšák
2024.03.13
Spoločnosť Nestor Capital a jej prístup, komunikácia s klientom a celkovo pocit zo spolupráce musím hodnotiť ako výborný a profesionálny.
Advertisement
Milosh
Milosh
2024.02.14
Rýchle a profesionálne jednanie, ústretový až empatický prístup, ani náznak nejakých bočných úmyslov. Slovo robí chlapa, u pána Nestora to platí nie na 100, ale na 300%. Čo sme si povedali, na čom sme sa dohodli, to splnil do bodky. A to sa dnes málokedy stáva, takáto vlastnosť je vzácna. Za pár dní ma zbavil starostí okolo odpredaja bytu - a za prijateľnú cenu, nemusím vyčkávať niekoľko mesiacov... Všetkým potencionálnym klientom vrele odporúčam. Keby hodnotenie obsahovalo nie 5 ale 10 hviezdičiek, označil by som všetkých 10. Z môjho pohľadu môžem konštatovať: "stal sa zázrak".
Jana Sefcikova
Jana Sefcikova
2024.01.30
Profesionálny prístup, bezproblémová komunikácia, ochota prispôsobiť svoj čas, zorganizovať a naplánovať všetko potrebné. Vrele odporúčam bola to príjemná skúsenosť, ďakujeme
adam bisaki
adam bisaki
2023.12.20
Chcem vyjadriť svoju vďaku spoločnosti Nestor Capital za ich rýchly, férový a transparentný prístup pri výkupe nehnuteľnosti. Na začiatku som mal obavy, pretože niektoré podobné spoločnosti majú pochybnú povesť. Avšak rozhodol som sa pre Nestor Capital na základe ich vynikajúcich recenzií a teraz viem že som neurobil chybu. Ešte raz veľké ďakujem.
Hana Horňáková
Hana Horňáková
2023.12.19
Mala som šťastie v nešťastí. Dostala som sa do mizernej životnej situácie, oslovila som firmu NESTOR CAPITAL. Pán Nestor mi nevtieravou formou vysvetlil, aké mám možnosti. netlačil na mňa, nebol neodbytný a pôsobil príjemne a nestrojene. Mala som z neho veľmi príjemný pocit a ten pocit mám doteraz. Ako sa vraví: plácli sme si. Všetko vybavil, o všetko sa postaral, priebežne ma informoval. Všemožne mi vyšiel v ústrety. Choval-chová sa ku mne ako ku človeku, povzbudzuje ma a nie je mu ľahostajné, ako sa mi vedie. Všetko, čo sľúbil, splnil. Je to veľmi férový a čestný muž. Keby bolo takých serióznych firiem a ľudí, ako je pán Nestor viac, bol by svet lepší. Odporúčam ho ľuďom, ktorí chcú poriešiť bývanie, a ešte viac tým, ktorým hrozí, že o tú nehnuteľnosť prídu. NESTOR CAPITAL sa o Vás seriózne postará.
Advertisement
Nikol Nikol
Nikol Nikol
2023.12.04
Výborné služby, starostlivosť o klienta 100%, rýchle jednanie, bezkonkurenčne najlepší určite odporúčam :)
Rudolf Nadassky
Rudolf Nadassky
2023.11.21
Som velmi spokojny s predajom mojho bytu v Bratislave. Pan Nestor a pan Linder predali a zariadili veci v rychlom case a bez ziadnych problemov. Doporucujem kazdemu kto by chcel vyuzit tuto kancelariu na sporstredkovanie predaja nehnutelnosti. Bol to velmi profesionalny postup.
Juraj Jurčík
Juraj Jurčík
2023.11.06
S manželkou sme veľmi spokojný so službamy Nestor Capital . Táto realitná kancelária je veľmi ústretová ,spoľahlivá . Som spokojný s prácou P. Lindnera pomohol mi úplne so všetkým keď som mal niake otázky vždy bol na mobile a poradil . Boli sme rady že sme si vybrali práve túto Realitnú Kanceláriu . Ďakujem za perfektne služby Nestor Capital .
Lexie
Lexie
2023.10.21
Advertisement
Daniel Zigo
Daniel Zigo
2023.08.19
Skvelá realitná kancelária. Musím vyzdvihnúť rýchlosť a profesionalitu s akou pracujú. Klienta prehľadne informujú o všetkých krokoch pri jednotlivých transakciách a dokážu vyriešiť akékoľvek problémy, ktoré sa pri obchodoch môžu vyskytnúť. Je cítiť výrazný proklientský prístup a snahu aby obe strany obchodu boli spokojné. Môžem zhrnúť, že ide o veľmi spoľahlivú a zodpovednú kanceláriu, ktorej môže človek bez obáv zveriť svoju nehnuteľnosť.
Richard Valkovič
Richard Valkovič
2023.08.02
Ingrid Biskova Grošaftová
Ingrid Biskova Grošaftová
2023.07.25
Prácu p. Nestora hodnotím velmi pozitívne.Oceňujem spoľahlivosť, profesionálny prîstup, kvalitné služby a rýchlosť. Móžem len odporúčať každému a aj v špecifických prípadoch. Ďakujem !